Tuinmeubelen

door | 10 april 2018

Nu de zomer bijna aanbreekt, gaan we vaker in de tuin zitten. Daarvoor hebben natuurlijk wel goede tuinmeubelen nodig.

Loungebank

We kunnen de tuinmeubelen in de winkel kopen, maar dan moeten we er wel veel voor betalen. We kunnen deze tuinmeubelen ook zelf maken. Daarvoor hebben we goede bouwtekeningen nodig.

Nu zijn vaak de meeste bouwtekeningen niet in orde. Vaak ontbreekt er wel het een of ander. Daarom heeft Fred Schouten zelf een pakket bouwtekeningen samengesteld die wel aan de voorwaarden van goede bouwtekeningen voldoen.

Alle moeilijke punten worden in detail weergegeven.

Wat zegt de ontwikkelaar van zijn pakket?

inhoud tekst

Fred Schouten claimt dat je veel geld kunt besparen met zijn bouwtekeningen. De meeste bouwtekeningen die je op internet ziet, zijn niet volledig en zitten slecht in elkaar.

De bouwtekeningen van Fred Schouten zijn allemaal compleet en duidelijk. In het pakket zitten meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen.

De bouwtekeningen zijn geschikt voor iedere klusser van elk niveau. Al na het eerste product dat je maakt, zal je al geld overhouden aan dat wat je betaald hebt voor het hele pakket. Het pakket is spotgoedkoop, omdat er zoveel bouwtekeningen gebruikt kunnen worden.

Het werken met de bouwtekeningen

Hoekbank

Hoekbank

Wanneer je lid bent en dus je levenslang gratis gebruik kunt maken van de bouwtekeningen kun je de bouwtekening die je nodig hebt downloaden en printen.

Je kunt zodra je hem geprint hebt kun je aan de slag gaan. De materialenlijst staat op de bouwtekening zodat je alles bij een bouwmarkt kunt gaan halen of de bestelling doorsturen en het compleet thuis laten afleveren.

Wanneer je alles in huis hebt kun je alle onderdelen op maat gaan zagen en vervolgens is het een kwestie van in elkaar zetten.

Je wordt ook bij het in elkaar zetten stap voor stap begeleid.

Steigerhout

Tegenwoordig wordt er veel van steigerhout gemaakt. Dat geldt niet alleen voor de tuinmeubelen maar ook voor binnenmeubelen.

Steigerhout is robuust, sterk en gaat daardoor levenslang mee.

Daarom heeft Fred Schouten er een extra pakket aan toegevoegd met alleen maar bouwtekeningen voor producten die van steigerhout zijn gemaakt.

Dit pakket is ook gratis bruikbaar wanneer tot de leden behoort.

Fred Schouten

Bouwtekeningen van Fred Schouten ook voor bed van steigerhout

Bundel bouwtekeningen

Hij heeft vele jaren als timmerman gewerkt en was en is daarnaast een verwoed klusser.

Hij kwam er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden. Vaak ontbraken er gegevens om het werkstuk te kunnen maken en in elkaar te zetten.

Op een bepaald ogenblik kon hij daar niet meer tegen. Bouwtekeningen die niet in orde zijn leveren vaak veel ergernis, onnodige kosten en tijdverlies op.

Daarom is hij toen zelf een pakket samen gaan stellen waarin wel goede bouwtekeningen staan. Daar heeft hij zijn levenswerk van gemaakt.

Er worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen in het pakket toegevoegd. De bouwtekeningen die aanpassingen vereisen werkt hij ook bij.

Daarom is het pakket “up to date”. Er staan zeer veel verschillende bouwtekeningen in die allemaal even gedetailleerd zijn weergegeven, zodat ook een onervaren klusser er mee aan de slag kan.

Er wordt van uitgegaan dat iemand die een plank kan zagen alle werkstukken kan maken die in het pakket aanwezig zijn.

Wat krijg je als je lid bent?

Gratis software

Gratis software

Als lid krijg je levenslang gratis toegaan tot alle bouwtekeningen. Ze zijn allemaal keurig gecategoriseerd. Soms zal je even moeten zoeken, maar dat zal echt geen grote problemen opleveren.

Soms zijn er Engelse bouwtekeningen aan toegevoegd. Ook deze zullen geen problemen geven. Alles wijst zichzelf uit.

Indien je echter vragen hebt, kun je die altijd stellen aan Fred Schouten. Hij zal je snel antwoord geven.

Als bonus bij dit pakket krijg je als je lid software om bouwtekeningen te openen en te bewerken. Dat doe je met de zogenaamde CAD software. De waarde van dit gratis pakket bedraagt ongeveer € 600.

Je krijgt dus ook gratis het pakket van steigerhouten bouwtekeningen.

<< Door op deze link of op een van de afbeeldingen te klikken kom je op de website van Fred Schouten>>

Klanten

Zij die de producten van Fred Schouten gebruiken zijn allemaal laaiend enthousiast. Zij vinden dat iedere klusser dit pakket zou moeten hebben.

Indien je hiervan in het bezit bent zal je veel geld, ergernis en tijd besparen.