Een kant en klare bouwtekening nodig? Klik dan hier!

door | 1 juli 2016

Een kant en klare bouwtekening nodig dat kan door deze te gebruiken uit het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten, zodra je het pakket eenmalig besteld hebt. Zodra je lid bent geworden door de eenmalige aanschaf kan je de bouwtekeningen gratis en levenslang blijven gebruiken.

Het pakket van Fred Schouten bevat meer dan 10.000 bouwtekeningen over zeer veel verschillende projecten.

De bouwtekeningen zijn allemaal perfect uitgewerkt Zodra je de bouwtekening hebt uitgezocht van het product dat je wilt gaan maken kan je aan de slag gaan. Alle bouwtekeningen zijn zeer gedetailleerd weergegeven en zodra er een moeilijke verbinding in zit wordt dat vergroot met uitleg weergegeven.

Alle bouwtekeningen worden voorzien van een handleiding. Je weet dan niet alleen hoe het in elkaar zit maar ook hoe je zelf stap voor stap kunt gaan maken.

Een kant en klare bouwtekening nodig?

Een kant en klare bouwtekening nodig gebruik dan het bouwtekeningenpakket van Fred Schouten.

steigerhouten_stoel-300x220

 

Een steiger houten stoel.

De bouwtekeningen worden regelmatig bijgewerkt en aangevuld. Ook is er onlangs een gratis bouwtekeningengids over steiger houten producten aan toegevoegd. Steigerhout is momenteel zeer populair.

In het bouwtekeningenpakket staan veel verschillende categorieën bouwtekeningen zoals; badkamer, banken, bedden, boekenkasten, konijnenhokken, tuinhuisjes, bloembakken, bruggen, carports en nog vele anderen.

speelhuisje-300x220

Speelhuisje.

Omdat Fred Schouten zelf zeer lang als timmerman heeft gewerkt en daarna als een echte doe-het-zelver weet hij als geen ander hoe een bouwtekening gemaakt moet zijn.

Door het bouwtekeningen pakket eenmaal aan te schaffen kun je, wanneer je een product wilt maken, jezelf veel ergernis en kosten besparen. Je kan gelijk aan de slag gaan.

Verspil niet langer je tijd en geld! Je kan binnen 5 minuten toegang hebben tot het meest uitgebreide doe-het-zelf pakket dat op de markt te verkrijgen is.

Klik op deze link of de afbeeldingen om naar de website van Fred Schouten te gaan>>

Aarzel niet om dit eenmaal aan te schaffen en alle bouwtekeningen levenslang gratis te kunnen gebruiken. Kijk ook naar de geweldige korting die je momenteel krijgt en de bonus van de gratis gids over steiger houten producten.