Steiger houten tuinmeubelen

door | 16 mei 2017

Steiger houten tuinmeubelen zijn de laatste tijd erg in trek. Dat komt hoofdzakelijk omdat ze mooi, sterk en robuust zijn.

De steiger houten tuinmeubelen worden tegenwoordig vaak zelf gemaakt. Dat kan ook vrij eenvoudig door de bouwtekeningen van Fred Schouten te gebruiken.

In de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je levenslang gratis blijven gebruiken wanneer je eenmaal lid bent geworden.

Steiger houten tuinmeubelen

Omdat de steiger houten tuinmeubelen, maar ook andere meubelen tegenwoordig zo in trek zijn, heeft Fred Schouten er een extra gratis bundel aan toegevoegd. Het is een bundel met alleen maar steiger houten meubelen.

Loungebank

Loungebank

Alle bouwtekeningen, die je in de bundel kunt vinden, zijn allemaal zeer gedetailleerd uitgewerkt. Je kunt niets verkeerd doen. Zelfs de materialenlijst staat erin. Je kiest je bouwtekening uit en je kunt direct aan de slag.

Ieder werkstuk kun je maken. Zelfs door een beginnend klusser kan het gemakkelijk gemaakt worden.

tafel-van-steigerhout

Tafel-van-steigerhout

Wanneer je dus een buiten meubelstuk wilt maken, is dit de ideale manier om dat te gaan doen. Je bespaart er veel geld mee en je kunt op een leuke manier bezig zijn. Je zal verbaasd zijn hoe mooi het werk, dat je maakt, wordt.

Wanneer je een goede bouwtekening nodig hebt voor het maken van steiger houten tuinmeubelen klik dan hier of op een van de afbeeldingen>>

Omdat Fred Schouten vele jaren als timmerman en klusser heeft gewerkt, weet hij als geen ander waaraan een goede bouwtekening moet voldoen.

Iedere doe het zelver zou in het bezit moeten zijn van de bundel van Fred Schouten.

Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken steigerhout

Het grote voordeel is ook dat de bouwtekeningen steeds worden herzien en aangepast. Ook worden er steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Heb je vragen dan kun je die ook rechtstreeks stellen aan Fred Schouten. Je zal dan in no-time antwoord krijgen, zodat je verder kunt gaan met het maken van je meubelstuk.

In de bundel kun je veel meer bouwtekeningen vinden dan alleen maar meubels voor buiten en binnen. Ook vind je er kippenhokken, konijnenhokken, schuurtjes, tuinhuisjes, speelgoed enzovoort.

Konijnenhok

Konijnenhok

Je kunt er bijna alles vinden wat je nodig hebt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er in.