Bouwtekening voor een konijnenhok

door | 16 januari 2018

Een goede bouwtekening voor een konijnenhok is belangrijk wanneer de kinderen graag konijntjes willen hebben.

Veel ouders die kinderen hebben, komen op een punt dat ze graag huisdieren hebben. Wanneer er in de tuin voldoende plaats is, is het mooi om daar gehoor aan te geven. Een kind zal aan een huisdier veel plezier beleven.

Je zou een kind een of meerdere konijnen kunnen geven. Daarvoor moet je wel de ruimte hebben. Het is mooi als konijnen in de tuin een grote uitloop hebben.

Je zou wanneer je dus konijnen wilt aanschaffen een konijnenhok kunnen kopen, maar het is veel mooier om er zelf een te maken. Het is daarbij nog mooier voor een kind als opa de kooi met ren maakt. De kinderen zullen dat nooit meer vergeten.

Bouwtekening voor een konijnenhok

Wanneer je een hok wilt maken of het nu voor konijnen is of voor bijvoorbeeld kippen heb je een goede bouwtekening nodig. Voor konijnen heb je dus een bouwtekening voor een konijnenhok nodig.

Konijnenhok

Konijnenhok met ren

Wanneer je lid wordt van de bundel van Fred Schouten kun je levenslang alle bouwtekeningen gebruiken die in de bundel staan.

Er staan meer dan 10.000 bouwtekening in over alle onderwerpen die je maar kunt bedenken. Aan de bundel worden ook steeds nieuwe bouwtekeningen toegevoegd en de bestaande aangepast indien dat gewenst is.

<<<<< Wanneer je op deze link klikt, kom je op de beste site om gebruik te kunnen maken van zeer veel bouwtekeningen>>>>

Alle bouwtekeningen zijn keurig uitgewerkt. Het wordt stap voor stap aangegeven wat je moet doen. Er zit bij iedere bouwtekening een materialen lijst, zodat je zelf niet meer hoeft na te denken welke materialen je nodig hebt.

De bundel van Fred Schouten

Iedere klusser zou lid moeten zijn van de bundel van Fred Schouten. Het is een eenmalige kleine uitgave maar je hebt er levenslang plezier van. Wanneer je eventueel nog vragen zou hebben tijdens het klussen, kun je die aan Fred Schouten stellen en hij zal je spoedig antwoord geven.

Fred Schouten is jarenlang zelf timmerman geweest. Hij weet precies hoe een bouwtekening moet zijn samengesteld. Daarna is hij al jaren zelf een verwoed klusser. Omdat er geen goede bouwtekeningen waren, is hij zelf begonnen om ze samen te stellen.

Bundel bouwtekeningen

Door de bouwtekening voor een konijnenhok te gebruiken, kun je heel mooie product maken. Je zal zelf trots zijn wanneer je werk af is.

De kinderen zullen blij zijn met een mooi konijnenhok. Ze kunnen dan echt genieten. Ook zullen ze nooit meer vergeten dat opa het hok gemaakt heeft.