Bed van steigerhout

door | 3 februari 2018

Een bed van steigerhout bouwen is gemakkelijker dan je misschien denkt. Wanneer je een van de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruikt is het een fluitje van een cent.

De bouwtekeningen van Fred Schouten, ook die voor een bed van steigerhout, zijn allemaal zeer gedetailleerd uitgewerkt. 

Tegenwoordig is steigerhout erg in trek. Niet alleen voor buiten maar ook voor binnen. De meubels in de kamer of slaapkamer kunnen worden aangeschaft, maar je kunt ze ook zelf maken.

Een bed van steigerhout zelf maken.

Door een bed van steigerhout zelf te maken, kun je veel geld besparen. Wanneer je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruikt kan iedereen het maken. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en ook de materialen lijst is aanwezig.

Zodra je een bed uitgezocht hebt, kun je aan de slag gaan.

Bed van steigerhout

Bed van steigerhout met lade

Extra bundel

Omdat er tegenwoordig zo veel vraag is naar steigerhouten producten heeft Fred Schouten aan de bundel, met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen, er een extra bundel aan toegevoegd. De extra bundel bevat alleen maar producten die van steigerhout worden gemaakt.

Steigerhout is robuust en sterk. Het heeft ook weinig onderhoud nodig. Het staat bij praktisch iedere inrichting. Vooral bij een industriële inrichting komen steigerhouten meubelen goed tot hun recht.

Een bed van steigerhout

Een bed van steigerhout

Fred Schouten

Hij heeft vele jaren als timmerman gewerkt en is daarna een echte doe-het-zelver geworden. Hij kwam er al snel achter dat er geen goede bouwtekeningen waren. Daarom is hij zelf de bouwtekeningen gaan verzorgen en als bundel samengesteld. 

Aan de bundel worden steeds nieuwe bouwtekeningen toegevoegd en de bestaande worden indien nodig aangepast.

Bouwtekeningen van Fred Schouten ook voor bed van steigerhout

Bundel bouwtekeningen

Indien je tijdens het maken van je bed van steigerhout problemen tegenkomt, kun je de vraag voorleggen aan Fred Schouten. Hij zal je dan op een zeer korte termijn van antwoord voorzien. 

Bouwtekening bed van steigerhout

Bouwtekening bed van steigerhout

Door gebruik te maken van de goede bouwtekeningen kun je prettig werken en zal je product er zeer goed uitzien. Het product zal niet van een gekochte te onderscheiden zijn alleen is het een stuk goedkoper.

<<< Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken kom je op de website van Fred Schouten>>>

Door eenmaal lid te worden bij Fred Schouten kun je levenslang gebruik blijven maken van alle bouwtekeningen.