De bouwtekeningen van Fred Schouten

door | 1 oktober 2020
Overkapping met zithoek

Wanneer je een doe-het-zelf project in je tuin wil gaan bouwen, bijvoorbeeld tuinmeubelen, dan is de kans groot dat je eerst op internet gaat zoeken naar een goede bouwtekening.

Ik kan je nu al zeggen dat de bouwtekeningen die je online kunt vinden waardeloos zijn.

De plannen die je online voorgeschoteld krijgt zijn vaak incompleet, missen bepaalde belangrijke maten en zijn onduidelijk. Moeilijke verbindingen worden niet vergroot weergegeven. Ook de materialenlijst zal er niet bijstaan. Dat mag je allemaal zelf uitzoeken.

Je bent er, ondanks dat je er waarschijnlijk al veel geld aan uitgegeven hebt, achter gekomen dat de online bouwtekening niet klopt. Doe dat dus niet meer, maar gebruik de juiste bouwtekeningen.

Voor veel minder geld en sneller je projecten afronden.

inhoud tekst

Zowel in Nederland als België zijn er zo’n 21.000 doe-het-zelvers die met plezier perfecte resultaten behalen om projecten af te ronden. Er wordt daarbij zelfs geen voorkennis verijst.

De projecten die je maakt zien er beter uit dan die van de superhandige personen. Ook zien ze er beter uit dan eventueel gekochte.

Klik hier als je snel aan de slag wil gaan om je projecten zelf te maken met een goede bouwtekening.

De doe-het-zelver

Als doe-het-zelver vind je het fijn als je een project tot een goed einde hebt gebracht.

Je hebt nooit kunnen vermoeden dat je met je handen zou kunnen maken wat je met je ogen ziet. Vaak zul je complimenten krijgen van vrienden en kennissen die niet verwachten dat jij dergelijke producten kan maken.

Wanneer je eerst altijd alles probeerde om met de online bouwtekeningen bepaalde projecten te maken, ben je door schade en schande wijs geworden. Het is goed om een dergelijk proces door te maken dan weet je ook dat je door goede bouwtekeningen te gebruiken het een fluitje van een cent is.  Gebruik daarvoor dan de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Freds Bouwtekeningen bundel

Fred Schouten

Fred heeft lang in de praktijk als timmerman gewerkt en was daarnaast een verwoed klusser.

Doordat hij in de praktijk bouwtekeningen onder ogen kreeg waarop vaak belangrijke maten ontbraken is hij zelf begonnen met het maken van bouwtekeningen die aan alle verwachtingen voldoen.

Inmiddels is de bundel met goede bouwtekeningen uitgegroeid tot 10.000.

Fred heeft er zijn levenswerk van gemaakt. Er worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Extra bundel bouwtekeningen.

Onlangs heeft hij er een nieuwe extra bundel aan toegevoegd met alleen maar projecten die van steigerhout worden vervaardigd.

Doordat de klanten van Fred steeds vaker om bouwtekeningen vroegen van steigerhouten projecten is hij de bouwtekeningen gaan maken.

Er worden steeds vaker bijvoorbeeld tuinmeubelen, slaapkamer kasten, bedden en dergelijke van steigerhout gemaakt

Steigerhout is robuust, hoeft niet geschilderd te worden en kan daardoor ook levenslang mee.

Op alle bouwtekeningen van Fred worden moeilijke verbindingen vergroot weergeven. Er ontbreken geen maten en op de bouwtekening staat ook de materialenlijst.

Het Pakket Bouwtekeningen van Fred is het enige en meest complete pakket bouwtekeningen dat voor doe-het-zelvers en professionals op de markt beschikbaar is.

Het gebruik van de bouwtekeningen.

Wil je alle bouwtekeningen levenslang blijven gebruiken die in de bundels staan dan wordt van je gevraagd om lid te worden.

Daarvoor betaal je eenmalig een klein bedrag, maar dan kun je alles zelf maken. Je kun je afvragen wat het voor je waard is? Je hoeft nooit meer op internet te zoeken. Je kunt ALLES zelf maken.

Je hebt met het bouwtekeningen pakket nu en in de toekomst altijd een kant en klare oplossing bij de hand.

Doordat er momenteel een aantrekkelijke korting wordt gegeven is het nu het moment om lid te worden.

Projecten die gemaakt kunnen worden.

Door naar de website te gaan van Fred Schouten kun je zien welke producten je allemaal zelf kunt maken.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er staan wel bouwtekeningen in de bundel die je zoekt.

Wanneer je lid bent kun je een product uitzoeken dat je wil maken en deze dan downloaden.

Vervolgens print je hem uit en dan kun je gelijk aan de slag.

Je bestelt via de materialenlijst, die op de bouwtekening staat, de materialen of je gaat ze zelf kopen in een bouwmarkt. Het zelf kopen is goedkoper dan thuis laten brengen.

Wanneer je de materialen thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen. Fred is er bij het samenstellen van zijn projecten van uit gegaan dat iedereen die een plank kan zagen al zijn producten kan maken. Speciale kennis heb je niet nodig. Ook al heb je nog nooit geklust dan is het maken van de producten met de bouwtekening van Fred geen probleem.

Wanneer het product dat je gemaakt hebt klaar is en je vergelijkt dat met wat je zou moeten betalen voor hetzelfde product in een winkel dan heb je het nu voor een fractie van dat bedrag Ook zal het zelfgemaakte product er veel mooier en beter afgewerkt uitzien dan een gekocht product.

Kijk ook naar de gratis bonussen die je bij je lidmaatschap krijgt.

Wil je aan de slag om zelf bijvoorbeeld je tuinmeubelen te maken, klik dan op deze link.