Een bouwtekening voor een kippenhok

door | 17 januari 2018

 

 

Een bouwtekening voor een kippenhok heb je nodig als je kippen wilt gaan houden. Het houden van kippen is een leuke hobby. Je kunt een paar kippen nemen en zo de eieren voor jezelf gebruiken. Wanneer je meer kippen neemt, kun je ook eieren gaan verkopen.

Een kippenhok

Wanneer je hiertoe overgaat, zal je eerst een goed kippenhok moeten hebben.

Voor het bouwen van een goed kippenhok heb je een goede bouwtekening nodig. De bouwtekening kun je vinden in de bundel van Freds Schouten.

Een bouwtekening voor een kippenhok is heel belangrijk.

Wanneer je een goede bouwtekening voor een kippenhok hebt, zal je dat veel ellende en tijd besparen.

Wanneer je lid bent van Fred Schouten kun je een mooi kippenhok uitzoeken met een uitloopren.

Fred Schouten

Fred Schouten

In de bundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Er worden er nog steeds aan toegevoegd. Bestaande tekeningen worden aangepast als daar behoefte aan is.

Omdat tegenwoordig veel gemaakt wordt van steigerhout heeft Fred Schouten er een aparte bundel aan toegevoegd met alleen producten die van steigerhout worden gemaakt.

De bouwtekeningen zijn allemaal voorzien van een materialenlijst, zodat je daar ook niet over hoeft na te denken. Ook de juiste werkvolgorde is vermeld, zodat je niet fout kunt doen. Wanneer je tijdens het bouwen van het kippenhok nog vragen hebt, kun je die stellen aan Fred Schouten. Je zal dan spoedig een antwoord op je vraag krijgen.

Banner

Fred Schouten heeft vele jaren als timmerman gewerkt. Hij had een hobby en dat was klusser. Hij merkte al snel dat de bouwtekeningen die voorradig waren niet voldeden. Daarom is hij zelf een bundel gaan maken met daarin alle soorten bouwtekeningen. Zo ook die van een kippenhok.

Alle bouwtekeningen worden gedetailleerd uitgewerkt. Dat is nodig omdat je dan lekker rustig door kan gaan met het maken van je product.

<<<<< Wanneer je op deze link of afbeeldingen klikt, kom je op de beste site om gebruik te kunnen maken van zeer veel bouwtekeningen>>>>

Wanneer je werk klaar is, zal men verbaasd zijn over het resultaat. Het zal niet onderdoen van een kippenhok dat gekocht is. Een bouwtekening voor een kippenhok moet goed zijn en dat zijn ze allemaal uit de bundel.

Een kippenhok

Succes met het houden van de kippen en geniet van de vele eieren.