De bouwtekeningen bundel van Fred Schouten

door | 5 maart 2019

Schuurtje voor in de tuin

Velen van ons willen rond deze periode van het jaar projecten maken die men tijdens de zomermaanden wil gebruiken. Dat kan een schuurtje, tuinhuisje, loungehoek zijn of een van de andere zeer vele producten. De bouwtekeningen bundel van Fred Schouten heeft altijd wel de bouwtekening die je nodig hebt.

Je zou natuurlijk het product wat je wilt hebben gewoon kunnen kopen, maar wanneer je gaat kijken naar wat je zou willen hebben, zie je dat deze kostbaar zijn. Daarom zou je kunnen besluiten het zelf te maken. Dat is in principe eenvoudig, als je maar de juiste bouwtekening hebt. Het kost een fractie van het bedrag wat ze in de winkel vragen.

Wanneer je gaat zoeken op internet zal je al snel tot de conclusie komen dat er genoeg bouwtekeningen op staan, maar dat deze niet voldoen. Of er ontbreken onderdelen, gedetailleerde onderdelentekeningen, maten en een materialenlijst.

De bouwtekeningen bundel van Fred Schouten

Wil je goed aan de slag gaan, dan moet je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken. Voordat je deze kunt gebruiken moet je lid zijn. Je betaalt daarvoor eenmalig een klein bedrag en je kunt dan alle bouwtekeningen die in de bundel staan levenslang blijven gebruiken. Er staan in de bundel meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen in.

Door deze bouwtekeningen te gebruiken, kun je veel sneller aan de slag. Je zult ook met veel plezier kunnen werken, omdat je geen problemen hebt bij het maken van bijvoorbeeld een tuinhuisje of ander project.

Werkwijze

Je draait daarvoor de bouwtekening uit die je nodig hebt en zie dan op de materialenlijst welke materialen je allemaal nodig hebt. De materialenlijst staat op de bouwtekening afgebeeld. Je kunt de materialen in de bouwmarkt gaan halen of bestellen. Zelf halen is natuurlijk goedkoper.

Bouwtekening loungebank

Bouwtekening loungebank

Wanneer je de materialen thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen. Dat wordt allemaal precies weergegeven. Fred Schouten is er bij het maken van de bouwtekeningen vanuit gegaan dat iedereen die een plank kan zagen ieder product, dat in de bundel staat, kan maken.

Wanneer alle planken op maat zijn gezaagd, kunnen ze in elkaar gezet worden. Ook dit wordt stap voor stap uitgelegd. Er kan niets verkeerd gaan als je maar de bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten gebruikt.

Succesverhaal

Er zijn al meer dan 21.000 doe-het-zelvers in Nederland en België die op dit moment perfecte resultaten behalen. Ze doen dat in een handomdraai en zelfs zonder technische kennis. Hun resultaten zijn mooier dan ze hadden kunnen dromen.

Je zult blij zijn wanneer je een project met succes hebt afgerond en anderen zullen verbaasd zijn dat het zo goed is gelukt. Jij weet dat het komt doordat je gebruik kon maken van een goede bouwtekening waarbij je stap voor stap begeleid wordt wat je moet doen om het project tot een goed einde te brengen.

Fred Schouten

Fred Schouten

Fred Schouten

Hij was jarenlang timmerman en kwam er door zijn werkzaamheden als snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden aan de verwachtingen. Of er ontbraken maten of detailtekeningen van bepaalde verbindingen.

Daarom heeft hij toen besloten om een bundel te gaan samenstellen met alleen maar goede bouwtekeningen waarbij iedereen die een plank kan zagen zo’n project gemakkelijk tot een goed einde kan brengen.

Hij heeft er nu zijn levenswerk van gemaakt. De bundel omvat momenteel meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de bouwtekening die je nodig hebt staat in de bundel. Ondanks dat het er zo veel zijn, kun je gemakkelijk je product vinden dat je wilt maken. Fred Schouten voegt nog steeds nieuwe bouwtekeningen toe. Ook worden bestaande bouwtekeningen soms, indien nodig, aangepast.

Gratis bonussen

Wanneer je voor een klein bedrag lid wordt, kun je alle bouwtekeningen uit de bundel levenslang gratis blijven gebruiken.

Steigerhouten tuinmeubelen gids

Steigerhouten tuinmeubelen gids

Omdat tegenwoordig steigerhouten producten zo vaak worden gebruikt heeft hij er een gratis bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout. Steigerhout is robuust en hoeft niet geschilderd te worden. Producten die van steigerhout worden gemaakt, kunnen jarenlang meegaan.

Bouwtekening kippenhok

Een van de bouwtekeningen die je voor een kippenhok kunt gebruiken

Ook is er een gratis kippengids aan toegevoegd. Hij weet dat veel mensen met een tuintje graag een paar kipjes hebben. Dan hebben ze voor zichzelf verse eieren. Er wordt je uitgelegd waar je rekening mee moet houden bij het houden van kippen.

Gratis software

Gratis software

Er is ook een gratis CAD-tekenprogramma aan toegevoegd. Je kunt dat tekenprogramma ook levenslang blijven gebruiken. Normaal kost zo’n tekenprogramma enkele honderden euro’s maar door het lidmaatschap niets.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap

Je krijgt ook nog een kaart waarop je lidmaatschap is vermeld.

Samenvatting

Wanneer je een bouwtekening nodig hebt om een product te maken zoals: speelgoed, slaapkamer bed, slaapkamerkast, loungebank, buitentafel, binnen tafel, tuinhuisje, schuurtje, vuurtafel, fauteuil en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan moet je zeker gebruik kunnen maken van de bundel van Fred Schouten.

Aarzel niet om een product te maken. Iedereen met een goede bouwtekening kan het. Je zult verbaasd zijn over je uiteindelijke eerste product. Het zal zeker naar meer smaken. Je zult in de voetsporen treden van de velen die reeds hun eigen producten maken. Het is leuk werk en vooral veel goedkoper dan gekochte producten.