Een tuinhuisje bouwen

door | 2 februari 2018

Een tuinhuisje bouwen is een leuke bezigheid. Nu de lente weer in aantocht is, wordt het verlangen naar een tuinhuisje vaak groot. Daarom is het bouwen van een tuinhuisje, wanneer we een periode van goed weer hebben, de ideale tijd daarvoor.

Je moet wel een goede bouwtekening gebruiken. Dat is niet moeilijk door een van de vele bouwtekeningen te gebruiken uit de bundel van Fred Schouten. Je kunt dan direct aan de slag.

In de bundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Met deze bouwtekeningen bij de hand kan iedereen de projecten maken die erin staan afgebeeld.

Bouwtekening voor een tuinhuisje bouwen

Voor een tuinhuisje bouwen moet je dus eerst zorgen voor een goede bouwtekening.

Bouwtekning tuinhuisje

Bouwtekening tuinhuisje

Met een van de bouwtekeningen van Fred Schouten kun je direct aan de slag.

Op de tekeningen worden alle moeilijke verbindingen gedetailleerd weergegeven. Alles wordt stap voor stap uitgelegd zodat iedereen een dergelijk tuinhuisje zelf kan bouwen.

Bouwtekening tuinhuisje

Bouwtekening tuinhuisje

Ook een groot voordeel van de bouwtekeningen van Fred Schouten is dat de materiaallijst op de bouwtekening staat.

Met het pakket van Fred Schouten kun je levenslang alle bouwtekeningen blijven gebruiken. De bouwtekeningen worden steeds aangepast wanneer dat nodig is. Ook worden er steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Iedere doe-het-zelver zou in het bezit moeten zijn van de bundel met bouwtekeningen.

Fred Schouten heeft door de grote vraag die er momenteel is een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen over voorwerpen die van steigerhout worden gemaakt.

Tuinbank van steigerhout

Bank van steigerhout

De steigerhouten tuinmeubelen zijn momenteel erg in trek. Ook voor in huis wordt er steigerhout gebruikt zoals voor een bed en kasten.

<<< Door op deze link of afbeeldingen te klikken kom je op de website van Fred Schouten>>>

Je zal er geen moment spijt van krijgen als je lid bent geworden. Je kunt per opdracht veel geld besparen.

Fred Schouten

Hij heeft lang als timmerman gewerkt en kwam erachter dat de bouwtekeningen niet goed waren. Daarom heeft hij zelf een bundel samengesteld die door veel doe-het-zelvers worden gebruikt.

Fred Schouten

Fred Schouten

Door de bouwtekeningen uit de bundel te gebruiken, kun je jezelf veel geld, ellende en tijd besparen. Je kunt met de bouwtekening direct aan de slag.

Bijna alle denkbare voorwerpen staan erin. Heb je eventueel vragen dan kun je die stellen aan Fred Schouten en je zal snel antwoord krijgen.