Meubels van steigerhout maken? Klik dan hier!

door | 22 juni 2016

Meubels van steigerhout maken is mogelijk door het gebruik van goede bouwtekeningen.

Wanneer je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruikt weet je zeker dat je een goede bouwtekening hebt. In het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten zitten meer dan 10.000 bouwtekeningen voor doe-het-zelf projecten die allemaal perfect zijn uitgewerkt. Ook die voor meubels van steigerhout.

De bouwtekeningen in het bouwtekeningen pakket worden met vaste regelmaat aangepast en verbeterd indien dat nodig is. Elk moeilijk detail wordt extra weergegeven met een uitleg erbij.

Meubels van steigerhout maken

Meubels van steigerhout maken is tegenwoordig erg modern. Er is ook veel vraag naar.

De inrichting in huis vraagt bij velen tegenwoordig om meubels die van steigerhout zijn gemaakt.

Daarop heeft Fred Schouten ingespeeld door bij het bouwtekeningen pakket een gratis bouwtekeningen gids toe te voegen met alleen maar bouwtekeningen waarvoor steigerhout is gebruikt.

Hiermee kan je dus extra aan het werk gaan door deze te gebruiken. Een echte doe-het-zelver moet de bouwtekeningen van Fred Schouten kunnen gebruiken. Door dus eenmaal deze aan te schaffen kun je de bouwtekeningen levenslang gratis blijven gebruiken,

Ervaring

Meubels van steigerhout maken is voor Fred Schouten geen probleem. Fred Schouten heeft zeer lang als timmerman gewerkt en was daarnaast een verwoed doe-het-zelver.

images

Hij weet als geen ander hoe een bouwtekening gemaakt moet zijn. Hij weet ook uit ervaring waar eventuele knelpunten kunnen zitten bij het maken van een product en deze heeft hij extra uitgewerkt.

Meubels van steigerhout worden zowel voor binnen als buiten gemaakt. Vooral tuinmeubelen van steigerhout zijn momenteel erg in trek.

3

Je kan voor de meubels voor buiten denken aan de zitbank, bloembak, tafel, speelgoed, lounchbank enzovoort. Dit allemaal dan van steigerhout.

1images

Voor in huis wordt tegenwoordig vaak het bed en eventueel de kast op de slaapkamer van steigerhout gemaakt.

Klik op deze link of op de afbeeldingen om naar de website van Fred Schouten te gaan>>

Aarzel niet om de bestelling te plaatsen waardoor je de bouwtekeningen levenslang gratis kunt gebruiken en die je veel kopzorgen en geld zullen besparen.