Bouwtekeningen voor doe het zelf projecten

door | 11 mei 2020

Wanneer je van plan bent om in de tuin een zithoek, tuintafel, vuurtafel of speelgoed voor je kleinkinderen te gaan bouwen, moet je zorgen dat je een goede bouwtekening hebt.

Speelgoed

Als je gaat zoeken op internet kom je zeker verschillende bouwtekeningen tegen.

Zodra je ze hebt gedownload en je product wil gaan maken komen de problemen. Je moet de materialen gaan kopen om het product te maken. Dat zal vaak voor moeilijkheden zorgen omdat er vaak geen goede maten op staan.

Ga daarom anders aan de slag, zodat je geen frustratie zult krijgen als je wilt gaan klussen.

tuinset met vuurtafel

Ga bouwen, maar dan op de gemakkelijke manier.

inhoud tekst

Het probleem is als je gaat bouwen dat de meeste bouwtekeningen en plannen die je online en offline vindt waardeloos zijn!

Waarom? De plannen zijn vaak incompleet, onduidelijk en missen afmetingen. Ze zijn vaak bedoeld om producten te promoten i.p.v. jou te helpen.

Er is een manier om je projecten voor veel minder geld en veel sneller af te ronden.

Er zijn al meer dan 21.000 doe-het-zelvers in Nederland en België die met de bouwtekeningen van Fred Schouten perfecte resultaten behalen. Ze kunnen het maken zonder technische kennis. Iedereen die alleen maar een plank kan zagen kan alle projecten van Fred Schouten maken.

De resultaten die gemaakt worden zijn over het algemeen veel mooier dan die in de winkel gekocht kunnen worden. Die resultaten zijn ook voor jou weggelegd.

Voor een fractie van het bedrag.

Wanneer je een van je projecten in de winkel zou gaan kopen, zul je schrikken van de prijs.

Je kunt ze nu eenvoudig maken voor een factie van het bedrag dat je in de winkel moet betalen.

Het maken van je projecten zul je leuk gaan vinden, doordat alles zo eenvoudig is en er zulke goede resultaten worden gehaald.

buitenkeuken

Doe- het- zelvers lijken op elkaar

Doe-het-zelvers vinden het fijn wanneer er weer een project met groot succes is afgerond.

Het is bevredigend dat je met je handen kunt maken wat je ogen zien en dat je de complimenten krijgt van de mensen om je heen.

Wanneer je geen goede bouwtekeningen hebt, zul je echter regelmatig teleurgesteld zijn. Dat kun je dus gemakkelijk voorkomen door de bouwtekeningen van Fred Schouten te gaan gebruiken.

Wanneer je bouwtekeningen gebruikt die je op internet opgezocht hebt, zul je vaak zien dat ze belangrijke informatie missen.

Nu kun je echter bouwtekeningen gebruiken waarvan je voor 100% zeker van kunt zijn dat ze alle informatie bevatten die je nodig hebt.

Fred Schouten

Fred Schouten

Fred heeft jarenlang als timmerman gewerkt. Hij kwam er in de praktijk achter dat de meeste bouwtekeningen niet in orde waren.

Daarom is hij toen gestart met het samenstellen van bouwtekeningen die voor de volle 100% in orde zijn. Op de bouwtekeningen staan moeilijke verbindingen vergroot uitgebeeld en ook is de materialenlijst weergegeven.

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zo opgezet dat iedere doe-het-zelver er mee kan werken – zelfs als je niet zo ervaren of handig bent.

Weet je genoeg van Fred en wil je gebruik maken van de 10.000 bouwtekeningen, klik dan op deze link!

Alle tekeningen zijn verzameld in het complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die alles 100% duidelijkW

Lounge meubelen van steigerhout
Lounge meubelen van steigerhout met tuinstoelen

Steigerhouten projecten

Fred Schouten is erachter gekomen dat tegenwoordig veel vraag is naar steigerhouten projecten.

Steigerhout is robuust en sterk en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld het maken van tuinmeubelen. Het hoeft ook niet geschilderd te worden.

Er worden tuinsets van gemaakt, maar ook tuinhuisjes, buiten- en binnen keukens, bedden, kasten enzovoort.

De te maken stappen

Het Bouwtekeningen Pakket van Fred Schouten is voor doe-het-zelvers van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jarenlang timmerman bent. Het resultaat is even strak door de makkelijk te volgen stappen in de plannen.

Het is bovendien een bron van inspiratie als je graag met je handen werkt.

Zit je om ideeën verlegen? Loop door de bouwtekeningen heen en doe fantastische ideeën op.

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt.

Freds Bouwtekeningen bundel

Het pakket is zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden.

Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Met het pakket kun je elk denkbaar project direct en eenvoudig uitvoeren. Je behaalt snel resultaat en je hebt de rest van je leven toegang tot de meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen.

Fred’s Bouwtekeningen Pakket is het enige en meest complete pakket bouwtekeningen dat voor doe-het-zelvers en professionals op de markt beschikbaar is.

Binnen 5 minuten kun je ermee aan de slag.

Lid worden

Om de bouwtekeningen allemaal levenslang gratis te kunnen blijven gebruiken, moet je lid worden van Freds Bouwtekeningenbundel.

Je betaalt eenmalig een klein bedrag en daarna kun je alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken. Dat geldt ook voor de bouwtekeningen die nog regelmatig worden toegevoegd.

Wat krijg je als je lid wordt?

Fred’s Bouwtekeningen Pakket – Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te maken zijn.

DWG & CAD Software pakket – Met deze software hoef je niet langer dure CADsoftware aan te schaffen voor € 650 of meer. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen! (kost normaal €97, nu gratis)

Steigerhouten Tuinmeubelen Gids – In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout. (kost normaal €37 nu gratis)

Doe-Het-Zelf Winst – doe-het-zelf projecten stap voor stap met winst verkopen. (kost normaal €37 nu gratis)

Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen – Bouwvergunningen, dragende muren, funderingsplaten. Alle belangrijke benamingen komen aan bod.

Levenslang toegang – Als je mijn bouwtekeningenpakket neemt dan hou je de rest van je leven toegang. Als bijvoorbeeld je computer crasht, hoef je niet opnieuw te gaan betalen!

Direct toegang – Je ontvangt direct online toegang tot de 10.000 bouwtekeningen en alle bonussen.

Kijk naar het aanbod dat op de website staat.

Door op deze link te klikken, kom je op de website van Fred Schouten.