Bouwtekening konijnenhok nodig? Klik dan hier!

door | 17 juni 2016

 

Bouwtekening konijnenhok nodig? Hiervoor kan je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken. In het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten staan meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

De bouwtekeningen worden met een vaste regelmaat aangepast en indien nodig verbeterd.

Ook worden er steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd. Wanneer je ze eenmaal besteld hebt kun je de bouwtekeningen levenslang GRATIS blijven gebruiken.

De bouwtekeningen van Fred Schouten zorgen ervoor dat je snel aan het werk kunt gaan als je de juiste bouwtekening uitgezocht hebt.

Bouwtekening voor het maken van een konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok nodig voor het maken van het konijnenhok? Wanneer je een echte doe-het-zelver bent dan is het zeker aan te raden dat je de bouwtekeningen van Fred Schouten in je bezit hebt. Dan is het mogelijk om snel aan het werk te gaan.

Een voorbeeld voor een konijnenhok

x bouwtekening-konijnenhok

Je zal je met de bouwtekeningen van Fred Schouten snel een goede bouwtekening konijnhok gevonden hebben.

Iedere bouwtekening van het bouwtekeningenpakket wordt zeer gedetailleerd weergegeven. Iedere verbinding, die wat moeilijker in elkaar zit, wordt vergroot weergegeven met een uitleg erbij.

Wanneer je dan alsnog eventueel problemen hebt dan kun je de vraag voorleggen aan Fred Schouten en hij zal je snel de juiste oplossing geven.

Zelf een konijnenhok maken

x zelf-een-konijnenhok-maken

 

Bestellen van het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten

Bouwtekening konijnenhok nodig? Dan is het verstandig om de bouwtekeningen van Fred Schouten aan te schaffen. Ze zullen je veel ergernis, tijd en geld besparen.

Fred Schouten heeft onlangs er nog een aparte gids aan toegevoegd met alleen bouwtekeningen die over steigerhout gaan. Dat is namelijk tegenwoordig erg in trek. Tuinmeubelen of bedden en kasten van steigerhout zijn zeer modern.

De bouwtekeningen zijn allemaal GRATIS te downloaden wanneer je eenmaal de bestelling hebt geplaatst en dus lid bent geworden. Wanneer je een echte doe-het-zelver bent mag dit pakket zeker niet bij je ontbreken.

Klik op deze link of afbeeldingen om naar de website van Fred Schouten te gaan om de bestelling te kunnen plaatsen waar je een leven lang GRATIS plezier van zult hebben>>

Succes en veel plezier tijdens het klussen!