Klussen in je tuin of woning.

door | 9 mei 2020

Op de afbeeldingen kun je zien wat je met de bouwtekeningen van Fred Schouten allemaal kunt maken.
Tuinhuis met overkapping

Wanneer je van plan bent om een tuinhuisje te gaan bouwen in de tuin heb je en goede voorbereiding nodig.

Je zou eerst kunnen kijken wat een tuinhuisje kost in de winkel. Daar zul je snel van terugkomen, omdat het erg duur is.

Daarom kun je, als je er de tuin voor hebt, er beter zelf een bouwen. Dat is veel goedkoper, alleen heb je daarvoor dan wel een goede bouwtekening nodig.

Dat klink eenvoudiger dan het vaak is. Je zou internet kunnen doorspitten om een goede bouwtekening van een tuinhuisje te bemachtigen.

Fred Schouten

Bedrogen uitkomen met een bouwtekening.

inhoud tekst

Zodra je een goede bouwtekening voor een tuinhuisje hebt gevonden, zou je die uit kunnen printen en dan aan de slag gaan.

Dat klink eenvoudiger dan het is. Je moet eerst uit gaan zoeken wat je allemaal nodig hebt.

Er moet gekeken worden welke materialen je allemaal nodig hebt. Heb je alles uitgezocht, waar vaak uren overheen gaan, kun je materialen gaan kopen.

Ga je dan aan de slag wanneer je de materialen allemaal thuis hebt dan zullen de problemen komen.

Je zult merken dat er maten verkeerd zijn of zelfs helemaal ontbreken. Dat moet je natuurlijk niet hebben. Je wordt er moedeloos van en in veel gevallen zul je er de brui aan geven.

Ook worden op je bouwtekeningen, die je van internet hebt afgeplukt, geen moeilijke details vergroot weergegeven. Dat moet op een goede bouwtekening wel zo gebeuren..

Freds- bouwtekeningen

Goede bouwtekeningen van Fred Schouten.

Wanneer je een goede bouwtekening hebt, heb je in principe al het halve werk gedaan. Maar hoe kom je aan een goede bouwtekening?

Fred Schouten heeft veel jaren als timmerman gewerkt. Hij kwam er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet deugden.

Er ontbraken maten of de maten waren verkeerd. Ook stond er geen materialen lijst op de bouwtekening, zodat je alles zelf maar moest uitzoeken.

Omdat Fred daar zo van baalde heeft hij toen besloten om zelf bouwtekeningen te gaan maken en verzamelen, die wel goed zijn en aan de gestelde eisen voldoen.

Alle bouwtekeningen van Fred Schouten bevatten allemaal de correcte maten en zijn er geen vergeten. Ook staat op de bouwtekeningen de materiaallijst die aangeeft wat je nodig hebt om in dit geval een tuinhuisje te maken.

Tuinhuisje met overkapping

Aan de slag gaan.

Wanneer je de bouwtekeningen van Fred wilt gebruiken is dat geen probleem als je lid bent. Je betaalt daar eenmaal een klein bedrag voor en daarna kun je levenslang alle bouwtekeningen van Fred gebruiken.

Omdat er zoveel bouwtekeningen worden weergegeven zou je kunnen denken dat je je voorwerp moeilijk kunt vinden. Dat is niet waar. Alles staat keurig gerangschikt, zodat je je product snel hebt gevonden.

Wanneer je de bouwtekening hebt gevonden kun je hem downloaden en uitdraaien. Omdat op de bouwtekening de materialenlijst staat, kun je direct aan de slag gaan.

Je kunt je materalen thuis laten brengen, maar ook zelf gaan halen in een bouwmarkt. Dat is natuurlijk veel goedkoper dan dat je alles laat bezorgen.

Overkapping

Je product gaan maken.

Je gaat op de eerste plaats starten met het op maat zagen van de planken.

Zodra je alles hebt gezaagd kun je het tuinhuisje in elkaar gaan zetten.

Moeilijke verbindingen worden vergroot op de bouwtekening weergegeven.

Er kan niets fout gaan. Ook bij het in elkaar zetten word je geholpen.

Wanneer je belangstelling hebt voor de bouwmaterialen bundel van Fred Schouten, klik dan hier.

Bonussen

Wanneer je op de website kijkt van Fred schouten zie je ook een aantal gratis bonussen.

Gratis bundel

Er staat ook een bundel op voor het maken van producten van steigerhout. Dit heeft Fred eraan toegevoegd, omdat er veel vraag is naar steigerhouten producten zoals tuinmeubelen, bedden, kasten en dergelijke.

De kippengids

Er staat ook een kippengids als bonus op.

Software
Software tekenprogramma

Ook staat er een CAD-tekenprogramma op.

levenslange lidmaatschap
Levenslange lidmaatschap

Ook krijg je een pasje als bewijs dat je lid bent, waardoor je levenslang alle bouwtekeningen kun gebruiken.

Wanneer je de website bekijkt zie je zeer veel verschillende soorten onderwerpen.

Aarzel dus niet wanneer je de bouwtekeningen levenslang wilt gaan gebruiken. Je zult er alleen maar ontzettend veel plezier aan beleven.