Een loungebank zelf maken

door | 17 mei 2017

Een loungebank zelf maken om tijdens de zomermaanden heerlijk buiten te kunnen zitten. Dat wordt op grote schaal gedaan.

lounge bank steigerhout

lounge bank steigerhout

Het is belangrijk dat je buiten lekker kunt zitten op bijvoorbeeld een heerlijke zelfgemaakte loungebank. Nu worden tegenwoordig veel loungebanken buiten gebruikt die van steigerhout zijn gemaakt. Steigerhout is sterk, robuust en mooi om te zien. Het heeft weinig onderhoud nodig.

Het is niet moeilijk om een dergelijke fijne loungebank aan te schaffen, maar het is veel beter er zelf een te maken. Dan kun je goedkoop heerlijk buiten zitten. Je hebt er dan een die de juiste grootte heeft.

Een loungebank zelf maken

Een loungebank zelf maken is niet moeilijk wanneer je een goede bouwtekening hebt. Je kunt gratis de bouwtekeningen uit de bundel van Fred Schouten gebruiken. In de bundel staan meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen over allerlei voorwerpen.

Loungebank steigerhout

Loungebank steigerhout

De bouwtekeningen zijn allemaal zeer goed uitgewerkt. Je hoeft er zelf niet bij na te denken en ook de materialen die je nodig hebt staan erbij. Elk moeilijk deel van een tekening wordt gedetailleerd weergegeven.

De bouwtekeningen van Fred Schouten zijn allemaal perfect. De bouwtekeningen worden met een vaste regelmaat, indien nodig, aangepast. Ook worden er steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd.

Gratis bundel

Onlangs heeft Fred Schouten en een extra gratis bundel aan toegevoegd met alleen bouwtekeningen over steigerhout. Dat heeft hij gedaan omdat steigerhout momenteel erg in trek is.

Tuinbank steigerhout

Tuin loungebank steigerhout

Fred Schouten weet als geen ander waar een goede bouwtekening aan moet voldoen. Hij heeft vele jaren als timmerman gewerkt en daarnaast ook als klusser.

Wil je goede en perfecte bouwtekeningen met alle benodigdheden om het product te maken klik dan hier of op een van de afbeeldingen>>

Wanneer je eenmaal lid bent geworden kun je levenslang alle bouwtekeningen gratis blijven gebruiken. Iedere doe het zelver zou in het bezit moeten zijn van deze bundel.

Met deze bundel kun je bijvoorbeeld eenvoudig een loungebank zelf maken.

Onderwerpen

Een goede bouwtekening is voor iedereen het halve werk. Je komt dan nooit voor verrassingen te staan. Er staan in de bundel veel verschillende bouwtekeningen over uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kun je onder andere denken aan een kippenhok, schuurtje, pergola, afdak, hekwerk, poorten, speelgoed en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Schuurtje

Kippenhok

Indien u echt geld wilt besparen, en er zeker van wilt zijn dat je de juiste loungebank hebt die je graag wilt hebben, kun je er vrij eenvoudig een zelf maken met de bouwtekening uit de bundel van Fred Schouten. Zo kun je dus een loungebank zelf maken en daarmee veel geld besparen.