Freds bouwtekeningen

door | 31 mei 2016

Het pakket van Freds bouwtekeningen heeft ook een extra bouwtekeningen bundel.  Deze extra aanvullingen omvat tekeningen voor bijvoorbeeld steigerhouten tuinmeubelen. Deze soort tuinmeubelen zijn momenteel erg modern en in trek en daarom zijn ze ook extra als aanvulling toegevoegd.

Het pakket is geschikt voor zowel de beginnende klussers maar ook voor gevorderden.

Zo zou iedere doe-het-zelver in het bezit moeten zijn van Fred Schoutens bouwtekeningenbundel voor het maken werkstukken.

Gedetailleerde bouwtekeningen

inhoud tekst

Freds bouwtekeningen worden zeer gedetailleerd weergegeven. Elk moeilijk onderwerp wordt extra als bouwtekening toegevoegd met daarbij een uitleg. Het geheel omvat meer dan 10.000 bouwtekeningen die steeds worden verbeterd. Ook worden er steeds nieuwe aan toegevoegd.

images (2)

Bouwtekeningen

Er staan in de bundel zeer veel verschillende projecten in die een doe-het-zelver kan gebruiken. Deze bundel zal, als je hem in je bezit hebt, veel ellende en ergernis voorkomen. Je hoeft zelf geen bouwtekeningen meer te maken en uit te zoeken. Je kan gelijk aan de slag.

Voordelen van Freds bouwtekeningen

Wanneer je de bundel hebt aangeschaft zal je je nooit meer als klusser hoeven te vervelen. Je kunt nu zelf alles wat van hout is maken. Je kan, als je dat zou willen, met het klussen zelfs geld gaan verdienen. Om dit eenvoudiger te maken heeft Fred daarvoor zelfs een extra pakket toegevoegd. Dat pakket omvat tekeningen en tips.

bouwtekening hoekbank

Lid worden

Indien je eenmaal lid bent geworden van Freds bouwtekeningen heb je levenslang toegang tot de bouwtekeningen. Je kan als je dus eenmaal het bedrag betaald voor het lidmaatschap onbeperkt levenslang bouwtekeningen downloaden die je wilt hebben.

Klussen

Wanneer je van klussen houdt is een eenmalige investering in Freds bouwtekeningen geen overbodige luxe. Je kan het vervolgens levenslang blijven gebruiken. Wanneer je eenmaal de bouwtekeningen hebt aangeschaft zal je ze ook niet meer kwijt willen. Ze zijn namelijk zeer gemakkelijk. Omdat ze ook steeds worden bijgewerkt en aangevuld blijven ze steeds actueel.

Klik op deze link om naar Freds bouwtekeningen te gaan>>

Je kunt dan alles nog eens op je gemak doornemen. Wanneer je dat doet dan weet ik zeker dat je tot de aanschaf zult overgaan als je een echte doe-het-zelver bent. Je vrienden en kennissen zullen versteld staan van de werkstukken die je zelf maakt.