Buitenkeuken van steigerhout

door | 14 mei 2017

Nu de zomer nadert, wordt er vaak gebruik gemaakt van buitentuin meubelen. De meeste worden tegenwoordig van steigerhout gemaakt.

In veel tuinen is een loungehoek aanwezig. Deze kan zelf gemaakt worden. Zo’n loungehoek is vaak overdekt. Daarom wordt regelmatig lang van de zomeravonden genoten onder het genot van een hapje en een drankje..

Wanneer je vaak buitenzit is het gemakkelijk dat er gebruik gemaakt kan worden van een buitenkeuken.

Buitenkeuken van steigerhout

Buitenkeuken steigerhout

Buitenkeuken steigerhout

Wanneer je een buitenkeuken van steigerhout wilt maken, dan kun je dat zelf doen door gebruik te maken van een van de bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten.

In de bundel van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Bouwtekeningen

Bij gebruik van de bouwtekeningen uit de bundel kan er niets meer fout gaan. De bouwtekeningen zijn zeer gedetailleerd weergegeven. Elk moeilijk punt wordt extra goed weergegeven.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een vraag hebt. Deze kun je dan rechtstreeks aan Fred Schouten stellen en je hebt dan in een zeer korte tijd een antwoord op je vraag.

Tegenwoordig worden de buitenmeubelen vaak van steigerhout gemaakt. Niet alleen het zitgedeelte maar ook de tafel en buitenkeuken.

Een buitenkeuken is ideaal wanneer je tijdens de zomerdag graag buiten bent. Een buitenkeuken van steigerhout is robuust, sterk en heeft een mooie uitstraling.

Het is gemakkelijk wanneer je een buitenkeuken van steigerhout hebt omdat je alles bij de hand hebt. Je kunt er plaats maken voor flessen maar ook eventueel om een klein koelkastje in verwerken.

In de bundel heb je keus genoeg. Er staan meerdere soorten in.

De bouwtekeningen worden met een vaste regelmaat aangepast. Ook worden er steeds nieuwe aan toegevoegd. Onlangs is er een extra bundel aan toegevoegd alleen over meubelen van steigerhout.

Buitenkeuken

Buitenkeuken

Wanneer je eenmaal lid bent geworden kun je levenslang de bouwtekeningen uit de bundel blijven gebruiken.

Indien je een goede bouwtekening nodig hebt klik dan hier of  op de afbeeldingen om naar de allerbeste bouwtekeningen bundel te gaan die geleverd kan worden>>

Met een bouwtekening van Fred Schouten om een buitenkeuken van steigerhout te maken is vrij eenvoudig. Indien je een beetje handig bent kun je het maken.

bouwtekeningen pakket

bouwtekeningen-pakket

Iedere doe het zelver zou in het bezit moeten zijn van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten. Bij iedere bouwtekening staat ook de materialenlijst zodat je zelf niet hoeft na te denken.