Het zelf maken van tuinmeubelen

door | 4 juni 2020


Steigerhouten meubelen passen bij veel interieurs
Steigerhouten loungeset

Wanneer je nieuwe tuinmeubelen nodig hebt, kun je die in een winkel kopen.

Ga je echter kijken dan zijn dat niet de tuinmeubelen die je voor ogen had. Daarbij zijn de tuinmeubelen kostbaar wanneer je ze in een winkel wil gaat kopen.

Tegenwoordig zijn het vooral de tuinmeubelen, die van steigerhout gemaakt zijn, populair. Dat komt, omdat steigerhout lang meegaat en je het niet hoeft te bewerken.

Een steigerhouten loungehoek aanschaffen in een winkel is kostbaar. Het zelf maken van tuinmeubelen is daarom een goede optie en niet moeilijk en VEEL GOEDKOPER.

Loungeset

Het zelf maken van tuinmeubelen.

inhoud tekst

Wanneer je al een overkapping hebt in je tuin, kun je daarvoor eenvoudig tuinmeubelen zelf maken.

Je hebt daarvoor een bank, twee fauteuils en een tafel voor nodig.

Belangrijk voor het zelf maken van tuinmeubelen is dat je zorgt voor goede bouwtekeningen. Wanneer je op internet gaat zoeken naar goede bouwtekeningen zul je die daarop niet tegenkomen.

De bouwtekeningen die je op internet tegenkomt zijn vaak niet compleet. Er ontbreken maten, er worden geen details weergegeven van moeilijke verbindingen en de materialenlijst ontbreekt.

Wil dan het product maken dan zal er veel tijd verloren gaan om alles zelf uit te zoeken. Dat kun je voorkomen door het gebruik van goede bouwtekeningen.

Wil je direct aan de slag om je tuinmeubelen zelf te maken met goede bouwtekeningen, klik dan hier!

Freds- bouwtekeningen

Goede bouwtekeningen.

Wil je echt een goed product maken dan moet je zorgen voor goede bouwtekeningen. Dat is mogelijk door gebruik te maken van de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Fred Schouten heeft vele jaren als timmerman gewerkt en was daarnaast een verwoed klusser.

In de praktijk kwam hij er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden. Vaak ontbraken er maten en moeilijke verbindingen werden niet weergegeven.

Om dat te verbeteren is hij toen zelf tekeningen gaan maken en verzamelen die helemaal in orde zijn. Op de bouwtekeningen van Fred schouten staan moeilijke verbindingen vergroot weergegeven, er ontbreken geen maten en de materiaallijst staat op de bouwtekening.  

Heb je zo’n bouwtekening dan kun je direct aan de slag.

Fred Schouten

Hoe kom je aan de bouwtekeningen van Fred Schouten?

Fred Schouten heeft alle bouwtekeningen in een bundel samengevoegd. De bundel met bouwtekeningen bestaat uit meer dan 10.000 verschillende.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar een bouwtekening over het product dat je wil hebben staat in de bundel weergegeven.

Je kunt alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken als je lid bent van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten. Je betaalt daar EENMALIG een klein bedrag voor en je kunt direct aan de slag.

Iedereen die zijn producten zelf wil maken, omdat ze veel goedkoper, mooier en steviger zijn dan gekochte, zou in het bezit moeten zijn van de lidmaatschapskaart.

Fred Schouten heeft er nog niet zo heel lang geleden een extra bundel aan toegevoegd van producten die van steigerhout gemaakt worden. Hij kwam erachter dat de vraag naar steigerhouten producten de laatste jaren sterk was toegenomen.

Ook deze tekeningen van bijvoorbeeld tuinmeubelen, buitenkeuken, slaapkamerkasten, bedden enzovoort kun je als lid levenslang gratis blijven gebruiken.

Aan de bundels worden met een vaste regelmaat nieuwe bouwtekeningen toegevoegd. Ook worden er regelmatig aanpassingen gedaan om de bouwtekeningen te verbeteren.

lounge bank
lounge bank

Hoe ga je te werk

Wanneer je lid bent en je wilt een product maken dan zoek je die op in de bundel.

Ondanks dat er zoveel bouwtekeningen instaan, is het product dat je nodig hebt snel gevonden, omdat alles goed is gerangschikt.

Heb je je product gevonden dan ga je de bouwtekening downloaden, afdrukken en daarna kun je direct aan de slag.

Je kunt de materialen die je nodig hebt bestellen of zelf gaan kopen bij een bouwmarkt. Zelf gaan kopen is goedkoper dan thuis laten brengen.

De materialenlijst staat op de bouwtekening dus dat is gemakkelijk werken.

Bonussen

Wanneer je lid wordt voor dat eenmalige kleine bedrag krijg je ook een aantal gratis bonussen.

De producten

Je krijgt er ook een kippengids bij. Fred Schouten kwam erachter dat personen met een tuin graag een paar kippen houden. Om te weten waar je daar allemaal voor nodig hebt word je uitgelegd in de kippengids.

Ook krijg je er een CAD-tekenprogramma bij die normaal enkele honderden euro´s kost.

Je krijgt ook een lidmaatschapskaart.

Kijk ook naar de aanbieding wat je voor het lidmaatschap moet betalen. Dat is een klein bedrag dat je al bij je eerste product dubbel en dwars hebt terugverdient.

Wil je aan de slag om goede tuinmeubelen, die mooier en steviger zijn dan gekochte, te maken aarzel dan niet en klik op deze link!