Bouwtekeningen speelgoed

door | 9 april 2019

Speelgoed

Nu het weer beter wordt, gaan de kinderen weer graag buitenspelen. Ze zullen graag in een tuinhuisje spelen met speelgoed. Omdat het voor buiten is, kun je dat allemaal zelf maken.

Wanneer je als ouder of opa een speelhuisje kant en klaar wilt kopen, zal je schrikken van de prijs die daarvoor wordt gevraagd. Je kunt er beter zelf een maken. Het maken van speelgoed of tuinhuisje is een leuke bezigheid.

Wanneer je er een zelf wilt maken heb je een goede bouwtekening nodig. Wanneer je een bouwtekening van Fred Schouten hebt, is het een fluitje van een cent om het allemaal zelf te maken.

Bouwtekening speelhuisje en speelgoed

Speelhuisje

Een bouwtekening speelhuisje en speelgoed kun je nodig hebben wanneer je kinderen of kleinkinderen hebt.

Je moet er wel een tuin voor hebben, maar dan is een dergelijk speelhuisje ideaal als er kleine kinderen zijn. Ze zullen er uren in doorbrengen wanneer het weer het toelaat.

Een speelhuisje kopen voor je kinderen of kleinkinderen is een kostbare aangelegenheid Daarom kun je er beter een zelf maken.

Met de bouwtekeningen van Fred Schouten is het vrij eenvoudig. In het pakket van Fred staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

De bouwtekeningen

Speelhuis

Wanneer je lid bent, kun je alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken. In het pakket zitten ook meerdere bouwtekeningen van speelhuisjes en speelgoed.

Om de bouwtekeningen te kunnen gebruiken, moet je lid zijn van de Bundel Bouwtekeningen van Fred Schouten. Je betaalt daarvoor eenmaal een klein bedrag en daarna kun je levenslang alle bouwtekeningen gebruiken die in de bundel staan en in de extra bundel van steigerhouten producten.

Wanneer je een speelhuisje hebt uitgezocht, kun je de bouwtekening uitdraaien. Een van de grote voordelen bij deze tekeningen is dat er ook een materialenlijst op staat. Ook is het een belangrijk voordeel dat op alle bouwtekeningen van Fred Schouten de verbindingen, die problemen op zouden kunnen leveren, in detail worden weergegeven.

Je kunt dus direct aan de slag. Wanneer je alle materialen in huis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen.

Daarna is het een kwestie van de onderdelen in elkaar zetten. Het wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je de onderdelen aan elkaar moet maken.

Alle moeilijke verbindingen worden, zoals reeds eerder is verteld, vergroot weergegeven, zodat er niets mis kan gaan.

Wanneer je alsnog op een probleem stuit, kun je vraag voorleggen aan Fred Schouten. Je zult dan op zeer korte termijn een reactie krijgen.

Speelgoed

Leuke buitentrein

Om in het speelhuisje te spelen heb je ook buitenspeelgoed nodig.

In het pakket van Fred staan voorbeelden genoeg die je kunt maken waarmee de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Buitenspeelgoed moet steviger zijn dan het binnenspeelgoed.

Het moet vooral tegen de weersomstandigheden kunnen en aantrekkelijk van kleur zijn. Het moet voor een kind uitnodigend speelgoed zijn. Het moet vooral uitnodigende kleuren hebben.

Het pakket van Fred Schouten

Het pakket

Het pakket bevat meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen die allemaal keurig zijn gerangschikt.  Je hoeft dus niet te zoeken als je wat wilt hebben.

De bestaande bouwtekeningen worden steeds aangepast. Ook worden er steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd. Ook alle nieuwe tekeningen kun je blijvend gratis gebruiken als je eenmaal lid bent geworden. Iedere doe-het-zelver zou dit pakket moeten kunnen gebruiken. Door producten zelf te maken, wat heel gemakkelijk is met de bouwtekeningen van Fred schouten, kun je veel geld besparen.

Omdat tegenwoordig steigerhout zo populair is heeft Fred Schouten er een extra gratis bundel aan toegevoegd met alleen maar tekeningen over producten van steigerhout. Ook deze bundel, die nog steeds wordt uitgebreid, kun je gratis blijven gebruiken als lid.

Ook heeft hij een kippengids aan toegevoegd. Veel mensen die vaak in de tuin zitten, willen genieten van huisdieren. Ze vinden het vaak leuk om een paar kippen te houden. In de kippengids staat waar je allemaal op moet letten bij het houden van kippen.

Fred Schouten

Hij heeft vele jaren als timmerman gewerkt en kwam er toen al snel achter dat er geen goede bouwtekeningen waren.

Wanneer je een product moest maken, ontbrak er vaak wel het een en ander in de bouwtekeningen.

Fred Schouten

Je hebt dat zeker ook wel eens meegemaakt dat je een kast of bureau besteld had en het dan in elkaar wilde zetten. Dat bracht vaak grote moeilijkheden met zich mee, omdat er wel het een en ander aan ontbrak. De ene keer was het materiaal en de andere keer weer bepaalde tekeningen.

Daarom is Fred zelf een pakket gaan samenstellen met bouwtekeningen die aan alle eisen voldoen. Alles wordt precies weergegeven en ook de werkvolgorde en materialenlijst.

Iedereen die met dit pakket werkt, is voor de volle 100% tevreden. Het is het enige bouwtekeningen pakket dat je kunt verkrijgen met zoveel goede verschillende bouwtekeningen.

Zelf maken

Je kunt jezelf afvragen of je wel in staat bent om een product te maken. Iedereen die werkt met de bouwtekeningen van Fred is in staat een goed product af te leveren.

Ook voor personen die nog nooit wat met hun handen hebben gemaakt is dit een leuke en vooral gemakkelijke uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat je trots zult zijn als je zo’n mooi product gemaakt hebt. Ook voor iemand zonder ervaring is het een fluitje van een cent.

Wanneer je een plank op maat kunt zagen, kun je met deze bouwtekeningen alles zelf maken.

Door het zelf te maken zal je veel geld, tijd en ergernis besparen. Je kunt zelf je tempo bepalen.

Wanneer je eenmaal de smaak van het zelf maken te pakken hebt, kun je er ook geld mee gaan verdienen.

Je kunt bijvoorbeeld speelhuisjes maken en deze dan verkopen. Je kunt het niet bedenken of het staat wel in de bundel.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan een buitentafel, loungebank, buitenkeuken, tuinhuis, overkapping, vuurtafel, slaapkamer bed, slaapkamerkast, speelgoed, binnen tafel en zo kunnen we nog lang doorgaan.

Iedere doe- het-zelver zou in het bezit moeten zijn van het bouwpakket van Fred Schouten.

Trots

Je kinderen en eventueel kleinkinderen zullen trots zijn op dat wat je gemaakt hebt.

speelgoed

Ook je vrienden en kennissen zullen verbaasd zijn van het mooie speelhuisje met speelgoed.

Wanneer een speelhuisje met speelgoed je eerste karwei was, zal je ongetwijfeld door gaan.

Er zijn mogelijkheden genoeg. Met het pakket hoef je je geen moment meer te vervelen.

Kijk op de website naar de geweldige gratis bonussen. Je krijgt een software teken CAD-pakket van enkele honderden euro’s en kippengids, een bundel over steigerhouten producten en een bewijs van lidmaatschap.

Als lid van Fred Schouten

Wanneer je lid bent geworden heb je ook direct toegang op alle bouwtekeningen die je levenslang kunt gebruiken.

vrachtwagen

Meer dan 12.500 doe-het-zelvers maken gebruik van het pakket. Sommigen zijn er zelf geld mee gaan verdienen.

Alle gebruikers zijn zeer positief en raden het iedereen aan om hiervan gebruik te maken tijdens het klussen.

Iedereen heeft direct resultaat met al je doe en zelf projecten. Je behaalt snel en gemakkelijk de mooiste resultaten tegen een fractie van de kosten.

Je hoeft nooit meer zelf dingen uit te vinden. Dat scheelt je enorm veel tijd en ergernis en dus kosten.

Het pakket van Fred Schouten is overzichtelijk in categorieën ingedeeld. Dus ook een bouwtekening speelhuisje heb je zo gevonden.

Door snel te beginnen met de bouwtekening speelhuisje en speelgoed kun je je kind of kleinkind deze zomer blij maken.

Door op deze link of op een van de teksten van de afbeeldingen te klikken, kom je op de website van Fred Schouten met daarop het bouwtekeningen pakket waarvan je als lid gebruik kunt maken.