Bouwtekening nodig

door | 30 mei 2016

In veel gevallen zal je, wanneer je een bepaald product gaat maken, een bouwtekening gebruiken. 

Een dergelijke bouwtekening, vanuit de bundel van Fred Schouten, kan je veel tijd, ergernis en kosten besparen. Daarom zou in principe elke doe-het-zelver gebruik moeten maken van de bundel van Fred Schoutens bouwtekeningen.

In de bundel van Fred Schoutens bouwtekeningen staan meer dan 10.000 bouwtekeningen. Omdat alles op een gemakkelijke manier is geregistreerd zal een bepaald product, dat je wilt gaan maken, gemakkelijk te vinden zijn. 

Door op deze link te klikken kom je op de website van Fred Schoutens bouwtekeningen>>

De bouwtekeningen worden regelmatig gecontroleerd en indien nodig aangepast en verbeterd. Ook worden er met vaste regelmaat nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Iedere goede doe-het-zelver zou de bundel in principe in zijn bezit moeten hebben.

Fred Schouten, die zelf vele jaren ervaring heeft als timmerman en daarna als doe-het-zelver, heeft deze bundel op een voortreffelijke wijze tot stand gebracht. Omdat hij nog steeds zelf vaak aan het werk is als doe-het-zelver weet hij als geen ander waaraan een goede bouwtekening moet voldoen.

Alle punten die een uitleg nodig hebben worden zeer gedetailleerd weergegeven en indien je er dan nog niet uitkomt is een berichtje naar Fred Schouten voldoende. Hij zal je in een zeer kort tijdsbestek met raad en daad bijstaan.

Klik op deze link om naar de site van Fred Schoutens bouwtekeningen te gaan. Je kan zien wat voor bouwtekeningen worden weergegeven en waarom de aanschaf ervan zo veel voordelen biedt>>

Ik hoop je overtuigd te hebben dat iedere goede doe-het-zelver deze bundel in zijn bezit moet hebben.

Succes met het gebruik van de bundel van Fred Schoutens bouwtekeningen.