Bouwtekening loungehoek nodig?

door | 11 februari 2019

Tuinhuisje

Voor het maken van een fijne lounge hoek is het nu de goede tijd. Door er op tijd aan te beginnen kun je er de komende zomer er veel plezier aan beleven. Bij het maken van een lounge hoek kun je een tuinhuisje met overkapping maken met daaraan een overdekt gedeelte. Je hebt een lounge bank nodig, tafel met eventueel een vuurhaard, twee fauteuils, keukentje en een goede aansluiting voor de kraan en afvoer. Wanneer je dat allemaal in je tuin hebt, kun je er ’s avonds heerlijk met je vrienden vertoeven en barbecuen.

Wanneer je een bouwtekening loungehoek nodig hebt, is dat geen probleem. Je kunt gebruik maken van een van de vele bouwtekeningen uit het pakket van Fred Schouten. Het is een doe-het-zelf pakket met meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen. Zodra je het pakket hebt aangeschaft, kun je levenslang gratis de bouwtekeningen blijven gebruiken. Je kunt er al je bouwtekeningen uit halen die je nodig zult hebben.

Klik op deze link of op een van de afbeeldingen om naar de website van Fred Schouten te gaan.

Bouwtekening loungehoek nodig?

inhoud tekst

Door deze bouwtekeningen te gebruiken, zal je veel tijd en ergernis besparen. Je hoeft zelf niets meer uit te dokteren. Wanneer je weet waarmee je wilt beginnen kun je daarvan de bouwtekening als eerste uitzoeken. Je kunt deze uitdraaien en aan de slag gaan. Op de bouwtekeningen van Fred Schouten staat ook de materialen lijst afgebeeld. Hierdoor kun je direct aan de slag gaan. Je kunt de materialen thuis laten brengen, maar het is goedkoper deze zelf te gaan halen in de bouwmarkt. Begin als je nog nooit geklust hebt met bijvoorbeeld de fauteuil. Je hoeft niet bang te zijn dat het niet zal lukken. Fred Schouten is ervan uitgegaan dat iedereen met zijn bouwtekeningen het product kan maken, als je maar een plank kunt zagen.

De bouwtekeningen uit het pakket worden regelmatig aangevuld en verbeterd. Het zijn bouwtekeningen waar ook een beginnend klusser gebruik van kunt maken. De tekeningen worden zeer gedetailleerd weergegeven.

Wanneer je onverwacht voor een probleem komt te staan, kun je het probleem aan Fred Schouten voorleggen. Hij zal je dan op een zeer korte termijn met raad en daad bijstaan.

Bouwtekening loungehoek steigerhout nodig?

lounge bank

lounge bank

Tegenwoordig zijn steigerhouten meubelen trendy, zo ook voor de meubelen in de tuin. Daarom komt het vaak voor dat een bouwtekening loungehoek steigerhout nodig is.

meubelgids steigerhout

meubelgids steigerhout

Fred Schouten is aan de wensen van de klant tegemoetgekomen door bij het pakket een speciale bundel toe te voegen met alleen maar bouwtekeningen voor steigerhouten producten.

Alle meubelstukken die in de bundel staan weergegeven zijn gemakkelijk te maken. Ook de materialen lijst is toegevoegd. Je moet dus alleen het materiaal aanschaffen en je kunt direct aan de slag gaan.

De bouwtekeningen zijn zo goed gemaakt omdat Fred Schouten als geen ander weet waaraan een bouwtekening moet voldoen. Hij heeft jaren als timmerman gewerkt en is een verwoed doe-het-zelver.

Bouwtekeningen over het algemeen

Wanneer je bouwtekeningen van anderen aanschaft, zal je snel merken dat ze niet compleet zijn. Bij dergelijke bouwtekeningen kost je het je vaak veel moeite om een goed product te maken. Dat is bij de bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten niet het geval. Alle moeilijke punten worden nog eens extra gedetailleerd weergegeven.

Het kost je vaak zeer veel tijd om op internet een goede bouwtekening te vinden. Toch zal ook zo’n bouwtekening, in de meeste gevallen, niet voldoen aan wat je precies voor ogen had. Je moet dan genoegen nemen met iets wat je eigenlijk niet wilt. Vaak zijn de bouwtekeningen niet compleet en missen zeer belangrijke informatie. Je kunt een bouwtekening laten maken door een tekenbureau maar dat zal je vaak veel geld kosten.

Tuinhuis met veranda

Tuinhuis met veranda

Wanneer je een goed product maakt, krijg je complimenten uit je directe omgeving. Het is zeer bevredigend om met je ogen te zien wat je handen kunnen maken. Dat zal zeker het geval zijn wanneer je kunt zeggen dat je alle onderdelen van de loungehoek zelf gemaakt hebt.

Problemen voordat je de bouwtekeningen van Fred Schouten bent gaan gebruiken.

Het pakket van Fred Schouten

Fred's bouwtekeningen

Fred’s bouwtekeningen

De methode om jouw projecten snel en voordelig af te ronden is door gebruik te maken van de bouwtekeningen van Fred Schouten. In het pakket van Fred’s bouwtekeningen staan allemaal complete doe-het-zelf bouwtekeningen. Daarbij staan ook de duidelijke stap-voor-stap bouwplannen waardoor alles zeer overzichtelijk is.

Het bouwtekeningen pakket is geschikt voor alle doe-het-zelvers en dat voor elk niveau. Wanneer je graag knutselt, maar niet precies weet wat je wilt gaan maken, kun je door de bouwtekeningen van Fred geweldige ideeën opdoen.

Enkele van de vele producten

Speeltoestel zelf bouwen

Speelhuisje bouwen

In de bundel staan de meest uiteenlopende producten zoals bedden, kasten, tafels, kippenhokken, tuinhuisjes, speelgoed, bruggen, bureaus enzovoort. Je kunt het zo gek niet bedenken maar de bouwtekening staat erin.

Tuinbank

Wanneer je een bouwtekening tuinbank steigerhout nodig hebt is, kun je ook kiezen uit meerdere soorten. Alle bouwtekeningen zijn uitvoerig uitgewerkt. Je kunt bij elk product uit meerdere kiezen.

Je krijgt, als je lid wordt, meerdere gratis bonussen en daarbij krijg je ook gratis levenslang toegang tot alle bouwtekeningen van Fred Schouten.

 Klik op deze link of op een van de afbeeldingen om naar de website van Fred Schouten te gaan.

Zodra je lid bent geworden kun je aan de slag gaan met het maken van geweldige producten. Wanneer je het nu aanschaft krijg je naast de bonussen ook nog een geweldige reductie op het aanschafbedrag.