Tuinmeubelen zelf maken

door | 15 februari 2019

 

Tuinmeubelen

Wanneer je nu besluit om andere tuinmeubelen te nemen, zou je kunnen besluiten deze zelf te maken. Het is nu de ideale tijd daarvoor. Het is mogelijk om een nieuwe set tuinmeubelen te kopen, maar als je gaat kijken zul je schrikken van de prijs. Je kunt beter tuinmeubelen zelf maken.

Je zou kunnen denken dat tuinmeubelen maken te moeilijk voor je is. Wanneer je echter de bouwtekeningen van Fred Schouten erbij gebruikt is het een fluitje van een cent. Fred Schouten heeft de bouwtekeningen zo gemaakt dat iedereen die een plank kan zagen de producten kan maken die hij aanbiedt. Daarom kun je dus gemakkelijk tuinmeubelen zelf maken.

Tuinmeubelen zelf maken

inhoud tekst

Door gebruik te maken van de bouwtekeningen van Fred Schouten kun je alle producten maken die in de bundel staan. Er staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen in. De bouwtekeningen die erin staan worden steeds aangepast als dat gewenst is en er worden ook nog steeds nieuwe aan toegevoegd.

Fred Schouten

Fred Schouten

Fred Schouten heeft zelf jarenlang als timmerman gewerkt en was daarnaast een verwoed klusser. Hij kwam er al vrij snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden. Daarom besloot hij zelf een bundel samen te stellen met bouwtekeningen die wel voldeden aan de eisen.

Ieder moeilijk detail wordt vergroot weergegeven en op iedere bouwtekening staat de materialenlijst. Wanneer je dus de bouwtekening in handen hebt, kun je direct aan de slag gaan. Je kunt de materialen zelf gaan kopen bij een bouwmarkt of ze thuis laten afleveren. Nu is zelf helen goedkoper dan thuis laten brengen.

Hoe kom je aan de bouwtekeningen?

Door lid te worden van de bundel van Fred Schouten kun je levenslang alle bouwtekeningen blijven gebruiken. Je betaalt hiervoor eenmaal een gering bedrag en je hebt alle bouwtekeningen die je maar zou kunnen wensen.

Buitenkeuken

tuintafel

Wanneer je bijvoorbeeld een tuintafel wilt maken, zoek je de tuintafel op die je wilt hebben en draait de bouwtekening uit.  Daarna kun je direct aan de slag gaan. Iedereen kan de producten maken. Ook de personen die nog nooit hebben geklust, kunnen de producten maken die niet van gekochte te onderscheiden zullen zijn.

Moeilijkheden

Vaak koop je producten die, als je ze thuis ontvangt, zelf nog in elkaar moet zetten.

Je komt er dan vaak achter dat je vastloopt wanneer je ze in elkaar aan het zetten bent. Dat komt, omdat de bouwtekeningen die bij de producten horen, niet in orde zijn. Ook ontbreken er vaak schroeven en dergelijke.

Je zal je daardoor vaak ergeren en veel tijd verliezen.

Zelf maken

Je kunt gemakkelijk zelf alle tuinmeubelen maken en alles wat erbij hoort. Hierbij kun je denken aan het maken van een mooi zitgedeelte. Zo’n loungehoek in de tuin is vaak erg gewild. Velen willen tegenwoordig niet meer in de tuin werken als ze die tot hun beschikking hebben, maar van de tuin genieten wanneer ze van het werk thuiskomen.

Om te kunnen genieten van de tuin en lekker te kunnen bijpraten met vrienden en kennissen moet je dus een mooie loungehoek hebben. Dit kun je dus helemaal gemakkelijk zelf maken. Wanneer je er tijdig aan begint, zal het voor de zomermaanden klaar kunnen zijn.

meubelgids steigerhout

meubelgids steigerhout

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor steigerhouten tuinmeubelen. Omdat het zo modern is heeft Fred Schouten er een extra gratis bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhouten producten.

Kippengids

Kippenhok

Hij heeft er ook de kippengids als een gratis bundel aan toegevoegd> Veel mensen willen graag een kippen in de tuin hebben. Door deze bundel te bekijken kom je alles te weten over kippen en wat je ervoor nodig hebt.

Je loungehoek

Wanneer je na de tuintafel een complete loungehoek wilt gaan maken, heb je natuurlijk een overkapping nodig die aan de bovenzijde afgedekt is. Dat kun je doorzichtig maken, maar ook afdichten met planken.

Wanneer je alles nog vanaf het begin gaat opbouwen kun je als volgt te werk gaan. Je bouwt in de eerste plaats een tuinhuisje waaraan aan de voorzijde een ruime overkapping wordt gemaakt. Voor de plaats van een loungehoek in de tuin moet je er een nemen waar je vanuit de woonkamer op kijkt. Dat is een verrijking voor je tuin.

Bouwtekeningen

Voor het maken van een tuinhuisje met aan de voorzijde een ruime overkapping moet je een goede bouwtekening hebben. Indien je lid bent bij Fred Schouten kun je gebruik maken van de bouwtekeningen.

In het pakket staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en er worden er nog steeds aan toegevoegd. Zodra je lid bent kun je in het pakket gaan bladeren en de juist bouwtekening uitzoeken. Er staan ook voldoende tuinhuisjes in en de overkappingen die geschikt voor je zijn. Je kunt de bouwtekening uitdraaien en aan het werk gaan.

Tuintafel met vuurhaard

Lidmaatschap

Het lidmaatschap

In het midden van de tafel zou je ruimte kunnen maken voor het plaatsen van een vuurhaard. Zo’n vuurhaard straalt naar alle zijden warmte uit. Wanneer het dus ’s avonds wat frisser wordt, kun je de haard aanmaken en lekker buiten genieten.

Indien je alle materialen erbij aangeschaft hebt, kun je ook lekker in de haard barbecueën. Dan wordt het optimaal genieten buiten. Plaats daarbij dan ook nog een zelfgemaakte buitenkeuken waarin ook een koelkastje opgenomen kan worden en het geheel is compleet. Al deze onderdelen voor een heerlijke loungehoek kun je dus gemakkelijk zelf maken met bouwtekeningen tuinmeubelen.

Fred Schouten

Het bouwtekeningen pakket

Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om alle goede bouwtekeningen te bundelen. Hij voegt er nog steeds nieuwe aan toe en past de bouwtekeningen aan als dat nodig is.

Ook voor iemand die nog nooit iets zelf gemaakt heeft, moeten de bouwtekeningen voldoende zijn om het voorwerp te kunnen maken.

Iedereen die van de bouwtekeningen gebruik maakt, is laaiend enthousiast. Na het eerste product dat je maakt, heb je kosten al ruimschoots terugverdiend en kun je je leven lang alle bouwtekeningen blijven gebruiken.

Je betaalt eenmaal een klein bedrag en dan ben je levenslang lid van de bundel van Fred Schouten.

Iedereen die producten wil maken, moet lid zijn van de bundel van Fred Schouten. Zo kan hij of zij dus gemakkelijk prachtige producten maken die niet van gekochte te onderscheiden zijn. Door ze zelf te maken bespaar je steeds weer een behoorlijk bedrag.