Een schuur of tuinhuis zelf bouwen

door | 27 mei 2022
Een mooi tuinhuis zelf bouwen

Wanneer je ruimte moet hebben om je tuingereedschap op te bergen, kun je een schuur of tuinhuis in je tuin plaatsen, als je tuin groot genoeg is.

Het is verstandig dat je eerst voor jezelf uitmaakt wat je wilt hebben in de tuin.

Een tuinhuis is vaak een verrijking van je tuin.

Hoe ga je het aanpakken?

inhoud tekst

Tuinhuis

Om een tuinhuis zelf te bouwen, zal niet moeilijk zijn. Als je gaat kijken wat een tuinhuis kost, sla je stijl achterover van de prijs. Daarom is zelf bouwen een veel betere optie.

Voor een klein bedrag kun je hem gemakkelijk zelf bouwen.

Ook al heb je nog nooit geklust is het bouwen van een tuinhuis niet moeilijk. Het enige wat belangrijk is, is dat je een goede bouwtekening hebt.

Wanneer je gaat kijken op internet zie je genoeg bouwtekeningen van tuinhuisjes, maar gebruik die niet. Op de meeste bouwtekeningen van het internet ontbreken maten, detailtekeningen en de materialenlijst.

Je moet een bouwtekening hebben waarop alles in orde is, zodat je met een gerust hart kunt gaan bouwen.

Hoe kom je aan een goede bouwtekening?

Gebruik de bouwtekening van Fred Schouten als je een tuinhuis zelf wilt bouwen.
De bouwtekeningen bundel

Je kunt een goede bouwtekening van Fred Schouten gebruiken. Dan weet je zeker dat je jouw product zonder problemen tot een goed einde kunt brengen.

Wanneer je snel aan de slag wilt met het maken van je tuinhuis, klik dan hier!

Fred SChouten
Fred SChouten

Fred Schouten heeft lang als timmerman gewerkt. Hij kreeg dagelijks bouwtekeningen onder ogen die niet voldeden. Op een bepaald moment is hij toen zelf bouwtekeningen gaan maken, die aan alle eisen voldoen en waar ook gemakkelijk mee te werken is.

Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt.

Bouwtekeningen bundels.

De bouwtekeningbundel van Fred Schouten is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Er worden nog steeds bouwtekeningen aan toegevoegd die allemaal volledig in orde zijn.

Fred Schouten is erachter gekomen dat tegenwoordig veel personen producten willen hebben die van steigerhout zijn vervaardigd. Het is een robuust materiaal dat weinig onderhoud vergt. Steigerhout hoeft niet geschilderd te worden en kan gemakkelijk buiten gebruikt worden.

Om die reden heeft Fred er nog een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar producten die van steigerhout worden gemaakt.

Buitenkeukentje

Producten die van steigerhout worden gemaakt zijn zeer verschillend. U kunt hierbij denken aan tuinmeubelen, buitenkeuken, bedden, slaapkamerkasten enzovoort.

Lidmaatschap van Fred Schouten

Je kunt alle bouwtekeningen, ook die nog regelmatig worden toegevoegd, levenslang blijven gebruiken als je lid bent.

Je kunt lid worden door eenmalig een klein bedrag te betalen.

Wanneer je lid bent, kun je alle bouwtekeningen blijven gebruiken. Er staan zeer veel verschillende bouwtekeningen in. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de bouwtekening die u zoekt staat erin.

gratis bonussen

Bij je lidmaatschap krijg je ook een aantal gratis bonussen. De waarde van de bonussen overtreft meerdere keren het lidmaatschapsbedrag.

Hoe ga je aan de slag als je lid bent?

Een schuurzelf bouwen
Een schuur

Je zoekt de juiste bouwtekening uit die je wilt hebben, dus in dit geval een van een tuinhuis. Nu kun je denken dat het moeilijk is, omdat er zoveel bouwtekeningen in de bundel staan.

Toch zal het opzoeken van de juiste bouwtekening geen probleem zijn. Alles bouwtekeningen staan keurig gerangschikt.

Wanneer je de goede bouwtekening hebt van het tuinhuis dat je wilt hebben, dan kun je die downloaden. Vervolgens kun je hem uitdraaien.

Omdat op de bouwtekening de materialen lijst staat, kun je die in de bouwmarkt gaan kopen.

Wanneer je thuis bent met de materialen, kun je de planken op maat gaan zagen. Fred is ervan uitgegaan bij het vervaardigen van de bouwtekeningen dat iedereen die een plank kan zagen, zijn producten kan maken.

Wanneer alle planken op maat zijn gezaagd, kun je het tuinhuis in elkaar gaan zetten. Stap voor stap word je uitgelegd wat je moet doen.

Moeilijke verbindingen worden vergroot weergegeven. Het kan niet misgaan. Je zult verrast zijn hoe mooi je tuinhuis is, wanneer het klaar is. Zelfs zonder kluservaring is het een fluitje van een cent als je er maar voor zorgt dat je een goede bouwtekening van Fred Schouten gebruikt.

Veel mogelijkheden om zelf te bouwen

Houten speeltoestel

Aarzel niet wanneer je een bepaald product voor je tuin wilt gaan maken. Het kan een lounge set zijn of een buitenkeuken of speelgoed voor de kinderen en kleinkinderen, een tuinhek, overkapping, enzovoort. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar de je bouwtekening die je zoekt staat in de bundel.

Kun je iets niet vinden of wil je wat weten, dan kun je even een mail sturen naar Fred. Je krijgt daarop zeer snel een reactie, zodat je weer gewoon door kunt gaan met je werkzaamheden.

Na het maken van je eerste product zul je door willen gaan, omdat je ziet hoe gemakkelijk het is.

De producten die je zelf maakt, zijn veel mooier en steviger dan gekochte. Je zult er veel geld mee besparen en je hebt er een fantastische hobby bij.

Er zijn ook veel gepensioneerden die lid zijn geworden en producten maken om te verkopen. Ze verdienen zo een leuke cent bij en ze hoeven zich niet te vervelen.

 Door op deze link te klikken, kom je op de website van Fred Schouten. Aarzel niet om lid te worden want je gaat er veel geld mee verdienen.