Bouwtekening buitenkeuken steigerhout.

door | 5 mei 2017

Nu de zomer weer in aantocht is willen veel mensen barbecuen. Daarvoor is het gemakkelijk dat daar een goede buitenkeuken aanwezig is. Indien je die niet hebt, is het gemakkelijk om er een zelf te maken. Daarvoor moet je dan wel een goede bouwtekening buitenkeuken steigerhout hebben.

Je kunt daarbij gebruik maken van een van de vele bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten.

In de bundel staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen die prima zijn uitgewerkt. Elk moeilijk punt in de tekening wordt vergroot weergegeven en omschreven. Zo zal het niet moeilijk zijn om een mooie buitenkeuken zelf te maken.

Een bouwtekening buitenkeuken steigerhout

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van steigerhout. Het is mooi, robuust en kan zeer lang mee. Het heeft ook weinig onderhoud nodig. Wilt je een buitenkeuken  zelf maken dan heb je dus een bouwtekening buitenkeuken steigerhout nodig.

Buitenkeuken

Buitenkeuken

Omdat steigerhout zo veel gebruikt wordt de laatste jaren heeft Fred Schouten er een extra bundel aan toegevoegd met alleen producten voor steigerhout. Wanneer je je als lid ingeschreven hebt kun je levenslang alle bouwtekeningen gebruiken.

Wil je op een verantwoorde manier bijvoorbeeld een buitenkeuken maken klik dan hier of op een van de afbeeldingen. Je komt dan op de website van Fred Schouten terecht>>

Iedere doe het zelver zou in het bezit moeten zijn van de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Met de bouwtekening van Fred Schouten is het vrij eenvoudig om een meubelstuk tot een goed einde te brengen. Ook de materialenlijst die u nodig heeft staat erbij. U heeft dus zelf niets meer uit te zoeken.

De bouwtekeningen zijn allemaal zeer goed uitgewerkt. Dat komt omdat Fred Schouten heel lang als timmerman en als klusser heeft gewerkt. Hij weet als geen ander wat je nodig hebt..

Wanneer je dit pakket aanschaft zal je je nooit meer vervelen. Alles wat van hout is kun je nu zelf maken. Door het klussen kun je zelfs geld verdienen. Daarom kun je ook nog naar de tekeningen en tips kijken.

Als je lid bent van Freds Website kun je alle bouwtekeningen gratis downloaden. Je betaalt slechts eenmalig het lidmaatschap voor een levenslange toegaan. Je hebt onbeperkt toegang.

 

Bouwtekeningen downloaden

 

Als je lid bent krijg je een inlogcode. Na het invoeren van je wachtwoord kun je direct inloggen op je persoonlijk “members pagina”. Je kunt naast de tekeningen ook nog video’s bekijken en software aantreffen.

De bouwtekeningen worden regelmatig vernieuwd en er worden ook nieuwe aan toegevoegd. De extra toevoeging zijn onder andere de bouwtekeningen van meubelen van steigerhout. Ook die van bouwtekening buitenkeuken steigerhout.

Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken steigerhout

Het kan zijn dat je nog vragen hebt als je een product gaat maken. Deze kun je per mail aan Fred stellen en je zal snel antwoord kunnen verwachten.

Als je van klussen houdt is de aanschaf van Freds Bouwtekeningen een investering die een leven lang meegaat.