Een buitenkeuken zelf bouwen

door | 10 april 2019

Nu de zomer in aantocht is en je hebt al een loungehoek in de tuin mis je misschien een buitenkeuken. Een eigen buitenkeuken kan een droom zijn die ver weg lijkt, maar toch dichtbij is. Een buitenkeuken zelf bouwen kan iedereen die een plank kan zagen.

We komen vaak buitenkeukens tegen in grote tuinen bij de zeer rijke personen van ons land. Toch is dat niet nodig. Je kunt gemakkelijk zelf zorgen voor een buitenkeuken.

Wat zou je denken als je zelf een buitenkeuken gaat maken. Het lijkt moeilijk, maar met de goede bouwtekeningen van Fred Schouten stelt het niets voor. Ook al heb je nog nooit geklust, maar je wilt graag een buitenkeuken onder je overkapping dan moet je die zelf gaan maken.

Als je een buitenkeuken wilt gaan kopen zul je erachter komen dat dat zeer kostbaar is.  

Een goede bouwtekening is het halve werk

Door gebruik te maken van een van de bouwtekeningen van Fred Schouten is het een fluitje van een cent om zelf een buitenkeuken te maken. Je kunt een bouwtekening uitkiezen die eenvoudig is, maar je kunt ook een buitenkeuken maken waarin een barbecue is verwerkt.

Wanneer je voor de laatste optie kiest, kun je lekker onder je overkapping tijdens de lange zomeravonden met je vrienden blijven kletsen en genieten van een heerlijk hapje en een drankje. Daarvoor is het ook gemakkelijk wanneer je in de buitenkeuken een koelkastje verwerkt.

Met een buitenkeuken, barbecue en koelkastje hoef je niet ver te lopen voor een drankje en een hapje. Je kunt dan lekker blijven kletsen tijdens de zomeravonden onder de overkapping.

Voordat je gebruik kunt maken van de zeer vele bouwtekeningen, moet je lid worden van de bundel van Fred Schouten. Daarvoor betaal je eenmalig een klein bedrag, maar dan kun je je leven lang gratis alle bouwtekeningen gebruiken. Ook de bouwtekeningen die in de bundel over steigerhouten producten gaat.

Wanneer je een dergelijke keuken wilt kopen, ben je duizenden euro’s kwijt. Maak je hem zelf, dan kun je dat voor een fractie van het bedrag. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet kunt. Fred Schouten is bij het samenstellen van het bouwtekeningen pakket ervan uitgegaan dat iedereen die een plank kan zagen alle producten kan maken die in de bundel staan.

Buitenkeuken van steigerhout

Buitenkeuken van steigerhout

Tegenwoordig worden veel buiten en binnen producten van steigerhout gemaakt. Tegenwoordig worden zelfs hele slaap- en woonkamers ingericht met meubilair van steigerhout. Ook de tuinmeubelen en dergelijke zijn vaak van steigerhout.

Steigerhout is sterk, robuust en hoeft niet geschilderd te worden.

Omdat tegenwoordig dus steeds meer steigerhout wordt gebruikt heeft Fred Schouten aan de bundel met de bestaande bouwtekeningen er een gratis bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout.

De bundel van Fred Schouten omvat alleen al meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen buiten de extra gratis bundel van steigerhouten producten. Er worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd. Ook de bestaande bouwtekeningen worden indien nodig aangepast.

Als lid kun je alle bouwtekeningen levenslang gratis blijven gebruiken.

Kies je voor een buitenkeuken zelf bouwen met de bouwtekeningen van Fred Schouten dan word je alles stap voor stap uitgelegd wat je moet doen.

Begin zo snel mogelijk, want met heerlijk wil weer wil je toch zo snel mogelijk genieten van je mooie buitenkeuken met barbecue en koelkastje.

Fred Schouten

Hij heeft jarenlang als timmerman gewerkt en kwam er al snel achter dat de meeste bouwtekeningen niet voldeden aan de gestelde eisen.

Een bouwtekening moet zo zijn getekend dat iemand met helemaal geen technische kennis de tekening begrijpt.

Iedereen die een plank kan zagen moet de producten van Fred Schouten kunnen maken.

Daarom is hij zelf een bouwtekeningen bundel gaan samenstellen. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt.

Aan de bouwtekeningen bundel heeft hij een extra bundel toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van producten die van steigerhout gemaakt worden. Ook hier kun je een bouwtekening vinden voor een buitenkeuken in de tuin.

Steigerhout wordt tegenwoordig zeer veel gebruikt. Ook voor binnen meubelen. Het is robuust, sterk en kan levenslang meegaan. Het hoeft niet geschilderd te worden.

Het maakt niet uit wat je wilt maken het is allemaal mogelijk wanneer je maar goede bouwtekeningen hebt.

Een eerlijke bundel

Wanneer je een klein bedrag betaalt, kun je levenslang alle bouwtekeningen gebruiken. Ook de nieuwe die steeds worden toegevoegd.Wanneer je vragen hebt, kun je die stellen en dan krijg je daarop snel antwoord.

Je hebt ook een “niet goed, geld terug garantie”.

De werkwijze

Wanneer je buitenkeuken voor in je tuin als lid hebt gevonden, kun je deze downloaden en uitprinten.

Omdat op de bouwtekening ook een materialenlijst staat, kun je direct aan de slag.

Je kunt de materialen bestellen en thuis laten bezorgen of zelf bij een bouwmarkt gaan halen. Zelf halen is goedkoper.

Zodra je de materialen thuis hebt, kun je alle planken op maat gaan zagen.

Zodra de planken op maat zijn gezaagd, kun je de buitenkeuken in elkaar gaan zetten. Je wordt ook hierbij stap voor stap begeleid.

Fred is bij het samenstellen van het pakket ervan uitgegaan dat iedereen die een plank op maat kan zagen alle producten uit het pakket kan maken.

Wanneer je de buitenkeuken gemaakt hebt en het goede resultaat ziet, zal je meer willen maken zoals een speelhuisje voor kinderen of kleinkinderen, kast voor op de slaapkamer, binnen tafel  enzovoort. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat in het pakket.

Bonussen

Wanneer je lid wordt, krijg je meerdere bonussen.

Je mag levenslang gebruik maken van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten.

De bouwtekeningen zijn allemaal netjes gecategoriseerd, zodat je het product dat je wilt malen snel kunt vinden.

Als bonus krijg je bij het pakket software om bouwtekeningen te openen en te bewerken, de zogenaamde CAD-software. Normaal kost zo’n tekenprogramma enkele honderden euro’s nu dus niets.

Ook krijg je er de bundel bij over steigerhouten producten en een kippengids.

Het houden van kippen
Het houden van kippen

De kippengids is er speciaal aan toegevoegd, omdat veel mensen die een tuintje hebben graag een paar kipjes voor zichzelf willen hebben.

Klusser

Ook krijg je een pasje dat je bewijs is dat je lid bent van Fred Schouten.

Iedere klusser zou in het bezit moeten zijn van het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten. Je kunt dan alles, tegen een fractie van een eventueel gekocht product, zelf maken.

Het is een leuke hobby die velen gebruiken voor een goede bijverdienste. Er zijn er die producten maken om vervolgens weer te verkopen.

Door gebruik te maken van het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten ben je in staat alle producten zelf te maken. De zelfgemaakte producten zijn niet van gekochte te onderscheiden.

Door op deze link of op een van de titels van de afbeeldingen te klikken, kom je op de website van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten.