Een bouwtekening om een schuurtje te bouwen

door | 18 februari 2019

 

Schuurtje voor in de tuin

Het is nu de juiste periode om in de tuin een schuurtje te bouwen. Vaak kom je ruimte te kort en daarom is een schuurtje erg handig. Zo’n schuurtje kun je kant en klaar kopen. Wanneer je daar echter voor gaat kijken, zal je schrikken van de prijs.

Het is verstandiger om zelf een schuurtje te bouwen. Iedereen kan een schuurtje bouwen dat, als het klaar is, niet van een gekochte te onderscheiden is. Je moet wel zorgen dat je een goede bouwtekening hebt. Aan een goede bouwtekening kun je gemakkelijk aankomen door een van de bouwtekeningen te gebruiken uit de bundel van Fred Schouten. Met een bouwtekening om een schuurtje te bouwen is het een fluitje van een cent.

schuurtje

Je moet voor het gebruiken van de bouwtekeningen uit de bundel wel lid worden van de bouwtekeningen van Fred Schouten. Het is geringe eenmalige bijdrage, maar daarvoor kun je alle bouwtekeningen uit de bundel levenslang blijven gebruiken.

Een bouwtekening om een schuurtje te bouwen uit de bundel van Fred Schouten

inhoud tekst

In de bundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

bouwtekeningen-pakket

Bouwtekeningen-pakket

De bouwtekeningen worden regelmatig aangepast en ook worden er steeds nieuwe aan toegevoegd.

Omdat er tegenwoordig zoveel vraag is naar steigerhouten producten heeft Fred Schouten er een extra gratis bundel aan toegevoegd. Ook heeft hij er een kippengids aan toegevoegd omdat zo veel mensen met een tuin een paar kippen willen hebben.

Omdat je ook een schuurtje van steigerhout kunt maken kun je een van de bouwtekeningen dan halen uit de extra bundel. Steigerhout is duurzaam, robuust en sterk wat je niet hoeft te schilderen. Het kan levenslang mee.

Fred Schouten

Fred SChouten

Fred SChouten

Hij heeft altijd als timmerman gewerkt. Daarnaast was hij een klusser die veel producten zelf maakte. Hij weet daarom als geen ander hoe een goede bouwtekening eruit moet zien en waaraan deze moet voldoen. De bestaande bouwtekeningen voldeden vaak niet aan de wensen van de persoon die een product aan het maken was. Daarom is hij zelf begonnen om een bundel met goede bouwtekeningen samen te stellen.

Hij begreep al snel dat het eenmalig toevoegen van de bouwtekeningen niet voldoende was. De bouwtekeningen moeten met vaste regelmaat worden aangepast of vervangen Ook is het belangrijk dat er steeds nieuwe aan toegevoegd worden.

Als lid kun je alle bouwtekeningen gratis levenslang blijven gebruiken. Veel klanten die gebruik maken van de bundel hebben soms nog wel een vraag. Zij kunnen die dan stellen en krijgen snel antwoord op de vraag.  De vragen worden ook weer verwerkt in de bestaande bouwtekeningen.

Op deze manier heb je dus een bundel bouwtekeningen die zeer actueel is.

Lid worden

Je betaalt eenmalig een klein bedrag voor lidmaatschap.

Elke klusser die graag producten maakt, zou in het bezit moeten zijn van het lidmaatschap. Hij of zij kan dan de bouwtekeningen gebruiken voor een schuurtje of voor voor andere producten..

levenslange lidmaatschap

Levenslange lidmaatschap

Wanneer je bijvoorbeeld een schuurtje wilt maken, maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken, kun je de bouwtekening uit de bundel van Fred Schouten gebruiken.  Iedereen die een plank op maat kan zagen, kan alle producten maken die in de bundel staan.

Een bouwtekening

Op iedere bouwtekening staat een materiaallijst. Dat is gemakkelijk want als je de tekening uitgedraaid hebt, kun je aan de slag gaan. Ook worden alle moeilijke details extra vergroot weergegeven.

Je kunt je materiaal wat je nodig hebt bestellen of zelf gaan kopen bij een bouwmarkt. Zelf gaan halen is goedkoper dan het thuis te laten bezorgen.

Schuurtje

Je gaat beginnen door alle planken eerst op maat te zagen. Wanneer je alles gezaagd hebt, wordt er stap voor stap aangegeven hoe je het schuurtje in elkaar moet zetten. Je hoeft niet bang te zijn dat het niet lukt.

Met de goede bouwtekeningen van Fred Schouten wordt je stap voor stap begeleid.

Daarom is een lidmaatschap zeker aan te raden. Voor slechts een heel klein bedrag kun je alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken. Bij het eerste product dat je maakt, heb je het lidmaatschapsgeld al lang terugverdient.

Wanneer je lid wordt, krijg je ook een aantal gratis bonussen.