Bouwtekeningen voor steigerhout nodig

door | 15 januari 2018

Wanneer je meubels gaat maken van steigerhout heb je goede bouwtekeningen voor steigerhout nodig. Op deze pagina zal je een gratis link tegenkomen die wanneer je erop klikt meer dan 10.000 zeer goed uitgewerkte verschillende bouwtekeningen zal tonen.

Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het bouwen is een uitgebreide bouwtekening zeer belangrijk.

Door gebruik te maken van een van de bouwtekeningen die uit het bouwpakket van Fred Schouten komen,  bespaar je jezelf veel tijd en energie.

Bouwtekeningen voor steigerhout nodig

Tegenwoordig wordt er veel van steigerhout gemaakt. Het is modern, robuust en tijdloos. Daarom heb je goede bouwtekeningen voor steigerhout nodig.

opsomming 1

Je kunt van steigerhout een bed maken maar ook slaapkamerkasten, keukens, een kast voor in de kamer, een tafel, buitentafel, kippenhok enzovoort.

Kippenhok

Kippenhok

Je kunt het zo gek niet bedenken of de bundel van Fred Schouten bevat de tekening die je nodig hebt.

Voor een echte doe het zelver

Bij een echte doe het zelver mag deze bundel niet ontbreken. Wanneer je graag zelf alles maakt mag kun je het beste gebruik maken van een van de tekeningen uit de bundel. .

Doordat er voor ieder product bij de tekening ook de materialenlijst bijstaat en de juiste werkvolgorde kan iedereen de producten maken.

<<<< Door op deze link te klikken kom je bij de beste bundel die er ooit is gemaakt wanneer je zelf je producten wilt maken>>>>

Goede bouwtekeningen voor steigerhout is het halve werk. Zorg dus voor ieder karwei dat je de juiste bouwtekening hebt.

Wanneer je eenmaal het pakket aangeschaft hebt, kun je de bouwtekeningen eindeloos blijven gebruiken. Er worden ook weer steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd en eventueel bestaande worden aangepast.

Fred Schouten is zelf jarenlang als timmerman werkzaam geweest en daarna als hobby aan de slag gegaan. Omdat hij erachter kwam dat er geen goede bouwtekeningen waren, is hij zelf aan de slag gegaan om deze te maken. Zo is de bundel ontstaan.

Omdat er de laatste tijd zoveel vraag is naar steigerhouten meubelen, niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen, is er een aparte bundel aan toegevoegd, die je als je lid bent ook gewoon kunt gebruiken.

Lounchebank

Wanneer je tijdens het karweien vragen hebt, kun je die aan Fred Schouten stellen. Je krijgt dan per mail snel een antwoord.

De bundel is de ideale methode om te karweien waarbij een ander niet zal zien dat je het zelf gemaakt hebt.

Veel succes met het maken van meerdere producten uit de bundel.