Tuinmeubelen zelf maken met een goede bouwtekening

door | 7 maart 2022
Lounge meubelen van steigerhout
Lounge meubelen van steigerhout met tuinstoelen

Er zijn veel mensen die zien dat hun tuinmeubelen aan vervanging toe zijn. Of de tuinmeubelen zijn versleten of ze willen graag nieuwe hebben.

Tegenwoordig willen de mensen tuinmeubelen hebben die stevig, robuust en onderhoudsvrij zijn. Door gebruik te maken van kussens moet je er heerlijk op kunnen zitten.

Voor deze mensen is het verstandig om tuinmeubelen van steigerhout te nemen. Wanneer je die echter wilt gaan kopen, dan zul je schrikken van de prijs die ervoor gevraagd wordt.

Daarom is het verstandig om ze zelf te maken. Het belangrijkste daarbij is dat je gebruik maakt van een goede bouwtekening.

Wanneer je snel aan de slag wilt, klik dan op deze link. Dan kom je op de website van Fred Schouten.

Buitenkeuken met barbecue
Buitenkeuken met barbecue

Wat is een goede bouwtekening?

inhoud tekst

Wanneer je op internet gaat zoeken, kom je wel bouwtekeningen tegen om tuinmeubelen te maken, maar het is verstandig om die niet te gebruiken.

Deze bouwtekeningen zijn vaak onvolledig. Vaak zullen er maten ontbreken, maar ook de moeilijke verbindingen worden niet vergroot weergegeven. Wat ook ontbreekt is de materialenlijst die je voor het maken het product op de bouwtekeningen nodig hebt. Dat moet je eerst allemaal zelf ook nog gaan uitrekenen.

Een goede bouwtekening bevat de materialenlijst, alle moeilijke verbindingen worden vergroot weergegeven en er ontbreken geen maten.

De bouwtekeningen bundel

De bouwtekeningen van Fred Schouten

Fred Schouten is vele jaren zelf timmerman geweest. Hij kwam er als nel achter dat de meeste bouwtekeningen niet in orde waren. Of er ontbraken maten, of er ontbraken detailtekeningen en de materialenlijst.

Daar kon hij op een bepaald moment niet meer tegen. Toen is hij begonnen om zelf bouwtekeningen te gaan maken. Hij heeft daar nu zijn levenswerk van gemaakt.

De bundel bouwtekeningen is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hat aantal groeit nog steeds.

Hij is er ook achter gekomen dat tegenwoordig veel mensen producten willen maken van steigerhout. Het hout is beresterk, heeft weinig onderhoud nodig en kan daardoor levenslang meegaan.

Hij heeft daarom een extra bundel gemaakt met alleen maar producten van steigerhout.

Je kunt het zo gek niet bedenken maar de bouwtekening van je product dat je wilt gaan maken staat in een van beide bundels.

Een loungebank
Een loungebank van steigerhout

Hoe kom je aan de bouwtekening van Fred Schouten?

Om levenslang gebruik te kunnen maken van alle bouwtekeningen van Fred Schouten wordt gevraagd om lid te worden. Je betaalt daarvoor eenmalig een klein bedrag en dan kun je levenslang alle bouwtekeningen blijven gebruiken.

Wanneer je lid bent, dan kun je de bouwtekening van het product dat je wilt hebben downloaden en uitdraaien.

Omdat de materialenlijst op de bouwtekening staat, kun je direct aan de slag door de materialen zelf te gaan halen in de bouwmarkt of ze thuis laten brengen. Nu is zelf halen natuurlijker goedkoper.

Fred Schouten

Hoe ga je verder te werk?

Wanneer je de materialen thuis hebt, ga je de planken op maat zagen. Fred Schouten is ervan uitgegaan dat iedereen die een plank kan zagen al zijn producten kan maken.

Zodra de planken op maat zijn gezaagd, kun je ze gaan monteren.

Bij het in elkaar zetten word je stap voor stap begeleid.

Je kunt in een korte tijd één of meerdere tuinstoelen maken. Het bedrag, dat je slechts eenmaal hoeft te betalen, verdien je al dubbel en dwars terug bij je eerste product.

Ook zul je trots zijn op dat wat je gemaakt hebt. Het product dat je met de juiste bouwtekening gemaakt hebt, is niet alleen veel mooier dan een gekocht product, maar ook veel goedkoper.

De producten van Fred Schouten

In de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten staan bijzonder veel verschillende producten.

Daarbij kun je denken aan kasten, bedden, tuinhuisjes, schuurtjes, overkappingen, speelgoed, poorten, tafels, buitenkeukens en zo kun je lang doorgaan.

Kun je een product niet vinden, dan neem je even contact op met Fred Schouten en dan wordt je snel geholpen.

gratis bonussen

De gratis bonussen

Wanneer je lid wordt, dan krijg je ook een aantal gratis bonussen.

Je krijgt een CAD-tekenprogramma, de bundel van steigerhouten producten, een kippengids en een bewijs van je levenslange lidmaatschap.

Er is een kippengids aan toegevoegd, omdat Fred erachter kwam dat er veel mensen met een tuin graag een paar kippen wilden hebben. Omdat ze vaak niet weten waar het houden van kippen aan moet voldoen is deze kippengids toegevoegd.

Het lidmaatschap van Fred Schouten is veelomvattend. Je kunt ieder product dat je wilt hebben gemakkelijk zelf maken ook al zou je nog nooit eerder geklust hebben. Je zult versteld staan van jezelf dat je dergelijke producten zo goed kan maken. Al je vrienden, kennissen en familieleden zullen hun ogen niet geloven dat je de producten allemaal zelf maakt.

Wil je snel aan de slag? Klik dan op deze link!