Een tuinhuisje met overkapping

door | 31 januari 2020


tuinhuisje

Het is toch een heerlijke gedachte dat je de komende zomer kunt genieten van een tuinhuisje met een overkapping.

Wanneer je nog geen tuinhuisje hebt, kun je die natuurlijk zelf maken of kopen. Je moet natuurlijk wel een tuin hebben. De plaats van het tuinhuisje met overkapping moet je op een plaats zetten dat je hem vanuit de woonkamer kunt zien als dat mogelijk is. Het zal een verrijking van je tuin zijn.

Wanneer je gaat kijken naar de soorten tuinhuisjes die te koop zijn schrik je van de kosten. Omdat je een tuinhuisje wil hebben die groot genoeg is voor een afdak moet je zeker geen klein tuinhuisje nemen.

Het is veel slimmer en vooral ook veel goedkoper om er zelf een te bouwen. Nu moet je niet denken dat je dat niet kunt. Iedereen die een plank kan zagen is in staat om een tuinhuisje met overkapping te maken, als je er maar voor zorgt dat je een goede bouwtekening hebt.

Freds Bouwtekeningen bundel

Voor een goede bouwtekening moet je op deze link klikken!

Een tuinhuisje met overkapping zelf bouwen.

Wanneer je een tuinhuisje met overkapping wilt gaan bouwen, moet je een goede bouwtekening hebben.

Je zou daarvoor het internet kunnen afzoeken, maar dan kom je er waarschijnlijk tegen die niet aan de eisen van een goede bouwtekening voldoen.

Er kunnen op dergelijke bouwtekeningen onderdelen ontbreken of maten die niet in orde zijn.

Stop met het zoeken naar een goede bouwtekening op internet. Wordt lid van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten.

Tuinhuisje met overkapping

De bouwtekeningenbundel van Fred Schouten.

Fred Schouten heeft veel jaren als timmerman gewerkt. Hij kwam er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet aan de eisen van een goede bouwtekening voldeden.

Daar kon hij niet tegen. Daarom is hij zelf goede bouwtekeningen gaan maken en verzamelen. De bouwtekeningen bundel die hij nu heeft met goede bouwtekeningen is uitgegroeid tot meer dan 10.000. Er komen nog steeds nieuwe bij.

Ook worden de bouwtekeningen uit de bundel soms herzien, zodat alles zeer actueel blijft.

Er worden met vaste regelmaat ook nog nieuwe bouwtekeningen aan de bundel toegevoegd.

Een tuinhuisje met zitgedeelte

Om lid te worden, kun je hier klikken!

Het lid worden van de bouwtekeningenbundel van Fred Schouten.

Om alle bouwtekeningen die in de bundel staan levenslang te kunnen blijven gebruiken wordt eenmalig een kleine bijdrage gevraagd.

Je krijgt als je lid wordt ook nog gratis bonussen die veel geld waard zijn als je ze los zou kopen.

Je krijgt een kippengids. Fred Schouten kwam tijdens het samenstellen van de bundel erachter dat veel mensen, die een tuin hebben, graag een paar kippen houden. Daarom heeft hij die gids gratis toegevoegd.

Ook kwam hij de ontdekking dat veel mensen tegenwoordig graag producten hebben die van steigerhout zijn gemaakt. Om die producten van steigerhout te kopen is vrij kostbaar.

Daarom heeft hij er een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar producten die van steigerhout gemaakt worden. Daarbij kun je denken aan tuinbanken, tuinstoelen, slaapkamer bedden, kasten en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Gratis bundel

Steigerhout is robuust en onderhoudsvrij.

Ook krijg je gratis als bonus het programma CAD tekenen.

Ook krijg je een persoonlijke pas, zodat je verzekerd bent dat je alle bouwtekeningen levenslang gratis kunt blijven gebruiken.

Goede bouwtekeningen.

Aan goede bouwtekeningen worden speciale eisen gesteld.

Op de bouwtekeningen van Fred Schouten worden alle moeilijke verbindingen vergroot weergegeven.

Ook staat op de bouwtekening een materialenlijst.

Zodra je de bouwtekening uitgedraaid hebt, kun je aan de slag gaan. Je kunt de materialen bestellen en thuis laten brengen, maar het is veel goedkoper om zelf de producten in een bouwmarkt te gaan halen.

Wanneer je de materialen thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen.

Wanneer je dat hebt gedaan, kun je stap voor stap, in dit geval eerst het tuinhuisje, in elkaar gaan zetten. Alles word je stap voor stap uitgelegd, zodat iedereen het kan maken.

Wanneer je klaar bent, zul je verbaasd zijn over het resultaat. Het is niet van een gekochte te onderscheiden. Het is mooier en steviger dan een gekochte.

Wat ook belangrijk is dat het VEEL GOEDKOPER is dan een gekocht tuinhuisje.

Overkapping

Wanneer het tuinhuisje klaar is, kun je vervolgens de overkapping maken.

Genieten van een tuinhuisje met overkapping

Wanneer het geheel klaar is, kun je tijdens de warme zomermaanden lekker uit de zon zitten op je loungebank en genieten van een hapje en een drankje.

Als je het tuinhuisje voldoende groot hebt gemaakt, kun je daarin een buitenkeukentje bouwen. Ook dat is eenvoudig met een goede bouwtekening van Fred Schouten.

Wanneer je dat hebt met een koelkastje hoef je niet steeds naar binnen te lopen voor een hapje of een drankje. Je kunt lekker met vrienden en kennissen buiten blijven praten.

Wanneer je vervolgens ook nog een vuurtafel zelf bouwt kan het niet meer stuk. De warmte die een vuurtafel uitstraalt is heerlijk tijdens de koelere zomeravonden.  

Je kunt zelfs op de kachel van de vuurtafel lekker barbecueën.

Een loungebank
Een loungebank van steigerhout

De voordelen van de bouwtekeningen van Fred Schouten.

Met de bouwtekeningen van Fred Schouten kun je vrij eenvoudig alles zelf maken.

De producten die je zelf maakt zijn zeker zo goed als gekochte en kosten een fluitje van een cent ten opzichte van die je kunt kopen.

Je krijgt ook steeds meer plezier om bepaalde producten zelf te maken.

Ga aan de slag en ga genieten. Klik daarvoor hier.