Een goede bouwtekening gebruiken

door | 15 juni 2023
Buitenkeuken

Wanneer je, voor jezelf, een product wil maken, dan heb je op de eerste plaats een goede bouwtekening nodig.

Waarom zou je zelf een product maken, als je het kant en klaar kunt kopen?

Op de eerste plaats zul je schrikken van de prijs wat bijvoorbeeld een buitenkeuken, tuinhuis, schuur, overkapping, speelgoed, tuinhek, ledikant, kast en dergelijke kosten, als je kant en klaar wil kopen.

Houten speeltoestel

Ook al zou je het doen, dan heb je ook nog vaak problemen met het in elkaar zetten, omdat, in veel gevallen, de bouwtekeningen niet in orde zijn.

Je kunt het product dat je wil hebben veel beter zelf maken met een goede bouwtekening. Met een goede bouwtekening is het vaak een fluitje van een cent om het zelf te maken en het is veel goedkoper, dan wanneer je het kant en klaar aanschaft.

Ook is een zelf gemaakt product in veel gevallen niet alleen mooier, maar vooral ook steviger, zodat het langer meegaat.

Wil je snel aan de slag m3et een goede bouwtekening? Klik dan hier!

Hoe kom je aan een goede bouwtekening?

inhoud tekst

Veel gaan er eerst op internet kijken of ze een goede bouwtekening kunnen vinden.

In veel gevallen staan er voldoende bouwtekeningen op internet van het product dat je wilt gaan maken. Toch raad ik je aan om deze bouwtekeningen niet te gebruiken. Doe je dat namelijk toch, dan kom je vaak alsnog in de problemen.

De bouwtekeningen die van het internet haalt zijn vaak niet in orde. Gebrui de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Freds- bouwtekeningen

Waaraan moet een goede bouwtekening voldoen?

Wanneer je een goede bouwtekening gebruikt, zullen daarop alle maten staan weergegeven.

Ook de moeilijke verbindingen worden vergroot weergegeven.

Zeer belangrijk is dat op de bouwtekening de materialenlijst staat weergegeven. Wanneer dat namelijk niet het geval is, moet jezelf gaan uitzoeken welke materialen je moet gaan gebruiken.

Daarmee verlies je niet alleen veel tijd, maar ook je ambitie zal minder worden. Wanneer je een bouwtekening uit de bundel van Fred Schouten gebruikt, weet je zeker dat je gemakkelijk je product kunt maken.

Wie is Fred Schouten?

Fred Schouten

Fred Schouten heeft vele jaren als timmerman voor een baas gewerkt en was ook een verwoed klusser.

Tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden kreeg hij vaak bouwtekeningen onder ogen die niet voldeden. Hij moest daarom veel tijd besteden om het geheel voor elkaar te krijgen.

Dat heeft hij lang gedaan, maar op een bepaald moment kon hij daar niet meer tegen. Hij is toen begonnen om zelf goede bouwtekeningen te maken en te verzamelen.

tuinhuis + overkapping +veranda

Bij het maken van de bouwtekeningen is hij ervan uitgegaan dat iedereen zijn producten kan maken, ook de personen die nog nooit geklust hebben. Iedereen die een plank kan zagen, is in staat zijn producten te maken.

Hij heeft er nu zijn levenswerk van gemaakt. Inmiddels is de bouwtekeningenbundel uitgegroeid tot een verzameling van meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Wie kan de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken?

Niet iedereen kan zo maar de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken.

Wanneer je levenslang alle bouwtekeningen van Fred wil gebruiken, dan wordt er gevraagd om eenmalig een klein bedrag te betalen voor het lidmaatschap.

Als je dat betaald hebt, kun je aan de slag.

Gratis bonussen

Ook krijg je, als je het lidmaatschapsgeld betaald hebt, een aantal gratis bonussen.

De bonussen zijn vele malen meer waard dan de kosten, die je moet betalen voor het lidmaatschap.

Fred heeft er onlangs nog een extra bundel aan toegevoegd. Hij is er achter gekomen dat veel mensen graag producten willen hebben die van steigerhout worden gemaakt.

De voordelen van steigerhout

Steigerhout is robuust en hoef niet geschilderd te worden.

Wanneer steigerhout mooi glad wordt afgewerkt, is het een ideaal product voor het maken van tuinmeubelen. Ook worden er kasten, ledikanten en tafels om in huis te gebruiken van gemaakt.

Conclusie

Loungeset van steigerhout

Wanneer je dus een loungeset, buitentafel met een barbecue, buitenkeuken, tuinhuis, speelgoed en dergelijk wil maken zorg dan voor een goede bouwtekening.

Zodra je lid bent kun je de bouwtekening downloaden en uitdraaien. Omdat de materialenlijst op de bouwtekening staat kun je na het uitdraaien de materialen in de bouwmarkt gaan kopen.

Zodra het materiaal thuis kun je de planken op maat gaan zagen.

Wanneer alles op maat is gezaagd, kun je het in elkaar gaan zetten. Alles wordt precies aangegeven wat je moet doen zodat het gemakkelijk voor je is.

Je ziet hoe lid kunt worden en alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken door op deze link te klikken.