Goede bouwtekeningen om zelf je tuinmeubelen te maken

door | 5 maart 2021
Loungeset

Wanneer je nu je tuinmeubelen gaat maken, kun je er deze zomer al veel plezier van hebben.

Je kunt natuurlijk je tuinmeubelen in een winkel kopen maar ze zelf maken geeft veel meer voldoening. Ook zijn de meubels die je zelf maakt, met de juiste bouwtekeningen, mooier en steviger.

Nu kun je denken dat je daartoe niet in staat bent, omdat je nog nooit geklust hebt. Toch hoeft dat geen probleem te zijn.

Tegenwoordig worden er ook veel tuinmeubelen gebruikt die van steigerhout worden gemaakt. Ook die kun je zelf maken.

Ga je in een winkel kijken voor tuinmeubelen die van steigerhout zijn vervaardigd, dan zul je schrikken van de kosten. Koop ze niet, maar ga ze zelf maken.

Wil je snel aan de slag om zelf je tuinmeubelen te maken? Klik dan hier!

Hoe maak je tuinmeubelen als je nog nooit geklust hebt?

inhoud tekst

Loungehoek van steigerhout

Je moet er op de eerste plaats voor zorgen dat je een goede bouwtekening hebt.

Daarvoor kun je gaan zoeken op internet. Daar zul je op een bepaald moment wel een bouwtekening tegenkomen van steigerhouten meubelen.

Wanneer je die wil gebruiken, zul je merken dat je veel problemen tegenkomt. Of er ontbreken maten en/of de moeilijke verbindingen worden niet vergroot weergegeven. Er zit ook geen materialenlijst bij, zodat je ook dat allemaal zelf mag uitzoeken.

Daarom moet je die bouwtekeningen niet gebruiken. Je moet een bouwtekening gebruiken waarop alle moeilijke verbindingen in detail zijn weergegeven. Ook moet er op de bouwtekening de materialenlijst staan.

Hoe kom je aan een goede bouwtekening?

Daarvoor moet je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken!

De bouwtekeningen bundel

Fred Schouten heeft vele jaren als timmerman voor een baas gewerkt. Hij kreeg daar dagelijks te maken met bouwtekeningen.

Aan veel bouwtekeningen ergerde hij zich enorm. Of er ontbraken maten op de bouwtekening of de moeilijke details werden niet vergroot weergegeven.

Daar wilde hij verandering inbrengen. Hij stopte met het werk dat hij als timmerman deed en ging zelf bouwtekeningen maken. De bouwtekeningen die hij maakt en verzamelt voldoen aan alle eisen die je bij een goede bouwtekening kunt verwachten.

Hij maakt en maakte en verzamelde de bouwtekeningen zo dat iedereen die een plank kan zagen ook daadwerkelijk zijn producten kan maken.

Hij heeft de bouwtekeningen samengevoegd in een bundel. Inmiddels bestaat het aantal bouwtekeningen in de bundel al uit meer dan 10.000 verschillende.

Je kunt niet zo’n gek product bedenken of de juiste bouwtekening staat erin.

Bundel van steigerhouten producten.

Fred Schouten

Fred Schouten is er nog niet zo heel lang geleden achter gekomen dat veel mensen graag producten willen hebben van steigerhout. Daarom heeft hij een extra bundel gemaakt met alleen maar producten die van steigerhout worden gemaakt.

Dat is niet zo verwonderlijk. Steigerhout is robuust, sterk en gaat vele jaren mee. Het materiaal is praktisch onverslijtbaar en hoeft niet geschilderd te worden.

Steigerhout wordt ook voor tuinmeubelen gebruikt, maar ook voor bedden, slaapkamerkasten, tafel en banken enzovoort.

Hoe kun je de bouwtekeningen van Fred Schouten gebruiken?

lounge bank
lounge bank

Fred vraagt voor het gebruik van al zijn bouwtekeningen EENMALIG een KLEINE BIJDRAGE en dan kun je LEVENSLANG al zijn bouwtekeningen gebruiken. Je bent dan lid van Fred Schouten’s bouwtekeningen bundel.

Er worden met vaste regelmaat ook nog steeds nieuwe bouwtekeningen toegevoegd die je dan ook kunt gebruiken.

Wanneer je zelf graag producten maakt of eenmalig tuinmeubelen wil maken is het verstandig om lid te worden. Wanneer je zelfs maar een stoel maakt, heb je het bedrag dat je betaald hebt alweer lang daarmee terugverdiend.

Ga dus niet zitten hannesen, maar gebruik de juiste goede bouwtekeningen van Fred Schouten.

Hoe ga je te werk?

Een tuintafel

Wanneer je een product wil maken en je bent lid, dan kun je in de bundel de bouwtekening opzoeken die je nodig hebt.

Omdat alles keurig is gerangschikt, heb je de juiste bouwtekening snel gevonden.

Wanneer je hem gevonden hebt, moet je hem downloaden en uitdraaien. Van af dat moment kun je direct aan de slag.

Omdat de materialen die je nodig hebt op de bouwtekening staan, kun je de materialen bestellen en thuis laten brengen, maar je kunt ze ook zelf gaan halen in een bouwmarkt.

Het zelf halen is natuurlijk goedkoper, dan alle materialen thuis laten brengen.

Wanneer je de materialen hebt, kun je de planken op maat gaan zagen.

Zodra alle planken op maat zijn gezaagd, kun je je bouwwerk in elkaar gaan zetten. Daarbij wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Loop je vast, wat ik me niet kan voorstellen, dan kun je de vraag die je hebt aan Fred voorleggen. Je krijgt dan zeer snel antwoord, zodat je ook weer veder kunt.

Wat krijg je als je lid wordt?

Bij aanschaf van Freds Bouwtekeningen krijg je ook toegang tot een tweetal bonussen.

Dit zijn de bonussen die je bij het bouwtekeningen pakket krijgt:

DWG & CAD Software pakket (normaal gesproken 97,- euro)//  Steigerhouten Tuinmeubelen Gids (normaal gesproken 37,- euro), die je levenslang kunt blijven gebruiken. Dat is dus voor bijna 150,- euro aan directe bonussen.

Aarzel dus niet langer om lid te worden van Fred Schouten. Je kunt, zodra je lid bent, alle bouwtekeningen gebruiken en de producten maken die je nodig hebt, ook al heb je nog nooit geklust.

De tuinmeubelen die je zelf maakt, zullen er beter uitzien dan wanneer je ze koopt. Ook zullen ze langer meegaan omdat ze op de juiste manier zijn vervaardigd.

Wil je snel gebruik maken van het lidmaatschap van Fred Schouten en aan de slag gaan, aarzel dan niet en klik hier!