Uitgelicht artikel

Tuinmeubelen zelf maken

Het is nu het tijdstip om uw tuin een update te geven. Wanneer je andere tuinmeubelen wilt hebben, zou je nieuwe kunnen kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Nu zul je misschien denken dat het moeilijk is om zelf de tuinmeubelen te maken.  Als je echter een plank kunt zagen, kun je ook… Meer lezen »

Uitgelicht artikel

Een tuinhuis zelf bouwen

Een tuinhuis zelf bouwen voor een fractie van het bedrag dat je moet betalen voor een gekochte tuinhuis. We komen langzaam in het voorjaar. Dat is een geschikte periode om je tuin in orde te maken. Wanneer je tuin groot genoeg is, past daar ook een tuinhuis in. In een tuinhuis kun je je tuingereedschap… Meer lezen »

Houten tuinmeubelen zelf maken

Nu de zomer voorbij is, komt de periode aan om de veranderingen, die je in je hoofd hebt, uit te gaan voeren. Je kunt tijdens de zomermaanden er achter zijn gekomen dat je tuinmeubelen aan vervanging toe zijn. Je kunt daarbij naar de winkel gaan om de houten tuinmeubelen te kopen. Wanneer je echter de… Meer lezen »

Tuinmeubelen kopen of zelf maken?

Omdat je vaak buiten zit, tijdens de zomermaanden, maak je veel gebruik van je tuinstoelen. Op je tuinstoelen moet je wel heerlijk kunnen zitten. Toch worden tuinstoelen, soms na jaren, vervangen. Het is natuurlijk belangrijk dat je niet in de tuinstoelen wegzakt. De mogelijkheid bestaat ook dat je je tuinmeubelen al lang hebt en er… Meer lezen »

Een schuur met een overkapping

EWanneer je een schuur met een overkapping wil hebben, moet je je op de eerste plaats afvragen waar je de schuur met overkapping voor wilt gebruiken. Heb je niet veel gereedschap dat je er in wilt opbergen, dan hoef je geen grote schuur te bouwen. Wanneer je hem in het zicht wil plaatsen en daarbij… Meer lezen »

Het maken van een carpoort

Wanneer je te weinig plaats hebt in je garage, door bijvoorbeeld het speelgoed van je kinderen, en je je auto wil beschermen tegen de verschillende weersinvloeden, kun je een carpoort plaatsen. Een carpoort is niet alleen een goede bescherming tegen de weersinvloeden, maar ook tegen de UV-straling en vuil. Je kunt een carpoort kopen, maar… Meer lezen »

Een speeltoestel voor je kinderen of kleinkinderen maken

Speeltoestellen met of zonder schommel, klimrek of glijbaan zijn een hot-item. Je zult, als je een speeltoestel wil hebben met een hut, glijbaan, klimrek en eventueel een schommel je wel georiënteerd hebben over wat de kosten zijn. Hoogstwaarschijnlijk lig daar het breekpunt. Ze zijn schrikbarend duur. Speeltoestellen waarop kinderen veilig kunnen spelen, zijn onbetaalbaar. Wanneer… Meer lezen »