Bouwtekening boekenkast nodig? Klik dan hier!

door | 20 juni 2016

 

Bouwtekening boekenkast nodig? In dit geval kan je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken. In het pakket worden meer dan 10.000 complete bouwtekeningen weergegeven waaronder ook bouwtekening boekenkast.

De bouwtekeningen van Fred Schouten worden allemaal zeer gedetailleerd weergegeven. Wanneer er moeilijke verbindingen in zitten worden deze vergroot weergegeven met een uitleg.

De bouwtekeningen die in het pakket worden weergegeven, worden met vaste regelmaat verbeterd indien dat nodig is. Ook worden er met vaste regelmaat bouwtekeningen aan toegevoegd.

Onlangs heeft Fred Schouten er een bouwtekeningengids gratis aan toegevoegd met alleen bouwtekeningen voor het verwerken van steigerhout. Steigerhout is de laatste tijd erg in trek en dan wordt daarmee rekening gehouden.

De bouwtekeningen kun je allemaal levenslang gratis gebruiken als je lid bent geworden.

Als een echte doe-het-zelver mag dit pakket niet aan je verzameling ontbreken. Doordat je zo snel aan de slag kunt gaan, met zeer goed uitgevoerde bouwtekeningen, bespaar je je hiermee veel ergernis en kosten.

ximages

Bouwtekening boekenkast nodig?

Bouwtekening boekenkast nodig? Dan kan je daarvoor de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken. Zodra je de bouwtekening hebt uitgezocht en afgedrukt kan je beginnen met het maken van de boekenkast.

Wanneer de boekenkast klaar is zullen je vrienden en kennissen verbaasd zijn over het mooie resultaat.

images

Het Pakket

Het bouwtekeningen pakket is door Fred Schouten samengesteld. Hij is zelf jarenlang timmerman geweest en een verwoed doe-het-zelver. Hij weet als geen ander waaraan een goede bouwtekening moet voldoen.

Er kan, wanneer je aan de slag gaat, altijd weleens een keer een probleem ontstaan. Dan kan je je vraag voorleggen aan Fred Schouten en hij zal je binnen de kortste keren een reactie geven en het probleem oplossen.

Klik op deze link of afbeelding om naar het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten te gaan>>
Zorg dat je het pakket zelf zo snel mogelijk kunt gebruiken. Eenmaal lid en je kan de bouwtekeningen levenslang gratis blijven gebruiken. Ook de afbeeldingen die eraan worden toegevoegd.