Een tuinhuis, overkapping en vlonder bouwen met een goede bouwtekening.

door | 6 januari 2021
Tuinhuis
Tuinhuis met overkapping

Het is nu de beste periode om te beginnen met het bouwen van een tuinhuis met overkapping om er in het voorjaar al plezier van te hebben. In het voorjaar kun je er dan al onder zitten en genieten van het voorjaarszonnetje.

Je moet er wel voor zorgen dat je niet zomaar lukraak gaat beginnen. Je moet weten waar je het tuinhuis met overkapping wil plaatsen in je tuin om er het volle plezier van te hebben.

Je moet er ook vanuit de huiskamer op kunnen kijken als dat mogelijk is, omdat het de meerwaarde van je woning doet stijgen.

Klik hier om een goede bouwtening te bemachtigen.

Bouwen met een goede bouwtekening.

inhoud tekst

Wanneer je de grootte weet en het soort tuinhuis met overkapping dat je wil bouwen, moet je dat niet zomaar zonder bouwtekening gaan doen.

Je moet voor een goede bouwtekening zorgen. Een goede bouwtekening is het halve werk.

Je kunt op internet gaan zoeken en je zult daar echt wel bouwtekeningen tegenkomen.

Gebruik die bouwtekeningen niet omdat je die vaak voor veel ellende zorgen.

Wanneer je die zou gaan gebruiken, moet je op de eerste plaats alle bouwmaterialen zelf gaan uitrekenen. Dat kost je enorm veel tijd. Staan er maten bij dan zijn ze vaak niet compleet of verkeerd. Dat moet je niet willen.

Ook worden de moeilijke verbindingen niet in detail weergegeven. Het kost je zeer veel moeite om er wat moois van te maken.

Fred Schouten

Gebruik de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Fred Schouten heeft jaren als timmerman gewerkt.

Hij kwam er tijdens zijn praktijk achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden. Daar ergerde hij zich enorm aan. Of er ontbraken maten of moeilijke verbindingen werden verkeerd of helemaal niet weergegeven.

Daarom is hij op een bepaald moment zelf begonnen met het maken van bouwtekeningen die aan alle eisen voldeden.

Op een bepaald moment is hij gestopt om voor een baas te werken en is hij begonnen met alleen maar bouwtekeningen te maken en te verzamelen en te verbeteren.

Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt.

De bouwtekeningen bundel

Momenteel bevat de bundel van Fred meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar in de bundel zitten vele voorbeelden van de onderwerpen die je zou willen maken.

Bij het maken van de bouwtekeningen is Fred ervan uitgegaan dat iedereen die een plank kan zagen ook daadwerkelijk, met gemak de producten die in de bundel staan kan maken.

Hij heeft ervoor gezorgd dat op iedere bouwtekening de materiaallijst staat van wat je voor je project nodig hebt.

Ook heeft hij iedere moeilijk verbinding vergroot weergegeven.

Tuinhuisje
Tuinhuis met overkapping

Een extra bundel voor steigerhouten producten.

Naast de bouwtekeningen bundel heeft hij er een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar projecten die van steigerhout worden gemaakt.

Deze extra bundel heeft hij toegevoegd, omdat hij erachter kwam dat veel mensen graag bijvoorbeeld tuinmeubelen van steigerhout willen hebben.

Steigerhout is populair, omdat het sterk, robuust en geen onderhoud vergt. Het hoeft namelijk niet geschilderd te worden.

Er worden tegenwoordig zelf slaapkamerkasten, bedden en huismakermeubelen van steigerhout gemaakt.

Een overdekte lounge set
Een overdekte lounge set

Mag iedereen de bouwtekeningen gebruiken?

Je mag natuurlijk niet zomaar gebruik maken van de bouwtekeningen uit de bundels van Fred Schouten. Hij vraagt er eenmalig een kleine vergoeding voor en dan krijg je een bewijs dat je levenslang alle bouwtekeningen die in de bundels staan kan blijven gebruiken.

De vergoeding die hij vraagt weegt niet op tegen het gemak dat je hebt door de bouwtekeningen te gebruiken.

Bij het eerste project dat je maakt, heb je de vergoeding al dubbel en dwars terugverdient. Aarzel daarom niet om lid te worden wanneer je zelf producten wil maken. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar er staan zeker een of meerdere bouwtekeningen in van het product dat je wil gaan maken.

Aan de bundels worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen toegevoegd en bestaande worden soms ook verbetert als dat nodig is. Die kun je dus ook blijven gebruiken.

Hoe ga je aan het werk?

Wanneer je lid bent en de bouwtekeningen wil gebruiken ga je als volgt te werk.

Je zoekt eerst het product op dat je wil maken. Daarna ga je het downloaden en uitdraaien.

Op de bouwtekening staat de materialenlijst. Je kunt de materialen thuis laten brengen, maar ook zelf in een bouwmarkt gaan kopen. Dat is goedkoper dan thuis laten brengen.

Wanneer je alle materialen thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen. Wanneer je dat gedaan hebt kun je het bouwwerk in elkaar gaan zetten.

Zou je tegen een probleem oplopen dan kun je Fred via de mail even benaderen en je vraag voorleggen. Binnen no time heb je een antwoord en kun je weer verder gaan.

Aarzel daarom niet en wordt lid zodat je je veel geld kunt besparen. De producten die je maakt zijn ook veel mooier dan de producten die je in een winkel koopt.

Kijk ook naar de gartis bonussen die je krijgt als je lid wordt. Er zit zelfs een CAD tekenprogramma bij.

Wil je aan de slag met de bouwtekeningen van Fred Schouten? Klik dan op deze link!