Een tuinhuis bouwen

door | 16 januari 2018

Een tuinhuis bouwen is niet moeilijk. Het is nu een goede periode om een tuinhuis te bouwen. Wanneer je dat zelf wilt gaan bouwen dan heb je een goede bouwtekening nodig. Je kunt daarvoor één van de vele bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten gebruiken.

In de bundel zitten meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen, terwijl daarbij een extra bundel aan toegevoegd is over steigerhouten meubelen.

Het maken van een tuinhuis is in principe niet moeilijk. Met een bouwtekening van Fred Schouten is het vrij gemakkelijk om een tuinhuisje te bouwen.

Een bouwtekening tuinhuis

Een tuinhuis bouwen moet je doen door een  bouwtekening van Fred Schouten te gebruiken.

Tuinhuis

In de bundel staan verschillende soorten. Er zijn diverse soorten, kleuren en vormen.

Fred Schouten weet precies waaraan een bouwtekening moet voldoen. Hij heeft jaren als timmerman gewerkt en is nu nog steeds een echte doe het zelver.

Je moet wel rekening houden waar het tuinhuis gebouwd moet worden.

Op de bouwtekening kun je alle te materialen aflezen. Ook de werkvolgorde wordt aangegeven.

Het pakket van Fred Schouten

In het pakket zitten voor de echte doe het zelver alle bouwtekeningen die je nodig zou kunnen hebben. De bouwtekeningen kunnen je veel ellende besparen. Weet je tijdens het bouwen iets niet dan kun je het altijd nog aan Fred vragen. Je krijgt dan zeer spoedig een antwoord.

Fred Schouten

<<<Klik op deze link of op een van de afbeeldingen om op de website van Fred Schouten te komen>>>

Wanneer je eenmaal lid wordt, kun je levenslang alle tekeningen gebruiken. Er worden steeds weer nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd en de bestaande aangepast als dat nodig is. Daarom is een tuinhuis bouwen een fluitje van een cent.

Tuinhuis

Je krijgt bij het pakket van Fred Schouten ook een aantal gratis bonussen. Het is daarom zeker de moeite waard om het pakket aan te schaffen.