Het maken van je tuinmeubelen

door | 9 oktober 2021
lounge bank
lounge bank

Het is vooral nu de zomer op zijn eind geraakt de periode om je eigen tuinmeubelen te maken.

Wanneer je dat nu doet, dan kun je daar in het voorjaar van het volgende jaar volop van genieten.

Als je nieuwe tuinmeubelen wilt hebben, dan kun je ze natuurlijk ook in een winkel kopen. Ga je daar echter kijken, dan zul je van de prijs schrikken. Je kunt ze veel beter zelf maken.

Wanneer je dat doet met de bouwtekeningen van Fred Schouten dan zullen je tuinmeubelen niet alleen veel mooier en steviger zijn, maar vooral ook veel goedkoper.

Het maken van je tuinmeubelen van steigerhout

inhoud tekst

Tegenwoordig worden veel tuinmeubelen van steigerhout gemaakt. Dergelijke tuinmeubelen zijn erg kostbaar wanneer je ze in de winkel zou kopen. Je kunt ze beter zelf maken.

Ook al heb je nog nooit geklust, ook dan is het nog eenvoudig om ze zelf te maken. Wanneer je dat doet zijn de kosten een fractie van het bedrag dat je er in de winkel voor moet betalen.

Je moet goede bouwtekeningen gebruiken.

De bouwtekeningen bundel

Dat is tegenwoordig mogelijk door de bouwtekeningen van Fred Schouten te gebruiken. Op een goede bouwtekening mag geen maat ontbreken en de moeilijke verbindingen moeten vergroot worden weergegeven. Ook de materialenlijst moet op de bouwtekening vermeld staan.

Dat is allemaal het geval als je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruikt. Wanneer je producten zelf maakt met de bouwtekeningen van Fred Schouten zijn ze niet alleen veel goedkoper, maar ook nog eens veel mooier en steviger.

Fred Schouten

Fred Schouten

Ooit was hij zelf een timmerman en een verwoed klusser.

Hij kwam er al snel achter dat de bouwtekeningen die hij onder ogen kreeg niet voldeden aan de verwachtingen. Of er ontbraken maten, of er werden geen detailtekeningen afgebeeld en de materialenlijst ontbrak regelmatig.

Dit gaf vaak veel ergernis. Daar wilde hij veranderingen in aanbrengen. Hij is toen zelf gestart met het maken en verzamelen van bouwtekeningen die aan alle eisen voldoen. Het is nu zijn levenswerk geworden.

Deze heeft hij gebundeld. Inmiddels staan er in de bundel al meer dan 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen.

Omdat hij nog niet zo lang geleden erachter is gekomen dat steigerhout erg in trek en in de mode is gekomen, heeft hij er een aparte bundel aan toegevoegd met alleen maar producten die van steigerhout gemaakt worden.

 Het gebruik van de bouwtekeningen van Fred Schouten

Fred vraagt EENMALIG een kleine vergoeding voor het gebruik van alle bouwtekeningen. Door het eenmalig betalen van het lidmaatschap kun je levenslang alle bouwtekeningen verder gratis blijven gebruiken.

Er worden nog steeds nieuwe bouwtekeningen aan toegevoegd. Je kunt het zo gek niet bedenken of er staan er een paar in de bundel. De keuze is enorm en ondanks het grote aantal bouwtekeningen heb je die je moet hebben, snel gevonden.

Bij het maken en samenstellen van de bouwtekeningen is Fred ervan uitgegaan dat iedereen die een plank kan zagen al zijn producten gemakkelijk kan maken. Ook al heb je vooraf nog nooit geklust.

Bonussen

Wanneer je lid wordt, kun je de bouwtekeningen uit de bundels van Fred Schouten gebruiken.

Bonussen

Als gratis bonus is er ook een CAD-tekenprogramma aan toegevoegd. Het kost in de praktijk enkele honderden euro’s, maar is nu gratis.

Ook krijg je een pas waarmee je kunt bewijzen dat je lid bent van de bundels van Fred Schouten.

Wanneer je snel een klus wilt klaren met een van de bouwtekeningen wordt dan lid.

Klik hier voor het lidmaatschap!

Doe-het-zelvers

Lounge meubelen van steigerhout
Lounge meubelen van steigerhout met tuinstoelen

Doe-het-zelvers weten hoe fijn het is als een project snel en perfect is afgerond.

Het voelt zó bevredigend dat je met je handen kunt maken wat je ogen zien. Dat je de complimenten krijgt van de mensen om je heen… Heerlijk.

Doe je het zonder de bouwtekeningen van Fred Schouten, dan zullen je werkzaamheden vaak een fiasco zijn. Heb je uren zitten ploeteren en het product dat je gemaakt hebt, is nog niet om aan te zien. Doe dat dus niet.

Dat hoeft voor jou niet zo te zijn.

Wil je nu dus zonder zwoegen en schade snel een mooi product maken, klik dan hier!