Zelf een tuinhuis, overkapping, vlonder en zithoek maken.

door | 8 mei 2020

Zelf een tuinhuis, overkapping, vlonder en zithoek maken.

Tuinhuis met veranda
Tuinhuis met veranda

Momenteel, nu de zomer in aantocht is, zijn er veel die graag gebruik willen maken van een lounge set in de tuin. Ze willen tijdens de zomermaanden genieten onder een afdak op een mooie vlonder van hun tuin set.

Het is natuurlijk nog veel mooier, als je er een geschikte tuin voor hebt, om een tuinhuis te plaatsen met een groot afdak waar je heerlijk onder kunt vertoeven.

Wanneer je vervolgens in het tuinhuisje ook nog een klein keukentje maakt waar elektriciteit en licht is, kun je lang buiten blijven zitten tijdens de zomermaanden.

Maak je daarbij gebruik van een vuurtafel dan kun je met zijn allen genieten van de warmte als het ’s avonds wat afkoelt en op het vuur barbecuen. Je kunt gezellig lang buiten blijven.

Je zou voor al deze spullen kunnen gaan kijken om ze kopen. Je zult snel terugkomen van je plan, omdat het zeer kostbaar is. Ga je het allemaal echter zelf maken dan kost het een fractie van het bedrag dan als je het zou kopen.

Je zou daarvoor eerst een plan moeten maken wat je eerst gaat maken. Je kunt beginnen met het tuinhuis. Daarna zou je de overkapping kunnen plaatsen en daarna de vlonder. Vervolgens een fijne bank met twee fauteuils. Tot slot een keukentje met aansluitingen in het tuinhuis.

Overkapping

Het zelf maken van de onderdelen.

inhoud tekst

Het grootste probleem is dat als je wat wilt maken je geen goede bouwtekening hebt.

Waarschijnlijk heb je al eerder geprobeerd om bijvoorbeeld een tuinhuis te maken. Je had de bouwtekening op internet opgezocht maar toen je begon kwam je er al snel achter dat de bouwtekening niet klopte.

De maten klopte niet of er ontbraken maten. Daardoor was je ambitie tot het nulpunt gedaald.

Dit is het probleem:  de meeste bouwtekeningen en plannen die je online en offline vindt zijn waardeloos!

Fred Schouten

Fred Schouten.

Het is Fred Schouten die erachter kwam dat de tekeningen die hij in bouw als timmerman onder ogen kreeg niet klopte. Hij ergerde zich hier enorm aan.

Hij zocht ook naar oplossingen op internet en dat koste hem uren spitwerk.

Een gevonden werktekening voldoet vaak niet aan wat je ervan verlangt. De plannen die je tegenkomt zijn vaak incompleet. Ze missen vaak maten of zijn onduidelijk.

Je kunt wel via een tekenbureau goede bouwtekeningen laten maken, maar daar betaal je altijd enkele honderden euro’s voor.

Freds Bouwtekeningen bundel

Het levenswerk van Fred Schouten.

Fred is zelf een bouwtekeningen bundel gaan samenstellen met alleen maar goede bouwtekeningen.

De samenstelling van de goede bouwtekeningen is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

De bouwtekeningen helpen je enorm bij het behalen van perfecte klusresultaten.

Fred Schouten heeft de bouwtekeningen zo opgezet dat iedere doe-het-zelver er mee kan werken – zelfs als je niet zo ervaren of handig bent.

Op de bouwtekeningen van Fred Schouten staat de materialenlijst en moeilijke details worden vergroot weergegeven.

Wat het mooiste is van de bouwtekeningen dat meteen lekker aan de slag kunt. Materiaal op maat (laten) maken (planken op maat zagen) en in de juiste volgorde in elkaar zetten.

Alle bouwtekeningen zijn verzameld in het complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die alles 100% duidelijk maken. 

De bouwtekeningen van Fred Schouten.

In de bundel van Fred Schouten zitten meer dan 10.000 kant- en- klare bouwtekeningen. De plannen en projecten zijn allemaal gemakkelijk stap voor stap te maken.

Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt

Elke bouwtekening bevat ook een materiaallijst zodat je precies weet wat je nodig hebt en hoeveel – dat scheelt je heel veel materiaalkosten.

Steigerhouten meubelen passen bij veel interieurs
Steigerhouten loungeset

Voor wie zijn de bouwtekeningen geschikt?

Iedereen die een plank kan zagen kan alle producten die in de bundel zitten gemakkelijk maken.

Wanneer de planken zijn gezaagd kun je het geheel in elkaar gaan zetten. Ook hierbij wordt het stap voor stap allemaal uitgelegd.

De belangrijkste voordelen van de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Fred heeft het pakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je elk denkbaar project direct en eenvoudig uitvoeren. Je behaalt snel resultaat en je hebt de rest van je leven toegang tot de meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen.

Fred’s Bouwtekeningen Pakket is het enige en meest complete pakket bouwtekeningen dat voor doe-het-zelvers en professionals op de markt beschikbaar is.

Binnen 5 minuten kun je ermee aan de slag.

Weet je genoeg van Fred en wil je aan de slag met de bouwtekeningen, klik dan op deze link.

Bonussen.

Tegenwoordig willen veel mensen producten maken van steigerhout.

Daarom heeft Fred Schouten er ook een gratis bundel bijgedaan met alleen maar steigerhouten producten.

Je krijgt zelfs een teken CAD-programma als je lid wordt van Fred Schouten.

Ook zit er nog een gratis kippengids bij. Omdat hij weet dat veel mensen met een tuin graag een paar kippen hebben, heeft hij die gids er ook bijgedaan als bonus.

Tenslotte krijg je een pas dat je alle bouwtekeningen levenslang kunt blijven gebruiken als je lid bent geworden.

Ga dus snel aan de slag, omdat je nu alles voor een fractie van het bedrag zelf kunt maken. Iedereen die een plank kan zagen kan het product maken dat is uitgezocht.

Je kunt het niet zo gek bedenken of de bouwtekening die je nodig hebt staat in de bundel. Omdat alles zo keurig is gerangschikt heb je de bouwtekening die je wilt hebben snel gevonden.