Bouwtekeningen voor het najaar

door | 29 september 2019
Een overkapping in je tuin is heerlijk voor het plaatsen van een loungehoek

Het is nu de periode om een schuurtje, tuinhuis met overkapping en een loungegedeelte te maken wanneer je er het volgende jaar van wilt genieten. Ook zou je een speelhuisje voor de kleinkinderen kunnen bouwen met eventueel een zandbak en speelgoed.

Je kunt het lounge gedeelte voorzien van een bank, tafel en twee fauteuils met een mooie tafel.

Het is mogelijk om dat bijvoorbeeld allemaal online te kopen. Wanneer je dat echter online aanschaft of in de winkel gaat kopen, ben je veel geld kwijt. Dergelijke spullen zijn prijzig wanneer je ze kant en klaar aanschaft. Er is een veel goedkopere oplossing door de producten zelf te maken.

Dat kan wanneer goede bouwtekeningen voor het najaar hebt.

Bouwtekeningen voor het najaar

Wanneer je een goede bouwtekening nodig hebt, kun je een van de vele bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten gebruiken.

Deze bouwtekeningen zijn zo samengesteld dat iedereen die een dergelijke bouwtekening heeft het product dat hij of zij wil maken eenvoudig te behalen is.

Wanneer je een product online of in de winkel koopt en dat thuis in elkaar wil zetten komt in veel gevallen voor problemen te staan.

Dat komt vooral, omdat de geleverde bouwtekening niet compleet is. Ook zijn er vaak nog onderdelen afwezig. Dat moet je nu juist niet hebben.

Gebruik daarvoor een bouwtekening uit de bundel van Fred schouten. Is de belangstelling gewekt, klik dan hier!

Wie is Fred Schouten?

Fred Schouten is een pseudoniem, maar dat is niet belangrijk. Fred heeft vele jaren als timmerman gewerkt. Hij was daarnaast klusser en is dat nog steeds.

Hij kwam er in de praktijk al snel achter dat de bouwtekeningen die aangeleverd werden niet voldeden. Daarom is hij zelf een pakket gaan samenstellen en heeft er zijn levenswerk van gemaakt.

De bouwtekeningen die in het pakket zijn opgenomen voldoen aan de eisen die aan een goede bouwtekening gesteld mogen worden.

Op iedere bouwtekening staat ook de materialenlijst. Dus zodra je de bouwtekening, die je wilt hebben, in je bezit hebt, kun je de materialen bestellen of in de bouwmarkt gaan kopen.

Om de bouwtekeningen uit de bundel te kunnen gebruiken, moet je lid worden waarvoor je eenmalig een klein bedrag moet betalen.

Je kunt als lid alle bouwtekeningen verder gratis levenslang blijven gebruiken, ook de bouwtekeningen die nog regelmatig worden toegevoegd.

Werkwijze

Ben je lid en je hebt je product uitgekozen dat je wilt maken, kun je aan de slag, zodra je de tekening gedownload en uitgedraaid hebt.

De kosten van het lidmaatschap, heb je er dubbel en dwars uit wanneer je je eerste product hebt gemaakt.

Iedereen kan met de bouwtekeningen van Fred Schouten het product maken. Ook de personen die nog nooit geklust hebben. Wanneer je een plank kunt zagen dan kun je elk product maken die in het pakket staan afgebeeld. Zo zijn de tekeningen samengesteld.

Bij het maken van het product word je stap voor stap begeleid hoe je het product moet maken.

Het pakket

Aan het pakket worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen toegevoegd. De bestaande bouwtekeningen die een opfrisbeurt nodig hebben worden aangepast.

Omdat er tegenwoordig veel tuin- en binnen meubelen worden gemaakt van steigerhout, heeft Fred er een aparte gratis bundel met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout aan toegevoegd.

Er worden tegenwoordig ook slaapkamer bedden en kasten van steigerhout gemaakt. Het steigerhout is erg in trek op het moment.

Steigerhout is sterk en robuust en kan levenslang mee. Het hoeft niet geschilderd te worden, maar door het te beitsen, kun je het de kleur geven die je verlangt.

De gemaakte meubelen kunnen niet van gekochte worden onderscheiden. Je vrienden en kennissen zullen verbaasd staan van wat je gemaakt hebt.

Kippengids

Fred heeft er ook een kippengids aan toegevoegd.

Hij weet dat veel mensen graag kippen in de tuin willen hebben. Daarvoor nemen ze daar een paar kippen. Ze vinden het leuk om de kippen te zien scharrelen.

Je kunt ook alleen de kippengids aanschaffen met de nodige tekeningen en uitleg. Toch is dat niet verstandig. De tekeningen zijn ook opgenomen in de bundel van Fred met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Wanneer je dus een product in de tuin wilt hebben, kun je dat eenvoudig zelf maken. Zorg voor de juiste bouwtekening en je zult kunnen genieten van het product dat je zelf gemaakt hebt.

Heb je belangstelling om producten te maken, klik dan voor een goede bouwtekening hier!