Wil je een tuinhuisje kopen of zelf bouwen?

door | 19 januari 2020

Een tuinhuisje

Wanneer je erachter bent gekomen dat je in de zomermaanden een tuinhuisje te kort komt, kun je jezelf de vraag stellen, “wil je een tuinhuisje kopen of zelf bouwen”?

Als je gaat kijken naar een tuinhuisje dat je zou willen hebben, verschrik je van de prijs die ervoor gevraagd wordt.

Je zult dan snel een besluit nemen en er zelf een gaan bouwen voor een fractie van het bedrag dat wordt gevraagd als je hem koopt.

Een tuinhuisje zelf bouwen.

Wanneer je hebt besloten om zelf je tuinhuisje te bouwen is dat niet moeilijk. Je moet alleen zorgen voor een goede bouwtekening.

Omdat het nu, wanneer het voorjaar in aantocht is, de beste tijd is om er werk van te maken is het verstandig om er snel mee te beginnen.

Zou je een tuinhuisje kopen ook dan moet je thuis helemaal nog in elkaar zetten. Daarom kun je het beter helemaal zelf bouwen.

Je kunt de maat dan aanpassen voor de ruimte die je in je tuin hebt.

Hoe kom je aan een goede bouwtekening?

Je kunt op internet gaan zoeken naar een goede bouwtekening, maar dat zal niet lukken.  De bouwtekeningen die je daar aanschaft, zijn in de meeste gevallen niet compleet. Maak daarom gebruik van een van de bouwtekeningen uit de bouwtekeningenbundel van Fred Schouten.

Wanneer je door een keer een klein bedrag te betalen lid wordt van Bouwtekeningenbundel van Fred Schouten kun je alle bouwtekeningen die in de bundel staan levenslang blijven gebruiken.

Freds- bouwtekeningen

In de bundel staan al meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en er worden er nog steeds nieuwe aan toegveoegd.

Omdat alles overzichtelijk is weergegeven kun je de bouwtekening die je nodig hebt gemakkelijk vinden.

De laatste tijd wordt ook veel steigerhout gebruikt. Daarom heeft Fred Schouten er een extra gratis bundel aan toegevoegd met alleen producten van steigerhout. Steigerhout is sterk en duurzaam. Het heeft weinig onderhoud nodig.

Klik op deze link om op de website te komen van Fred Schouten!

Fred Schouten

Hij heeft lang als timmerman gewerkt. Daardoor kwam hij er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij zag niet goed waren. Of ze waren niet compleet of er ontbraken bepaalde delen.

Daarom is hij toen zelf een bundel gaan samenstellen met alleen maar goede bouwtekeningen. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt.

De klanten die gebruik maken van de bundel komen een enkele keer met vragen die hij dan ook oplost door de tekeningen erbij aan te passen.

Op deze manier krijg je dus een bundel bouwtekeningen die zeer actueel zijn.

tuinhuisje

Op de bouwtekeningen van Fred Schouten staat ook de materialenlijst en de moeilijk verbindingen worden extra vergroot weergegeven.

Wanneer je dus lid bent en je hebt je bouwtekening uitgedraaid kun je direct aan de slag gaan. Je kunt de materialen thuis laten brengen, maar het is goedkoper ze zelf bij een bouwmarkt te gaan halen.

Je moet het tuinhuisje op een plaats zetten in je tuin,  zodat je hem vanuit de woonkamer kunt zien. Het is een verrijking voor je tuin.

Vragen

Wanneer je als lid een probleem hebt, kun je dat voorleggen aan Fred Schouten. Je krijgt dan snel antwoord, zodat je weer verder kunt met je tuinhuisje. Nu zal het niet vaak voorkomen dat er vragen zijn, maar het is altijd mogelijk.

Iedere klusser die graag producten maakt, zou in het bezit moeten zijn van het lidmaatschap. Hij of zij kan dan de bouwtekeningen gebruiken uit de bundels.

Heb je de bundel aangeschaft, zal je je nooit meer als klusser hoeven te vervelen. Je kunt nu zelf alles wat van hout is, maken. Je kunt, als je dat zou willen, met het klussen zelfs geld gaan verdienen.

Je kunt producten maken en dat bijvoorbeeld via Marktplaats verkopen. Het maken van dergelijke producten is ideaal voor die personen die gepensioneerd zijn en zich niet willen vervelen.

Om dit eenvoudiger te maken heeft Fred daarvoor zelfs een extra pakket aan toegevoegd. Dat pakket omvat tekeningen en tips.

Overkapping

Wanneer je een tuinhuisje plaatst is het verstandig om er een overkapping voor te maken.

Je kunt dan tijdens de warme zomermaanden heerlijk uit de zon gaan zitten en genieten van je tuin.

Een goede raad “wordt snel lid en ga aan de slag”. Je hoeft niet bang te zijn dat je het tuinhuisje niet zou kunnen maken.

Fred Schouten is bij het samenstellen van de bundel ervan uitgegaan dat iedereen die en plank kan zagen de producten, die in de bundel staan, ook daadwerkelijk kan maken.

Dus aarzel niet en je kunt tijdens de zomermaanden heerlijk genieten van je tuinhuisje met overkapping.

Er zijn al meer dan 21.000 personen die lid zijn geworden van de bundel van Fred Schouten. Ze zij er allemaal zeer tevreden over.

Wanneer je lid bent, hoef je niet lang te zoeken naar een geschikte bouwtekening. Je verliest daardoor geen tijd en je kunt snel aan de slag gaan.

Bij het lidmaatschap

Je krijgt als je lid wordt een aantal gratis bonussen.

Zo kun je gebruik maken van een kippengids. Fred is erachter gekomen dat mensen die een tuin hebben graag een paar kippen houden. In de gids wordt uitgelegd waaraan een kippenhok moet voldoen.

Je krijgt ook een CAD tekenprogramma.

Ook is er een boek bij over “doe het zelf – winst”. Er wordt uitgelegd wat je moet doen als je producten wilt verkopen.

Ook is er de gratis bonus over steigerhouten producten en een pas die levenslang toegang biedt.

Dus aarzel niet en ga vandaag nog aan de slag. Stel het niet uit want van uitstel komt afstel.

https://www.paypro.nl/producten/Freds_Bouwtekeningen__Meer_dan_10000_bouwtekeningen_en_doehetzelf_projecten/8620/44683Ik weet nu genoeg Fred, ik wil gebruik maken van alle bouwtekeningen. Daarom klik ik op deze link!