Tuinmeubelen van steigerhout zelf maken? Klik daarvoor hier!

door | 11 april 2017

Tuinmeubelen van steigerhout zelf maken? Klik daarvoor hier!

Tegenwoordig worden veel tuinmeubelen van steigerhout gemaakt. Het is robuust en gaat jaren mee. Om echter deze meubelen zelf te maken is een goede bouwtekening noodzakelijk.

Door een bouwtekening van Fred Schouten te gebruiken weet je voor 100% zeker dat je het meubel gemakkelijk zelf kunt maken. Ook de keuze voor het soort meubel is zeer groot. In het bouwtekeningen pakket staan meer dan 10.000 bouwtekeningen.

Omdat steigerhout de laatste jaren zo populair is geworden, heeft Fred Schouten er een extra bundel bouwtekeningen aan toegevoegd. In deze bundel staan alleen bouwtekeningen van steigerhout.

Tuinmeubelen van steigerhout zelf maken.

Tuinmeubelen van steigerhout zelf maken ligt nu binnen handbereik. Door de bouwtekeningen van Fred Schouten te gebruiken, wordt je veel ergernis en tijd bespaard. De bouwtekeningen zijn allemaal zeer gedetailleerd uitgewerkt. Ieder moeilijk punt in de tekening wordt extra weergegeven zodat je nooit iets verkeerd kunt doen.

Wat ook heel belangrijk is, dat de materialen die je nodig hebt, in een tabel worden weergegeven. Op deze manier kun je dus tuinmeubelen van steigerhout zelf maken.

Bouwtekening tuinmeubel

Je zult trots zijn op het meubel dat je zelf gemaakt hebt. Het is veel goedkoper om het zelf te maken maar ook veel prettiger. Zo kun je dus op een fijne manier tuinmeubelen van steigerhout zelf maken.

Door op deze link of afbeelding te klikken kun je zien hoe je een dergelijk product kunt maken>>

Als doe het zelver ben je in staat om de tuinmeubelen zelf te maken. Het is fijn als je complimenten van de mensen om je heen krijgt. Het is voor jezelf bevredigend om met je handen te maken wat je ogen zien.

Voordat je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruikte, en je wilde iets maken, was dat vaak een teleurstelling. De bijgeleverde bouwtekening was niet compleet. Daardoor werd je ontmoedigd.

Bouwtekening steigerhout tuinmeubel

Bouwtekening tuinmeubel

Fred Schouten weet als geen ander wat er nodig is om een product te kunnen maken. Een goede bouwtekening. Fred is namelijk zelf vele jaren timmerman geweest en daarnaast een echte klusser. Hij weet dus uit ervaring wat er nodig is.

Je kunt een keuze maken uit meer dan 10.000 bouwtekeningen + de bouwtekeningen uit de extra bijlage in verband met het steigerhout.

Bij het pakket zit;

X Meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen. Er zitten plannen en projecten bij die stap voor stap alles behandelen.

X Er zit bij iedere bouwtekening een duidelijke handleiding. Je kunt dus alles stapsgewijs maken.

X Bij iedere bouwtekening zit een materialenlijst. Je weet daardoor precies wat je nodig hebt.

Gemakkelijker kun je het niet hebben. Je bespaart je veel tijd en kosten. Je zal niets overbodigs aanschaffen maar juist datgene wat je nodig hebt.

In het pakket zitten zeer veel verschillende soorten tekeningen. Zo kun je een kippenhok tegenkomen maar ook een schuurtje, tuinbanken, tuintafels, bed, kast, konijnenhok, speeltoestellen enzovoort. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erbij.

Het geheel is zeer uitgebreid. Het bouwtekeningen pakket mag bij een goede doe het zelver zeker niet ontbreken. Door de bouwtekening te gebruiken uit het pakket kun je dus tuinmeubelen van steigerhout zelf maken.

Wanneer je iets wilt weten kun je je vraag rechtstreeks aan Fred stellen. Je krijgt dan binnen de kortste keren een antwoord.