Een tuinhuis met overkapping zelf bouwen

door | 27 mei 2020
Tuinhuisje
Tuinhuis met overkapping

Vooral nu de zomer aanbreekt hebben we behoefte om het leven in de tuin te hervatten.

We zitten niet alleen graag overdag buiten, maar ook tijdens de avonden.

Overdag is het tegenwoordig steeds vaker te warm om in de zon te zitten. Dan is het fijn als je gebruik kunt maken van een overdekte zithoek.

Heb je die niet dan kun je er gemakkelijk zelf een maken.

Een tuinhuis met overkapping zelf bouwen is niet moeilijk

inhoud tekst

Tuinhuisje met overkapping

Wanneer je tuin groot genoeg is, kun je zelf voor het tuinhuis en overkapping zorgen.

Je zou tegen het werk op kunnen kijken, maar dat is beslist niet nodig. Uiteraard kun je alle producten kant en klaar in een winkel kopen, maar als je gaat kijken zul je schrikken van de prijs.

Voor een fractie van het bedrag dat je in de winkel moet betalen, kun je alles voor in de tuin en binnen gemakkelijk zelf maken.

Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een goede bouwtekening. Dat zijn de bouwtekeningen van Fred Schouten.

https://www.paypro.nl/producten/Freds_Bouwtekeningen__Meer_dan_10000_bouwtekeningen_en_doehetzelf_projecten/8620/44683Wil je snel kijken hoe je aan de slag kunt gaan, klik dan op deze link.

Volgorde om zelf te gaan bouwen.

Wanneer je besloten hebt om zelf alles te gaan bouwen voor je tuin moet je zorgen dat je aan de goede bouwtekeningen van Fred Schouten kunt komen.

Dat is niet moeilijk. Door lid te worden en eenmalig een klein bedrag te betalen, kun je levenslang alle bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken.

De bundel van Fred Schouten met de bouwtekeningen bevat meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Tegenwoordig zijn het er zelfs nog meer. Hij heeft er ook een aparte bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekningen van producten die van steigerhout worden gemaakt.

Wanneer je lid bent, zoek je de bouwtekening op van het tuinhuisje en overkapping die je graag wilt hebben. Als je hem hebt gevonden, wat vrij gemakkelijk is, omdat alles goed is gerangschikt, download je de tekening, druk je hem af en kun je direct aan de slag.

Waaraan moet een goede bouwtekening voldoen?

Wanneer je een bouwtekening van een tuinhuis op internet gaat zoeken, zul je er echt wel een tegenkomen. Normaal gesproken voldoen deze bouwtekeningen niet.

Of er ontbreken maten of delen van de tekening zijn niet compleet. Je bent dan uren kwijt om alles weer voor elkaar te krijgen.

Een goede bouwtekening moet moeilijke verbindingen vergroot weergeven en de materialenlijst, om in dit geval het tuinhuis en overkapping te maken, moet op de bouwtekning staan.

Zodra je de bouwtekening uitgedraaid hebt, kun je de materialen bestellen of zelf in een bouwmarkt gaan kopen. Zelf halen is goedkoper dan thuis laten brengen.

Het maken van het tuinhuis en overkapping.

Fred Schouten heeft de tekeningen allemaal zo gemaakt dat iedereen die een plank kan zagen zijn producten kan maken.

Wanneer je de materialen thuis hebt, begin je ze op maat te zagen. Wanneer alles op maat is gezaagd, kun je het tuinhuis met overkapping in elkaar gaan zetten.

Dat is niet moeilijk. Er wordt je stap voor stap uitgelegd wat je moet doen.

Hoe zijn Freds bouwtekeningen ontstaan?

Fred Schouten

Fred heeft jaren als timmerman gewerkt.

Hij kwam er in de praktijk al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden. Of er ontbraken onderdelen of er waren zelfs bepaalde delen van de tekening weggelaten.

Om die reden is hij toen zelf begonnen om een bouwtekningen pakket te gaan samenstellen.

Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt. Er worden nog steeds regelmatig nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of in het pakket zitten bouwtekningen van het product dat je zou willen gaan maken.

Er worden nog steeds bouwtekeningen aan toegevoegd. Als lid kun je alle bouwtekeningen uit het pakket levenslang blijven gebruiken. Bestaande bouwtekeningen worden aangepast als dat gewenst is.

Gratis bonussen

Software

Wanneer je lid bent van Fred Schouten kun je ook gratis gebruik maken van een CAD -tekenprogramma wat normaal enkele honderden euro’s kost.

Er zit ook een gratis kippengids bij. Tegenwoordig willen veel mensen, wanneer ze een tuin hebben een paar kippen houden. Dat doen ze voor de gezelligheid en het hebben van verse eieren.

Je krijgt bij je lidmaatschap een pas waarop staat dat je alle bouwtekeningen levenslang kunt blijven gebruiken.

Is je belangstelling gewekt en wil je snel aan de slag, klik dan op deze link.https://www.paypro.nl/producten/Freds_Bouwtekeningen__Meer_dan_10000_bouwtekeningen_en_doehetzelf_projecten/8620/44683