Gratis bouwtekeningen?

door | 11 april 2017

Gratis bouwtekeningen kun je gebruiken, levenslang, als je eenmaal het pakket van Fred Schouten hebt aangeschaft.

In het pakket zitten meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen die je allemaal gratis kunt gebruiken. De bouwtekeningen van Fred Schouten zijn compleet met een bestellijst voor de materialen en welke handelingen je moet verrichten om tot het gewenste resultaat te komen.

Nu het weer bijna zomer is, kun je weer fijn buiten aan de slag gaan om bijvoorbeeld tuinmeubelen zelf te maken.

Gratis bouwtekeningen gebruiken

Je kunt gratis bouwtekeningen gebruiken uit de bundel van Fred Schouten. Wanneer je deze eenmaal hebt aangeschaft kun je ze levenslang gebruiken en dat is handig omdat er ook steeds nieuwe aan worden toegevoegd.

Tegenwoordig worden er veel tuinmeubelen van steigerhout gemaakt. Daarom heeft Fred Schouten er een speciale bundel bijgedaan waar de bouwtekeningen alleen over voorwerpen van steigerhout in staan.

Wanneer je op deze link klikt of afbeelding kom je op de website van de bouwtekeningen >>

De bouwtekeningen die in de bundel staan worden met een vaste regelmaat aangepast en verbeterd. Ook worden er steeds weer nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd. De bundel is zeer uitgebreid zodat je altijd wel die bouwtekening vindt die je wilt downloaden. Je kunt namelijk gratis bouwtekeningen gebruiken.

Bouwtekening

 

Als een echte doe het zelver moet je zeker de bouwtekeningen van Fred Schouten gratis kunnen gebruiken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er staat wel de bouwtekening in die je nodig hebt.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een schuurtje, speelgoed, kippenhok, konijnenhok, bed, kast, stoelen voor binnen of buiten enzovoort.

Indien je vragen hebt over een product kan je de vraag rechtstreeks aan Fred stellen. Je krijgt dan binnen een zeer korte termijn een reactie. Fred weet als geen ander wat er allemaal nodig is voor het maken van het product. Hij is zelf jaren timmerman geweest en een verwoed klusser. Een goede bouwtekening is het allerbelangrijkste om een mooi product te kunnen maken. Daarom zijn gratis bouwtekeningen erg belangrijk.