Het maken van tuinmeubelen

door | 21 juli 2020
Lounge meubelen van steigerhout
Lounge meubelen van steigerhout met tuinstoelen

Het komt nu regelmatig voor , nu het zomer is, dat je andere tuinmeubelen nodig hebt.

Wanneer je in de winkel gaat kijken, zul je van de prijs schrikken.

Tegenwoordig worden voor buiten vaak tuinmeubelen gebruikt die van steigerhout zijn vervaardigd. Deze zijn kostbaar als je ze gaat kopen. Je kunt ze beter zelf maken.

Ook al heb je nog nooit geklust dan is het nog eenvoudig om ze zelf te maken tegen een fractie van het bedrag dat je er in de winkel voor moet betalen.

Wanneer je ze zelf maakt met de bouwtekeningen van Fred Schouten zijn ze niet alleen veel goedkoper, maar ook nog eens veel mooier en steviger.

Freds Bouwtekeningen bundel

De Bouwtekeningen van Fred Schouten.

inhoud tekst

Fred Schouten die zelf jarenlang als timmerman heeft gewerkt kwam in de praktijk regelmatig bouwtekeningen tegen die niet voldeden.

Of er ontbraken maten of ze waren verkeerd aangegeven.

Ook de moeilijke verbindingen werden nooit vergroot weergegeven.

Ook de materialenlijst was nooit op de bouwtekening vermeld.

Omdat hij zich daar bijzonder aan ergerde is hij toen zelf bouwtekeningen gaan maken die aan alle voorwaarden voldeden. Hij heeft daar nu zijn levenswerk van gemaakt.

De bundel van Fred Schouten

Het aantal bouwtekeningen dat volledig voldoet aan de eisen die je moet hebben om gemakkelijk wat te kunnen maken is al uitgegroeid tot meer dan 10.000.

Omdat hij erachter is gekomen dat tegenwoordig veel personen bouwtekeningen nodig hebben voor steigerhouten producten zoals voor tuinmeubelen, bedden, kasten, buitenkeuken enz. heeft hij er een extra bundel aan toegevoegd met alleen maar steigerhouten producten.

Om de alle bouwtekeningen levenslang te kunnen gebruiken wordt eenmalig een kleine bijdrage gevraagd.

Wanneer je lid bent kun je dus altijd alle bouwtekeningen gratis blijven gebruiken.

Ook de nieuwe bouwtekeningen die nog steeds regelmatig worden toegevoegd.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alle onderwerpen die je nodig zou kunnen hebben, staan erin. Ook kun je alle producten die in de bundel voorkomen maken ook al heb je nog nooit geklust.

Fred is ervan uitgegaan dat iedereen die een plank kan zagen alle producten zonder moeite kan maken.

Bundels +Gratis Bonussen

Bonussen

Wanneer je lid wordt, krijg je de bundel van de bouwtekeningen + de bundel van de steigerhouten producten.

Ook krijg je er een CAD-tekenprogramma bij als gratis bonus. Het kost in de praktijk enkele honderden euro’s, maar is nu gratis.

Ook krijg je een pas waarmee je kunt bewijzen dat je lid bent van de Fred Schouten.

Wanneer je een onderdeel maakt, heb je het bedrag dat voor het lidmaatschap gevraagd wordt al dubbel en dwars terugverdiend.

Wanneer je belangstelling is gewekt en meer wilt weten, klik dan hier!

Fred Schouten

Fred Schouten als doe-het-zelver

Doe-het-zelvers lijken best veel op elkaar…

Doe-het-zelvers weten hoe fijn het is als een project snel en perfect is afgerond.

Het voelt zó bevredigend dat je met je handen kunt maken wat je ogen zien. Dat je de complimenten krijgt van de mensen om je heen… Heerlijk.

Jammer alleen dat projecten vaak veel langer duren dan je vooraf denkt. Of dat ze eindigen in een teleurstelling… Heb je uren en uren zitten zwoegen, durf je eigenlijk niet zo goed te laten zien wat je hebt gemaakt. Balen.

Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, timmeren en doe-het-zelven zit me in het bloed. Maar ik kon echt niet altijd maar maken wat ik zag. En tot de snelle doe-het-zelvers behoorde ik ook al niet…

Door schade en schande ben ik wijs geworden. En het heeft me veel tijd en geld gekost. Dat hoeft voor jou niet zo te zijn.

Wil je nu dus zonder zwoegen en schade snel een mooi product maken, klik dan hier!