Bouwtekeningen voor een konijnenhok

door | 5 februari 2018

Bouwtekeningen voor een konijnenhok zijn er in overvloed in de bundel van Fred Schouten.

Wanneer je kinderen hebt, zullen ze, indien er de ruimte voor is, vragen om huisdieren. Er wordt ook vaak gevraagd of ze konijnen mogen hebben. Dat is mogelijk wanneer u een tuin heeft die groot genoeg is om een konijnenhok te plaatsen.

Voorbeeld voor een konijnenhok

Voorbeeld voor een konijnenhok

Voor de kinderen zijn konijnen een leuke bezigheid. Daarom zullen ze vaak hun zin krijgen. Nu is het mogelijk om een konijnenhok te kopen, maar het is verstandiger er zelf een te maken.

Bouwtekeningen voor een konijnenhok

Door een van de bouwtekeningen voor een konijnenhok te kiezen uit de bundel van Fred Schouten kun je er gemakkelijk zelf een maken.

Een voorbeeld bouwtekening konijnenhok

Een konijnenhok bouwen

Door de bouwtekening van Fred Schouten te gebruiken bespaar je jezelf veel ellende, tijd, ergernis en geld. Zodra je de bouwtekening hebt, kun je aan de slag. De bouwtekening bevat ook de materialenlijst.

Wanneer je de materialen binnen hebt, kun je met het bouwen beginnen. Alle stappen worden precies uitgelegd en alle moeilijke verbindingen worden zeer gedetailleerd weergegeven.

Er kan bij het maken van het konijnenhok niets verkeerd gaan. Iedereen kan met de bouwtekening een dergelijk product maken die van een gekochte niet te onderscheiden zal zijn.

Klusser

Wanneer je graag klust, is het verstandig lid te worden van de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Fred Schouten

Fred Schouten

In de bundel staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Er worden nog steeds met een vaste regelmaat bouwtekeningen aan toegevoegd. Ook worden de bestaande aangepast indien dat nodig blijkt te zijn. Door eenmalig een klein bedrag te betalen, kun je vele honderden euro’s besparen.

<<< Door op deze link te klikken of op een van de afbeeldingen kom je op de website van Fred Schouten>>>

Steigerhout

Omdat er tegenwoordig veel van steigerhout wordt gemaakt heeft Fred Schouten er onlangs een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout. Steigerhout is robuust, sterk en gaat zeer lang mee.

Steigerhout wordt niet alleen gebruikt voor buiten, maar ook voor binnen. Hierbij kun je denken aan tuinmeubelen, buiten- of binnenkeuken, lounge banken, meubels voor in de kamer of slaapkamer en zo zijn er nog veel meer producten.

Tuinbank van steigerhout

Bank van steigerhout

Wanneer je lid bent, kun je de bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken. Daarom is het voor iedere doe het zelver van groot belang dat hij de bouwtekeningen kan gebruiken. Wanneer je nu lid wordt, moet je ook kijken naar de gratis bonus die je krijgt. Je zult er geen moment spijt van krijgen wanneer je eenmaal lid bent geworden.