Bouwtekening voor een tuinhuis met vlonder en overkapping

door | 16 mei 2022
Een mooi tuinhuis zelf bouwen

Het is nu meest geschikte tijd van het jaar om buiten te klussen.

Wanneer u graag een tuinhuis met overkapping en vlonder wilt hebben, kunt u gaan kijken wat het u kost als u het kant en klaar aanschaft.

U zult verschrikken wanneer u daarvan de prijs ziet.

Het is veel verstandiger om het zelf te bouwen. U zou misschien kunnen denken dat het zelf maken niet voor u is weggelegd, omdat u nog nooit geklust heeft. Daarin vergist u zich.

Het maken van een tuinhuis met overkapping en vlonder kunt u ook. Het enige wat u moet hebben is een goede bouwtekening.

Een bouwtekening via internet

inhoud tekst

Tuinhuis

Wanneer u besloten heeft om zelf het tuinhuis, vlonder en overkapping te gaan maken, kunt u op internet gaan kijken voor een goede bouwtekening.

Op internet zult u ongetwijfeld bouwtekeningen tegenkomen. Ik raad u echter aan deze niet te gebruiken.

Veel bouwtekeningen op internet voldoen niet aan de eisen van een goede bouwtekening.

Bij deze bouwtekeningen ontbreken vaak maten. Ook de materialenlijst staat niet op de bouwtekening. Ook worden de moeilijke verbindingen niet als detailtekening weergegeven.

U kunt met deze bouwtekeningen niets doen.

Gebruik een goede bouwtekening

De Bouwtekeningen bundel

U kunt een goede bouwtekening gebruiken van Fred Schouten.

U kunt zich eerst afvragen wie is Fred Schouten?

Fred Schouten heeft veel jaren als timmerman gewerkt. Hij kreeg dagelijks bouwtekeningen onder ogen die niet voldeden. Of er ontbraken maten, detailweergaven en de materialenlijst.

Op een bepaald ogenblik kon hij daar niet meer tegen.

Toen is hij begonnen om zelf bouwtekeningen te maken die aan alle eisen voldoen. Nu heeft hij er zijn levenswerk van gemaakt.

De bundel met goede bouwtekeningen omvatten meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

Onlangs heeft hij er extra bundel aan toegevoegd met alleen maar producten die van steigerhout worden gemaakt. Deze zijn momenteel echt populair.

Hoe komt u aan de bouwtekeningen van Fred Schouten?

Bonussen

Om alle bouwtekeningen van Fred Schouten levenslang te kunnen blijven gebruiken, wordt er eenmalig een KLEINE bijdrage gevraagd voor het lidmaatschap.

Ben u eenmaal lid, dan kunt u alle bouwtekeningen van Fred Schouten levenslang blijven gebruiken. Ook de nieuwe bouwtekeningen die met een vaste regelmaat worden toegevoegd.

Zodra u lid bent, kunt u uw product uitzoeken dat u wilt maken. Als u het gevonden heeft, kunt u het downloaden en uitdraaien. Daarna kunt u de materialen in de bouwmarkt gaan halen.

Fred is ervan uitgegaan dat iedereen die een plank kan zagen, zijn producten kan maken. Zodra u de spullen thuis heeft, kunt u de planken op maat gaan zagen.

Daarna kunt u de onderdelen in elkaar gaan zetten. Het wordt u stap voor stap uitgelegd, hoe u de onderdelen in elkaar moet zetten.

Voordelen van het lidmaatschap

Tuinhuisje

Door het lidmaatschap kunt u veel geld verdienen.

Er staan in de bundels veel verschillende producten die u zou kunnen maken. U kunt daarbij denken aan een buitentafel, loungebank, buitenkeuken, tuinhuis, overkapping, vuurtafel, slaapkamer bed, slaapkamerkast, speelgoed, binnen tafel en zo kunnen we nog lang doorgaan

U kunt in principe alles zelf maken.  Daardoor kunt u veel geld besparen.

Wanneer u lid wordt, krijgt u ook nog een aantal gratis bonussen.

Om lid te worden en alle bouwtekeningen levenslang te kunnen blijven gebruiken, kunt u deze link klikken.