Zelf een kapschuur bouwen met de bouwtekeningen van Fred Schouten

door | 16 april 2019
een kapschuur

Zelf een kapschuur bouwen is met de bouwtekeningen van Fred Schouten vrij eenvoudig. Door gebruik te maken van een van de bouwtekeningen van Fred Schouten kan iedereen een kapschuur bouwen. Fred Schouten heeft de bouwtekeningen zo gemaakt dat iedereen die een plank kan zagen de producten uit de bundel kan maken.

Wanneer je lid bent van Fred Schoutens bouwtekeningen kun je levenslang zijn bundels gratis blijven gebruiken. Een bundel is voor gewoon hout en de andere is er een met alleen maar producten van steigerhout dat momenteel erg in trek is.

Een kapschuur heeft voordelen ten opzichte van een gewone schuur. Wanneer je een kapschuur hebt, kun je die ook gebruiken om lekker onder te gaan zitten.

Wanneer je lid bent, waarvoor je slechts eenmalig een klein bedrag moet betalen, kun je een kapschuur gaan bouwen.

Een kapschuur zelf bouwen met de bouwtekeningen van Fred Schouten

Een kapschuur zal voor ieder jaargetijde een aanwinst voor je tuin zijn. Wanneer je een ruime tuin hebt, kun je door het bouwen van een kapschuur nog meer winst uit je tuin halen.

Met een stappenplan van Fred Schouten is het een fluitje van een cent om er zelf een te bouwen.

Wanneer je de tekening als lid in de bundel hebt gevonden, moet je hem downloaden en uitdraaien. Omdat er ook de materialenlijst op staat kun je direct aan de slag gaan. Alle moeilijke verbindingen worden op alle bouwtekeningen gedetailleerd weergegeven. Zo kun je dus niets fout doen.

Wanneer je het materiaal thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen. Wanneer dat is gebeurd, kun je het geheel volgens de stappen die worden uitgelegd in elkaar gaan zetten.

Aanbiedingen

Ga niet in op aanbiedingen. Wanneer je met de bouwtekeningen van Fred Schouten een kapschuur zelf maakt, ben je VEEL goedkoper uit.

Bij het eerste project dat je maakt, heb je het lidmaatschapsgeld al dik terugverdient.

Er is niet alleen de voldoening dat je het zelf gemaakt hebt, maar het zal je ook geluk brengen als je de kapschuur eindelijk in gebruik kunt nemen. Het is een van de meest functionele constructies die je aan je huis kunt toevoegen.

Een open constructie biedt voor dergelijke projecten voor meerdere functies. Omdat er veel ruimte is bij een open constructie kan hij voor vele objecten als onderdak bieden. Denk daarbij maar eens aan een caravan. Ook voor het droog opbergen van je fietsen of motor is zo’n open constructie ideaal.

Freds Bouwtekeningen

Zodra je op zoek gaat naar goede bouwtekeningen stuit je zeker op de site van Fred Schouten.

Wanneer je de referenties leest van de personen die de tekeningen gebruiken wil je ze zeker gaan gebruiken. Wanneer je lid bent, krijg je de toegang tot meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen.

Dat lijk erg veel, maar door een selectie te maken, heb je die bouwtekening die je wilt hebben snel gevonden. De bundel wordt nog steeds uitgebreid. Er worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Steigerhout

Omdat er de laatste jaren zeer veel gebruik wordt gemaakt van steigerhout heeft Fred Schouten er een extra gratis bundel aan toegevoegd. Je hoeft voor die extra bundel dus niets te betalen.

De bouwtekeningen die in de bundel staan, worden steeds weer aangepast. Het is daarom zo goed dat de bouwtekeningen in de bundel meegaan met de laatste ontwikkelingen.

Bouwtekeningen downloaden

Als je lid bent en je weet wat je wilt gaan maken, kun je daarvoor je bouwtekening erbij zoeken. De bouwtekening kun je direct downloaden als je hem gevonden hebt.

Zodra je de tekening hebt, kun je aan de slag. Ook bij de bouwtekening is de materialenlijst vermeld.

Alle bouwtekeningen worden gedetailleerd weergegeven. Hoe het werkstuk gemaakt moet worden wordt stap voor stap uitgelegd. Moeilijke verbindingspunten worden extra weergegeven.

Kapschuur zelf maken

Met de bouwtekeningen van Fred Schouten zijn alle voorwerpen eenvoudig te maken. Je zou, als je niet meer werkt bent zelfs meubelen kunnen gaan maken en verkopen.

De complete bundel

Freds- bouwtekeningen

De bundel bevat meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Wanneer je inlogt, kun je naar de 10.000 bouwtekeningen gaan, maar je kunt ook als gratis bonus een kippengids downloaden en video’s bekijken. Ook gratis zijn de bonussen de nieuwste steigerhouten tuinmeubelen gids en CAD-tekensoftware downloaden. Het is te veel om op te noemen.

Het is op zich een dure bundel met bouwtekeningen die je nu voor een zeer laag bedrag kunt verkrijgen door op deze link te klikken of onder op de tekst van een van de afbeeldingen.

De bouwtekeningen van Fred Schouten worden door iedere gebruiker zo goed gewaardeerd omdat er niets op aan te merken is.

Fred Schouten

Omdat hij geen goede bouwtekeningen tegenkwam in de praktijk is hij zelf een bundel gaan ontwikkelen. Dit heeft geleid tot deze prachtige verzameling bouwtekeningen die bij een klusser niet mag ontbreken.

Hij heeft zelf jaren als timmerman gewerkt en weet als geen ander waar een goede bouwtekening aan moet voldoen.

Iedereen kan met deze bouwtekeningen het werkstuk van zijn dromen maken.

Fred Schouten geeft je tips en inspiratie voor het bouwen van meubelen en steigerhouten meubelen. Ook worden er in de bundel veel andere werkstukken getoond. Wat je ook wilt maken het zal er ongetwijfeld in staan.

Heb je eventueel tijdens het knutselen nog vragen, dan kun je die altijd aan Fred Schouten stellen. Je krijgt dan spoedig je antwoord.

Alle voordelen

X Zodra je lid wordt, worden je inloggegevens direct per mail naar je toegestuurd. Je kunt dus direct gebruik maken van de bouwtekeningen.

X Naast de bouwtekeningen bundel ontvang je de kippengids met vele bouwtekeningen voor kippenrennen, maar ook die van de steigerhouten tuinmeubelen.

X Je hebt toegang tot meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen die steeds worden aangepaste en uitgebreid.

X Je zult altijd de laatste nieuwe bouwtekeningen bij de hand hebben.

X Indien je niet tevreden zou zijn, heb je een 30 dagen geld terug garantie. Ik weet zeker dat je hiervan geen gebruik zal maken.

Word je nu lid dan kun je gebruik maken van de vele voordelen en de grote korting.

Zelf maken

Door gebruik te maken van Freds bouwtekeningen kun je veel geld verdienen.

Je maakt zelf dat wat je graag wilt hebben. Zorg voor een goede bouwtekening van Fred Schouten en je kunt aan de slag gaan.

Je zult op deze manier veel geld, tijd en ergernis besparen en genieten van dat wat je zelf gemaakt hebt. Ook je vrienden en kennissen zullen verbaasd zijn dat je zo’n mooi product gemaakt hebt.

Het is op zich een dure bundel met bouwtekeningen die je nu voor een zeer laag bedrag kunt verkrijgen door op deze link te klikken of onder op de tekst van een van de afbeeldingen.