Meubelen van steigerhout

door | 13 maart 2018
Steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen

Meubelen van steigerhout zijn de laatste jaren enorm populair geworden. De prijzen om meubelen van steigerhout te kopen stijgen daarom enorm. Daarom is dat een goede reden om zelf je meubelen van steigerhout te maken.

Het bouwen van meubelen van steigerhout zelf maken heeft veel voordelen ten opzichte van dat je ze gaat kopen.

Op de eerste plaats kun je zelf de maat en het soort bepalen dat je wilt hebben. Dat kan zowel voor binnen als in de tuin.

Meubelen van steigerhout voor in de tuin

inhoud tekst

Wanneer je in de tuin een overdekte overkapping hebt, is het ideaal om daar meubelen van steigerhout in te plaatsen.

Meubelen van steigerhout zijn robuust, gaan levenslang mee en hoeven niet geschilderd te worden.

Voor alle soorten meubelen vindt je in de bundel wel een goede bouwtekening die je kunt gebruiken.

Een goede bouwtekening is het eerste vereiste wat je moet hebben om een goed meubelstuk te kunnen maken.

Voordelen steigerhout

Enkele voordelen door te werken met steigerhout zijn:

Je kunt de gewenste steigerhouten meubelen op elke gewenste maat maken.

De meubelen die je zelf maakt, zijn een stuk goedkoper dan die je koopt.

Je leert er veel van en je zult steeds meer meubelen zelf kunnen maken.

Nog meer meubels maken

Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, zal je zien dat je het steeds leuker gaat vinden om zelf je meubels te maken. Daarom zijn goede bouwtekeningen erg belangrijk. Zij voorkomen ergernis en tijd.

Omdat de meubelen van steigerhout zo populair zijn geworden heeft Fred Schouten aan de reeds bestaande bundel er een extra aan toegevoegd. In deze extra toegevoegde bundel staan alleen maar meubelen van steigerhout.

Tuinhuisje

Tuinhuisje

Naast de meubelen van steigerhout heb je op de eerste plaats toegang tot de 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen. Hierin vindt je letterlijk alles wat je je maar kunt bedenken. Zoals: deuren, schuurtjes, tuinhuisjes, kasten, kippenhokken, konijnenhokken, speelgoed, banken, buitenkeuken enzovoort

Lounge gedeelte

Wanneer je in de tuin er de ruimte voor hebt, is een lounge hoek een ideale plaats om tot rust te komen na een dag van hard werken.

Je moet zo’n lounge gedeelte bouwen op een plaats waar je er vanuit de woonkamer op kunt kijken. Het is een verrijking van je tuin.

Een overdekte lounge set

Een overdekte lounge set

Indien mogelijk moet je eerst een overkapping maken die aan de bovenzijde dicht is. Ook de zijkanten moeten worden afgesloten om zijwind te voorkomen. Ook hiervoor staan de juiste bouwtekeningen in de bundel.

In het lounge gedeelte kun je een grote tafel maken met eventueel een vuurhaard. Bij het opnemen van een vuurhaard in het midden van de tafel kun je ’s avonds lekker lang buiten blijven zitten met een hapje en een drankje. Iedereen rondom de tafel zal warmte krijgen van de vuurtafel. Wanneer je er de juiste onderdelen bij bestelt, kun je dan ook lekker barbecueën.

lounge bank steigerhout

lounge bank steigerhout

Bij de tafel horen ook natuurlijk loungebanken. Ook deze kun je van steigerhout maken. Met lekkere kussens kun je daarop heerlijk zitten.

Wanneer dat allemaal klaar is, kun je er ook nog een buitenkeuken bij plaatsen met ingebouwde koelkast. Dan hoef je niet steeds naar binnen te lopen voor een gekoelde drank.

Bouwtekeningen

De bundel van Fred Schouten omvat ruim 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen. Daaraan toegevoegd is een bundel voor meubelen van steigerhout en een voor kippenhokken.

speelhuisje

Speelhuisje

Fred Schouten heeft vele jaren als timmerman gewerkt. Hij kwam er al snel achter dat de bouwtekeningen die geleverd werden, bij het de te maken product, nooit voldeden aan de vereiste om een goed product te kunnen maken.

De bouwtekeningen waren niet compleet of er zaten fouten in. Dat stoorde hem enorm. Daarom is hij zelf een bundel gaan samenstellen met bouwtekeningen die je kunt gebruiken.

Het levenswerk van Fred Schouten

bouwtekeningen-pakket

Bouwtekeningen-pakket

De bouwtekeningen zijn allemaal voorzien van een materialenlijst. Je hoeft zelf niet meer na te denken.

Het is de grootste verzameling van bouwtekeningen en Doe-Het-Zelf projecten die er is.

Wanneer je lid bent van de bundel van Fred dan kun je alle bouwtekeningen gratis uitdraaien en starten om het werkstuk te maken.

Toevoegen

Aan de bestaande bouwtekeningen worden nog steeds nieuwe toegevoegd. Wanneer iemand een vraag heeft over een bouwtekening of werkstuk dan kun je je vraag aan Fred stellen en dan zal je spoedig een reactie krijgen.

Wanneer de tekening niet duidelijk genoeg blijkt te zijn, wordt de bestaande tekening aangepast.

Ieder moeilijk detail wordt op de bouwtekening vergroot weergegeven. Omdat alles stap voor stap wordt uitgelegd wat je moet doen kan het nooit fout gaan.

Door gebruik te maken van de bundel van Fred Schouten bespaar je je veel tijd, geld en ergernis.

Wanneer je eenmaal lid bent geworden van het levenswerk van Fred Schouten kun je levenslang alle bouwtekeningen gratis blijven gebruiken. Ook de nieuw toegevoegde bouwtekeningen.

Aan de slag

Bij elke bouwtekening zit een heldere handleiding en materialenlijst.

Zodra je de bouwtekening in het bezit hebt, kun je de materialen gaan bestellen. Als je die hebt, kun je de planken  op maat zagen en stap voor stap in elkaar gaan zetten.

De bouwtekeningen zijn voor doe-het-zelvers van ieder niveau.

<< Door op deze link of afbeeldingen te klikken kom je op de website van de grootste verzameling bouwtekeningen en doe-het-zelf projecten>>

Wanneer je op de website komt wijs ik je op de grandioze korting die je krijgt en de gratis bonussen.

Het geheel is een geweldig pakket waar je zeer veel plezier mee zal beleven. Je kunt hiermee veel geld besparen en zelfs geld gaan verdienen door eerst de meubels te maken en dan te verkopen. Het is de ideale manier om geld bij te verdienen. Ben je thuis en heb je geen werk meer, dan kun je zo geld gaan verdienen om de meubels op afroep te maken.

Ondanks dat de bundel meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen bevat, kun je alles eenvoudig vinden. Alle bouwtekeningen zijn netjes gerubriceerd.

Software

Software

levenslange lidmaatschap

Levenslange lidmaatschap

Meubelgids steigerhout

Meubelgids steigerhout

 

Ook al ben je niet handig is dat geen bewaar. Als je een plank op maat kunt zagen, kun je uit de voeten met de bouwtekeningen van Fred Schouten.