Bouwtekeningen voor tuinstoelen

door | 18 maart 2019

 

Lounge meubelen van steigerhout

Lounge meubelen van steigerhout met tuinstoelen

Wanneer je van plan bent om je eigen tuinstoelen te maken, is dat niet moeilijk als je er maar voor zorgt dat je goede bouwtekeningen hebt.

Waarschijnlijk heb je in het verleden al vaak geld uitgegeven aan bouwmaterialen om er dan uiteindelijk achter te komen dat wat je wilde maken niet gemakkelijk was. Dat kwam uiteindelijk omdat je geen goede bouwtekening had.

De bouwtekeningen die je krijgt wanneer je een product aanschaft in de winkel of via internet zijn over het algemeen allemaal even slecht. Ze voldoen vaak niet aan de eisen waaraan een goede bouwtekening moet voldoen.

Fred Schouten

inhoud tekst

Fred Schouten

Fred Schouten

Hij heeft vele jaren als timmerman gewerkt en was daarnaast een verwoed klusser. Hij kwam er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet in orde waren. Of er ontbraken bepaalde onderdelen of de tekeningen waren niet goed uitgewerkt. Ook kloppen bij veel tekeningen de maten niet.

Daarom heeft hij toen besloten om zelf een pakket samen te stellen met alleen maar goede bouwtekeningen.

De moeilijke verbindingen worden hierbij vergroot in detail weergegeven en ook staat hierbij op iedere tekening een materialenlijst. De maten zijn allemaal extra gecontroleerd zodat fouten uitgesloten zijn.

Doe-het-zelvers lijken veel op elkaar

We weten allemaal hoe fijn het is dat een project snel kan worden afgewerkt.

Door gebruik te kunnen maken van de bouwtekeningen bundel van Fred Schouten moet je lid worden. Dat kost een eenmalige bijdrage die zo gering is dat je dat bij het eerste product dat je maakt al dubbel en dwars hebt terugverdient.

Het maken van een product met je handen voelt zeer bevredigend. Ook zal je complimenten krijgen van vrienden en kennissen. Ook dat is heerlijk. Ze zullen verbaasd zijn dat je dat zelf hebt kunnen maken. Het is nog mooier dan de producten die je in een winkel kunt kopen.

Wanneer je geen gebruik maakt van een goede bouwtekening zal je teleurgesteld worden. Je hebt dan vaak uren zitten zwoegen en dan lukte het nog niet.

Doe dat nooit.

Gebruik een van de vele bouwtekeningen van Fred Schouten uit zijn bundel. In de bundel staan momenteel meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen.

Het maken van de tuinstoel

Bouwtekening

Nu kun je als volgt, als lid, te werk gaan voor het maken van een tuinstoel.

Je zoekt de juiste tekening uit.

Je download de bouwtekening uit en gaat hem uitprinten.

Wanneer hij uitgeprint is, kun je aan de slag gaan.

Omdat de materialenlijst op de tekening staat, kun je de materialen voor tuinstoel gaan kopen bij een bouwmarkt.

Zodra je het materiaal thuis hebt, kun je de planken op maat gaan zagen.

Fred Schouten is er bij het samenstellen van de bundel van uitgegaan dat iedereen die en plank kan zagen de producten kan maken die in de bundel staan.

Wanneer alles op maat is gezaagd, kun je de tuinstoel in elkaar gaan zetten. Ook hierbij wordt je stap voor stap begeleid. Alle verbindingen die problemen zouden kunnen opleveren zijn in detail vergroot weergegeven.

Steigerhouten tuinstoelen

Bouwtekening steigerhout tuinmeubel

Bouwtekening tuinstoel

Omdat Fred Schouten merkte dat steigerhout erg in trek is, heeft hij zijn bouwtekeningen bundel uitgebreid. Hij heeft er een extra gratis bundel aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen van steigerhout.

Steigerhout is strek en robuust en schilderen is niet nodig. Het kan levenslang meegaan.

Je krijgt nu nog de bundel van steigerhouten producten gratis, maar dat zal snel veranderen. Door de grote vraag bestaat de kans dat ook hier een bijdrage voor gevraagd gaat worden.

Wanneer je dus van plan bent om steigerhouten tuinstoelen zelf te maken dan kun je nu de kans grijpen. Aarzel niet zolang je gratis producten krijgt.

De Bundel

Aan de bundel met meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen worden er nog steeds nieuwe aan toegevoegd.

Ook worden bestaande bouwtekeningen aangepast wanneer dat nodig is.

De bouwtekeningen in de bundel zijn zo duidelijk dat iedereen het product kan maken wat er is uitgekozen. Loop je toch een keer vast dan moet je niet aarzelen en de vraag stellen aan Fred Schouten.

Je krijgt dan snel antwoord, zodat je toch weer verder kun gaan.

Wat krijg je als je lid wordt?

Door een eenmalige betaling van een klein bedrag kun je levenslang alle bouwtekeningen gebruiken die in de bundel staan. Dat zijn er momenteel meer dan 10.000. Je krijgt ook nu nog gratis het gebruik van de bundel voor steigerhouten producten.

Gratis bonussen

Gratis software

Gratis software

Je krijgt de DWG & CAD-software twv € 97 Met deze gratis bonus hoef je niet langer dure CAD-software aan te schaffen voor €650 of meer. Je kunt nu de CAD-bestanden openen en aanpassen.

Steigerhouten tuinmeubelen gids

Steigerhouten tuinmeubelen gids

De Steigerhouten tuingids twv €37. Ook deze bundel krijg je gratis. Er zijn er zelfs die de bundel gebruiken om een bedrijfje op te starten voor het maken en verkopen van steigerhouten producten.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap

Een Levenslange Lidmaatschap. Door lid te worden en eenmalig een klein bedrag te betalen, kun je levenslang alle bouwtekeningen blijven gebruiken.

Er is ook geen risico. Je hebt een 30 dagen niet goed-geld terug garantie. Je hebt de 0 % risico.

Bijverdienste

Er zijn er ook die de bouwtekeningen gebruiken om producten te maken en die dan weer verkopen via bijvoorbeeld marktplaats.

Het is een goede bijverdienste en daarbij is het een leuke bezigheid. Wanneer je gepensioneerd bent hoef je je zo niet te vervelen.

Wanneer je lid wordt zal je geen moment spijt hebben.                                                                                  Misschien heb je spijt dat je zolang gewacht hebt. Dus aarzel niet en ga aan de slag met het maken van je eigen producten.