Tuinmeubelen, overkapping en tuinhuisje maken

door | 26 januari 2020
Een tuinhuisje met zitgedeelte

Nu de zomer ten einde loopt en je een tuin hebt waarbij je tijdens de hete dagen niet uit de zon kon zitten, kun je daar zeker wat aan doen. Je zou als de tuin groot genoeg is een tuinhuisje kunnen bouwen met een overkapping. Dat lijkt heel moeilijk, maar iedereen die een plank kan zagen kan met de bouwtekeningen van Fred Schouten het uitgekozen product gemakkelijk zelf maken.

Onder de overkapping kun je mooie tuinmeubelen plaatsen. Deze kun je kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Wanneer je het tuinhuisje met overkapping en de tuinmeubelen zelf maakt, kost dat maar een fractie van het bedrag wat je in de winkel zou moeten betalen.

Zorg wel voor de juiste bouwtekeningen. Je moet om de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten te gebruiken wel lid zijn. Hiervoor betaal je eenmalig een klein bedrag, maar je kunt levenslang alle bouwtekeningen blijven gebruiken.

De bouwtekeningen worden steeds aangevuld en verbeterd. Je krijgt daardoor de allermooiste producten die je zelf gemakkelijk kunt maken.

Tuinmeubelen, overkapping en tuinhuisje maken

De bouwtekeningen van Fred Schouten zijn zeker een vereiste om goed aan de slag te kunnen gaan.

Freds Bouwtekeningen bundel

Wil je goed aan de slag gaan, dan is het verstandig om de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken. In de bouwtekeningenbundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Het is hierbij niet zo, zoals dat bij andere bouwtekeningen wel het geval is, dat je tijdens het bouwen van het product, vastloopt.

Dat komt omdat alle bouwtekeningen zeer gedetailleerd zijn weergegeven. Eventuele moeilijke verbindingen worden vergroot weergegeven.

Wil je graag aan de slag, klik dan hier!https://www.paypro.nl/producten/Freds_Bouwtekeningen__Meer_dan_10000_bouwtekeningen_en_doehetzelf_projecten/8620/44683

Wat ook een pluspunt is van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten dat op de tekeningen de materialenlijst staat afgebeeld. Je kunt dus na het uitdraaien direct aan de slag gaan.

Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten Tafel

Omdat steigerhout tegenwoordig zo vaak wordt gebruikt, heeft Fred Schouten er een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout.

Heb je dus graag tuinmeubelen van steigerhout, dan is dit de uitgelezen kans om ze zelf te maken.

Wanneer je nog niets in de tuin hebt, kun je het beste starten met het tuinhuisje en dan de overkapping. Daarna maak je het lounge gedeelte klaar door de tuinmeubelen te maken.

Je zult zien dat als je eenmaal bent begonnen het vrij eenvoudig is. Het is zeer leuk werk om alles zelf te maken. Je zult trots zijn op het resultaat. Wat je maakt is zeker zo mooi als wanneer je het zou kopen. Het werkt verslavend, omdat je steeds meer zelf wilt maken.

De bouwtekeningen bundel zou iedere doe het zelver in zijn of haar bezit moeten hebben.

Ga direct aan de slag door eerst lid te worden en te genieten van de vele gratis bonussen. Klik daarvoor hier!

Werkwijze

Je draait daarvoor de bouwtekening uit die je nodig hebt en zie dan op de materialenlijst welke materialen je allemaal nodig hebt. De materialenlijst staat op de bouwtekening afgebeeld.

Je kunt de materialen in de bouwmarkt gaan halen of bestellen. Zelf halen is natuurlijk goedkoper.

Wanneer je de materialen thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen. Dat wordt allemaal precies weergegeven.

Fred Schouten is er bij het maken van de bouwtekeningen vanuit gegaan dat iedereen die een plank kan zagen ieder product dat in de bundel staat, kan maken.

Wanneer alle planken op maat zijn gezaagd, kunnen ze in elkaar gezet worden. Ook dit wordt stap voor stap uitgelegd.

Er kan niets verkeerd gaan als je maar de bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten gebruikt.

Fred Schouten

Fred Schouten

Hij was jarenlang timmerman en kwam er door zijn werkzaamheden als snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden aan de verwachtingen. Of er ontbraken maten of detailtekeningen van bepaalde verbindingen.

Daarom heeft hij toen besloten om een bundel te gaan samenstellen met alleen maar goede bouwtekeningen waarbij iedereen die een plank kan zagen zo’n project gemakkelijk tot een goed einde kan brengen.

Hij heeft er nu zijn levenswerk van gemaakt.

De bundel omvat nu meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en er komen er nog steeds bij. Je kunt het zo gek niet bedenken of de bouwtekening die je nodig hebt staat in de bundel. Ondanks dat het er zo veel zijn, kun je gemakkelijk je product vinden dat je wilt maken.

Fred Schouten voegt nog steeds nieuwe bouwtekeningen toe. Ook worden bestaande bouwtekeningen als het nodig is aangepast.

Gratis bonussen

Wanneer je voor een klein bedrag lid wordt, kun je alle bouwtekeningen uit de bundel levenslang gratis blijven gebruiken.

Gratis bundel

Omdat tegenwoordig steigerhouten producten zo vaak worden gebruikt heeft hij er een gratis bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout.

Steigerhout is robuust en hoeft niet geschilderd te worden. Producten die van steigerhout worden gemaakt, kunnen jarenlang meegaan.

Ook is er een gratis kippengids aan toegevoegd. Hij weet dat veel mensen met een tuin graag een paar kipjes hebben. Dan hebben ze voor zichzelf verse eieren. Er wordt je uitgelegd waar je rekening mee moet houden bij het houden van kippen.

Er is ook een gratis CAD-tekenprogramma aan toegevoegd. Je kunt dat tekenprogramma ook levenslang blijven gebruiken. Normaal kost zo’n tekenprogramma enkele honderden euro’s, maar door het lidmaatschap niets.

Je krijgt ook nog een kaart waarop je lidmaatschap is vermeld.

Klik hier als je aan het werk wilt!