Wanneer je een schuur met een overkapping wil hebben.

door | 28 mei 2020
Tuinhuisje
Tuinhuis met overkapping

Als je een schuur nodig hebt en je hebt ook nog geen overkapping dan is het verstandig, omdat in een aanbouw te doen.

In de schuur kun je tuingereedschap en fietsen opbergen, terwijl je onder de overkapping heerlijk de zomeravonden kunt doorbrengen.

Om zo’n schuur met overkapping te kunnen bouwen heb je een goede bouwtekening nodig en voldoende ruimte in de tuin.

Heb je goede bouwtekeningen nodig, klik dan op deze link !

Het bouwen van een schuur met overkapping.

inhoud tekst

Je kunt er misschien tegenop zien om schuur + overkapping te gaan bouwen, maar iedereen kan dat.

Volg de juiste stappen en je kunt het bouwen voor een klein bedrag.

Het belangrijkste voor het bouwen van een schuur + overkapping is een goede bouwtekening.

Je kunt op internet gaan zoeken en zal daar na vele uren zoeken echt wel een bouwtekening tegenkomen die je denkt te kunnen gaan gebruiken.

Vaak kom je echter bedrogen uit. Wanneer je de schuur + overkapping wil gaan bouwen zul je zien dat er maten ontbreken. Ook worden op de bouwtekening geen moeilijke verbindingen vergroot weergegeven. Zelfs de materialenlijst staat nergens weergegeven.

De bouwtekeningen van Fred Schouten

Fred Schouten die zelf lang als timmerman heeft gewerkt, kwam er in de praktijk achter dat de aangeleverde bouwtekeningen vaak niet voldeden. Daar kon hij niet tegen.

Hij is toen zelf bouwtekeningen gaan maken en verzamelen. Daar heeft hij zijn levenswerk van gemaakt.

Op de bouwtekeningen van Fred worden de moeilijke verbindingen vergroot weergegeven en ook de materialenlijst staat op iedere bouwtekening.

Inmiddels heeft het bouwtekeningen pakket meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Ook komen er nog steeds nieuwe bouwtekeningen bij.

Hij heeft er onlangs een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van projecten die van steigerhouten planken worden gemaakt. De vraag naar steigerhouten producten is de laatste jaren sterk toegenomen. Er worden tuinmeubelen, kasten, buitenkeuken , bedden en dergelijke van gemaakt.

Overkapping

Wie mag de bouwtekeningen van Fred allemaal gebruiken?

In principe kan iedereen gebruik maken van alle bouwtekeningen.

Je moet wil lid worden van het bouw tekeningenpakket van Fred Schouten.

Dat kun je doen door EENMALIG een KLEIN BEDRAG te betalen en daarna kun je levenslang alle bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken.

De locatie van de schuur + overkapping.

Omdat je onder de overkapping tijdens de zomermaanden  ’s avonds heerlijk buiten wil blijven zitten praten met vrienden en kennissen kun je het beste de schuur + overkapping achter in de tuin plaatsen.

Onder de overkapping heb je ook een lounge gedeelte nodig. Die bestaat uit een bank, twee fauteuils en een tafel. Ook die voorwerpen kun je gemakkelijk zelf maken met de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Omdat je misschien nog nooit geklust hebt, kun je bang zijn om er aan te beginnen. Je hoeft echt niet bang te zijn. Fred Schouten is bij het maken van de bouwtekeningen er vanuit gegaan dat iedereen die een plank kan zagen al zijn producten kan maken.

Overkapping met zithoek

Werkwijze om een product te maken.

Als je lid bent en je de bouwtekeningen uit het pakket opgezocht hebt kun je de bouwtekeningen downloaden.

Daarna kun je de bouwtekeningen uitdraaien. Omdat de materialenlijst erop staat weergegeven kun je direct de materialen bestellen of zelf gaan kopen bij een bouwmarkt. Dat is goedkoper dan alles thuis te laten brengen.

Wanneer je de materialen thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen. Zodra alles op maat is gezaagd, kun je het geheel in elkaar gaan zetten.

Tijdens het in elkaar zetten word je stap voor stap begeleid zodat er niets mis kan gaan. Zou je alsnog een vraag hebben dan kun je die per mail stellen. Je zult snel antwoord ontvangen, zodat je weer veder kunt.

Bonussen

De bonussen bij het  lidmaatschap

Zodra je lid wordt, kun je alle bouwtekeningen gratis levenslang blijven gebruiken.

Je krijgt bij je lidmaatschap ook nog een aantal gratis bonussen.

Kippengids. Fred kwam er al snel achter dat mensen met een tuin graag een paar kippen houden. Waar je aan moet voldoen kun je dus lezen in de kippengids.

Software CAD tekenprogramma. Je krijgt het tekenprogramma dat een waarde heeft van enkele honderden euro’s, zodat je zelf tekeningen kunt maken of aanpassen.

Lidmaatschapskaart. Hiermee kun je bewijzen dat je lid bent van Freds Bouwtekeningen bundel.

Bundel van steigerhouten producten. Je krijgt ook de bundel van steigerhouten producten. Ook deze bouwtekeningen kun je levenslang blijven gebruiken.

Wil je snel aan de slag om je schuur met overkapping te maken, klik dan op deze link.