Een bouwtekening voor een loungebank van steigerhout

door | 30 januari 2018

 

Een bouwtekening voor een loungebank van steigerhout wordt tegenwoordig vaak gebruikt.

Een bouwtekening voor een loungebank van steigerhout wordt niet alleen voor binnen, maar vooral ook voor buiten gebruikt.

Steigerhout heeft het voordeel dat het robuust, sterk en weinig onderhoud vraagt.

Bouwtekening loungebank

Nu het voorjaar aanbreekt wordt de vraag naar bouwtekeningen die voor de tuin gebruikt worden steeds groter.

Een bouwtekening voor een loungebank van steigerhout onder een verkapping

Veel jongeren willen tegenwoordig een tuin waarin ze weinig willen werken maar wel ervan genieten.

Wanneer ze ’s avonds, na een dag van hard werken, thuiskomen willen ze genieten onder een overkapping waar een fijne lounge set is geplaatst.

lounge bank steigerhout

lounge bank steigerhout

De lounge set kunnen ze zelf maken.

Door de bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten te gebruiken is het vrij eenvoudig. De bouwtekeningen zijn allemaal zo samengesteld dat iedereen het product kan maken. Alle bouwtekeningen worden gedetailleerd weergegeven.

Ook staat er op de bouwtekening de materialenlijst. Dat heeft het voordeel dat je zelf niet meer hoeft na te denken wat je allemaal nodig hebt.

Je kiest de juiste loungebank uit, bestelt het materiaal en gaat aan de slag.

<<< Klik op deze link of op een van de afbeeldingen om naar de bouwtekeningen voor een loungebank te gaan, via de bundel van Fred Schouten met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen>>>

Keuze bouwtekeningen

Een bouwtekening voor een loungebank van steigerhout uit de bundel van Fred Schouten is gemakkelijk. Er staan meerdere soorten in. Je kunt er een nemen die jezelf graag wilt hebben. Een ander zal niet zien dat je hem zelf gemaakt hebt.

Bouwtekening

De bouwtekeningen in de bundel worden steeds aangepast indien dat nodig is. Ook worden er steeds weer nieuwe aan toegevoegd.

Onlangs heeft Fred Schouten er een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar afbeeldingen voor het maken van steigerhouten producten. De vraag naar steigerhout is zeer groot. Ook worden er bijvoorbeeld meubels voor slaapkamers van gemaakt, maar ook keukens enzovoort. Een bouwtekening voor een loungebank van steigerhout is uit de bundel dus snel gemaakt.

Bed steigerhout

Steigerhout is vooral bij jongeren in trek. Het past ook goed bij een industriële inrichting van een woonkamer.

Een loungebank met lekkere kussens voor in de tuin is prima ook wanneer hij van steigerhout is gemaakt.